Keeping up with Nesrin #71 toxic-free tampons, Dunkin' Donuts & grijs haar

Keeping up with Nesrin #71 toxic-free tampons, Dunkin’ Donuts & grijs haar

In Keeping up with Nesrin #71 toxic-free tampons, Dunkin’ Donuts & grijs haar laat ik je zien wat ik vorige week allemaal heb gedaan. Zoals de titel al zegt viel mijn oog op toxic-free tampons en maandverband, at ik Dunkin Donuts en was het tijd om mijn haar te verven. Zonder haarverf ben ik net zo grijs als het weer wat we vorige week in Nederland hadden. Ik werkte voor het eerst op zaterdag en zondag, gelukkig kreeg ik twee vrije doordeweekse dagen er voor terug. Dit en meer in mijn weekoverzicht.

Keeping up with Nesrin #71 toxic-free tampons, Dunkin’ Donuts & grijs haar

Maandag

dunkin donuts amsterdam ervaring

Na een heel leuk weekend ging ik maandag braaf naar werk. Mijn kinderen hebben vakantie en mijn man en schoonmoeder staan klaar voor de kids. Als ik thuis kom staat de doos Dunkin’ Donuts klaar, al snel trek ik de conclusie dat de donuts van Krispy Kreme veel lekkerder zijn. De donuts zien er wel heel feestelijk uit vind ik, toch een pluspuntje. Mijn man en zoon gaan naar de huldiging van Vitesse, mijn dochter en ik blijven thuis missen dit historisch gebeuren want gevalletje business before pleasure. Ik help mijn dochter met haar huiswerk voor de bijles die ze morgen heeft. Mijn dochter en ik hebben op eigen initiatief voor bijles gekozen, zo krijgt ze één op één aandacht en hulp bij verschillende rekenoefeningen zoals de digitale klok. Haar juffen zijn er heel blij mee. maar nog belangrijker dan dat mijn dochter is er heel blij mee.

’s Avonds ben ik vooral heel blij want ik ben morgen vrij en dit maakt een maandagavond helemaal top.

Dinsdag

tiffany ketting drie sleutels ketting

Ik mag uitslapen en dit voelt heel goed, juist omdat het gewoon dinsdag is. Manlief gaat naar werk en de kinderen en ik zijn even lekker lui. Later op de ochtend brengen mijn zoon en ik mijn dochter naar bijles. Als we weer thuis zijn wilt mijn zoon met een deken op de bank liggen. Ik geef hem geen ongelijk. Het weer is saai en blijven lekker binnen.

Als mijn dochter weer thuis is komt Yaleesa langs om mijn nagels bij te vullen. Ik ben zo blij met de natuurlijk ogende nagels, het ziet er meer verzorgd uit dan mijn eigen nagels.

Later op de middag komt mijn jongste zusje langs om mijn dochter op te halen, zij gaan samen een hapje eten en die avond blijft mijn dochter bij mijn ouders slapen. Ik maak ’s middags foto’s voor mijn blog en ga ik met mijn zoon op de fiets naar de supermarkt. Na twee weken sta ik weer achter het aanrecht eten te koken, en nee ik schaam mij hier niet voor.

Ondertussen zijn mijn dochter en zusje aan het wandelen op de Hoge Veluwe en krijg ik de mooiste foto’s toegestuurd.

Woensdag

personal lifeblog daily cup of bla bla bla

Om 07:40 loop ik de deur uit want vandaag mag ik weer werken. Ik heb er zin in, vooral omdat mijn zoon en schoonmoeder tijdens mijn lunchbreak langskomen. Tijdens de lunch eten we samen frietjes en hebben we het over de Arnhemse gijzelnemer die op dat moment actief is. Er gaan geruchten rond dat hij een bom zou hebben en ik ben heel blij dat mijn dochter in Amsterdam zit, mijn zoon bij me is en manlief veilig is. Later op de middag heeft de politie de man te pakken. Opgelucht ga ik terug naar Arnhem.

’s Avonds haal ik mijn zusje en dochter van het station op en die twee hebben een ontzettend leuke dag in Amsterdam gehad.

Donderdag

garnier olia haarverf ervaring

Vandaag gaan mijn kinderen samen met mijn schoonmoeder naar de dodenherdenking en daarna mogen ze daar logeren. ’s Avonds zijn mijn man en ik samen thuis. We staan samen in de keuken en eten gezellig samen. Omdat mijn grijze lokken weer helemaal terug zijn verf ik mijn haar thuis, ik vind dit een heel vervelende klus, als ik mijn haar niet verf ben ik aardig grijs voor een 34 jarige. Toch ben ik blij met mijn haar, ik heb een volle bos en die grijze lokken kan ik gewoon verven.

Uiteraard kan ik het niet laten om even te poetsen in huis, het voelt toch als een stukje therapie hoor, ik maak de lampen op de benedenverdieping schoon. Ik vind mijn kroonluchter nog steeds erg gaaf, maar het is een rot klus om dat ding goed schoon te krijgen.

’s Avonds komt mijn schoonzusje langs, ik werk wat aan mijn blog onder het genot van een mini Cornetto (een fake Cornetto dan) en later op de avond kijken mijn man en ik naar Zwartboek. Carice is een topper hoor.

Vrijdag

yoni tampons maandverband review

Twee doordeweekse vrije dagen zijn heel fijn maar ik baal toch wel dat ik vrijdag niet het weekend-gevoel heb. Ik ga naar werk en als ik klaar ben en in Arnhem ben, haalt mijn man mij van het station op. We gaan samen bij Stan & Co een borreltje drinken, nee hoor we drinken gewoon een Chai Latte, met veel warme melk.

Bij Etos zie ik Yoni toxic-free tampons, maandverband en inlegkruisjes in de schappen. Ik ben er eigenlijk nooit bewust van geweest dat de gewone deal niet toxic-free zou zijn. Ik heb dan niks van Yoni gekocht maar ik denk dat ik wel ga doen. Ken jij dit merk of gebruik jij toxic-free stuff, laat het mij weten in de comments!

Bij McDonald’s haal ik de ontzettend lekkere white chocolate raspberry cookies (je snapt nu toch wel dat het that time of the month is right?!).

We eten bij mijn schoonmoeder waar ik eindelijk ook weer mijn kindjes zie, ik heb ze gemist en ben blij dat ze weer lekker thuis zijn. Als ik de kindjes op bed heb liggen gaan mijn schoonzusje en ik naar de Rijn. Het is Hidrellez en we gooien onze wensen in de rivier. Op de terugweg moet ik nog even langs de McDrive want ik wil meer white raspberry cookies.

Eenmaal thuis ga ik douchen en op tijd naar bed. Morgen moet ik 09:00 op kantoor zijn.

Zaterdag

in het weekend wel of niet werken

Poeh…vroeg wakker worden op de zaterdagochtend valt vies tegen. Om 09:00 sta ik klaar in Nijmegen en gelukkig ben ik rond 16:00 weer klaar. Mijn man haalt mij op van het station en als ik thuis kom is de hele tuin weer helemaal spik en span. Van mijn schoonmoeder heb ik twee gevulde bloembakken gekregen en zo ziet de tuin er weer ontzettend leuk uit. Oh en de zon schijnt!

Mijn man gaat koken en ik ga als een malle schoonmaken, ik ben ontzettend moe maar ik wil per se dat de bedden zijn verschoond, de badkamer glimt en eigenlijk alle ruimtes weer schoon en fris zijn. Ik spoor echt niet want zaterdagavond ben ik KAPOT en toch werk ik nog even aan mijn blog. Ik heb toch al geen weekend feeling want ook morgen mag ik naar werk.

Zondag

sonsbeekmarkt zondag arnhem

Ik ga met een goed gevoel naar werk, ik heb geen lange dag en ik mag een vooral gaan leren voor het volgende examen. Leren en een dubbel uurtarief krijgen voelt wel goed hoor.

Als ik om 16:30 klaar ben rijd ik met een collega naar Arnhem. Ik stap uit bij het Sonsbeek park, daar zitten mijn man, schoonzusje en kinderen op mij te wachten. Ze hebben truffel ravioli voor mij besteld en ik eet een wafel na. We zitten met z’n allen op een kleedje en genieten nog even van de sfeer in Sonsbeek. Als we thuis zijn zet mijn dochter de stenen kattenbeeldjes uit de tuin van mijn overleden buurvrouw (no worry we hebben de beeldjes gekregen) op het graf van Ipi (mijn katze die vorig overleed).

Eenmaal thuis ga ik lekker douchen en breng ik de kinderen op tijd naar bed want ze mogen morgen weer school. ’s Avonds zit ik met een bak popcorn op de bank en kijk ik samen met mijn man naar Friends.

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

16 reacties

 • Poeh, heftig zo’n weekje met een heel weekend werken! Maar je bent er gelukkig weer van af! Fijn dat de kindjes ook zoveel leuke dingen op de planning hadden staan! En over die Yoni-tampons heb ik goede verhalen gehoord. Ik ben er zelf ook wel benieuwd naar.

  Beantwoorden
 • Poeh, dat lijkt me toch ook wel heftig, moeten werken in het weekend!

  Ik gebruik sinds een half jaar ofzo de Mooncup. Helemaal fijn want je kan er gewoon mee slapen en is volgens mij ook helemaal toxic free 🙂

  Beantwoorden
 • Ik heb pas mijn eerste Yoni-dooje opgebruikt. Verder ben ik ontzettend fan van Natracare; ik zet mijn review van hun tampons, inlegkruisjes en ‘intimate wipes’ onder m’n naam. 🙂 Ik gebruik sinds september vorig jaar geen reguliere merken meer!

  Beantwoorden
 • Ja werken in het weekend zou ik ook maar niks vinden. Hier in Colombia is er eigenlijk een 6 daagse werkweek maar gelukkig is het bij mij op kantoor maar 5 dagen. Vind het weekend altijd heerlijk 😀

  Beantwoorden
 • Ik heb een proefpakket aangevraagd maanden geleden, ik wilde een review schrijven, maar toen ging alles niet zo lekker en heb dat dus gelaten. Ik heb ze wel gebruikt, maar doordat ik die novasure heb gehad was de tampon te groot, en ik werd zweterig er van, tenminste dat dacht ik en ben er toen meegestopt

  Beantwoorden
 • wow dat is een pittige drukke week. Hoe hou je dat vol? De ketting blijft mooi. Oei een man die gijzelt, dat is niet fijn. Gelukkig hebben ze hem kunnen oppakken. Wat leuk dat je 2 dagen door de week vrij was. 🙂

  Beantwoorden
 • Oh dat vind ik ook zo heerlijk aan vakantie, dat je je kinderen niet naar school hoeft te brengen. Hier ook lekker uitgeslapen. Die tampons wil ik ook graag nog eens proberen! (wacht op menstruatie)

  Beantwoorden
 • Zelfs gewerkt in het weekend! Ik ben iedere vrijdag blij dat ik de 5 uur weer haal en het weekend is haha. Ik gebruik gewoon Ob tampons, heb 1 keer een ander merk gebruikt en dat was geen positieve ervaring.

  Beantwoorden
 • In het weekend gaan werken EN daarbovenop nog eens je huis staan poetsen op zaterdagavond?! Mens, jij bent gek. 😀
  Nee, serieus. Ik snap echt niet hoe jij het allemaal doet. Respect. Big time 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?