Keeping up with Nesrin #70 Shoppings, Turkse drama & meer

Keeping up with Nesrin #70 Shoppings, Turkse drama & meer

De afgelopen week ging ik op Koningsdag samen met mijn kleine monsters naar de bioscoop. Samen met mijn schoonzusje ging ik naar Amsterdam en het was verder gewoon een werkweekje, die iets wat verrot begon omdat ik me had verslapen. Not fun. Ik lakte na maanden eindelijk mijn nagels met het Tompouce lakje van de HEMA en oeh la la ging ik bij Tiffany & Co naar binnen.

Keeping up with Nesrin #70 Shoppings, Turkse drama & meer

cien lidl suddenly handcreme

Maandag

De week begint zo slecht. Mijn dochter staat om 08:22 naast het bed en fluistert in mijn oor of ik vandaag moet werken. Ik schrik wakker en trek al snel de conclusie dat ik niet om 09:00 bij de training ben. Om 10:30 ben ik in Nijmegen en heeft de groep net pauze. Oeps. Tot 17:00 heb ik training, het is een leerzame maar stomme dag, een slechte start heeft nog best veel impact helaas.

kokos curry soep AH to go
Dinsdag

Vandaag begin ik pas om 11:45 en dat is wel zo fijn nu de kinderen vakantie hebben. Tijdens mijn werk krijg ik studie-uren om te leren voor het examen dat ik in mei moet afleggen. Dit vind ik heel fijn want ik krijg het niet voor elkaar om ’s avonds thuis nog te leren. Ik heb een veilig, all black, outfit aan en als thuis ben staat mijn Zalando pakketje klaar. In de Zalando doos zit een nieuw zwart enkellaarsje met een mooi hakje. Dat dit hakje later deze week verantwoordelijk is voor een big ass blaar wist ik toen nog niet. Dat ik daarna met de blaar gewoon blijf lopen en zelfs 8 kilometer door Amsterdam loop verrast mij.

Mijn man en kinderen gaan uit eten met mijn schoonmoeder en schoonzusje. Ik ben laat thuis en haal wat te eten bij AH To Go, een heerlijk kokos curry soepje en een bakje proteïne en ik vind het wel best.

treacle moon review kopen

Woensdag

Onderin in het midden de eerste foto van de dag, deze stuur ik naar het groepsgesprek die ik met mijn zussen heb. Ik ben kaputtt, ik heb geen puf meer maar ik moet nog één dag en dan ben ik morgen lekker vrij. Gelukkig werkt het weer mee, de zon schijnt en het is echt prachtig buiten.

Mijn ontbijt is brood met Zonnatura paprika spread (aanradertje hoor) en ik geniet nog even in de tuin van al het groens en de bloesem voor ik richting Nijmegen ga.

Als ik klaar ben met werken en terug in Arnhem ben schijnt de zon nog steeds maar er komen grote grijze wolken aan. We eten die avond bij mijn schoonmoeder maar eerst neem ik een pizza in het restaurant van mijn kinderen.

pathe arnhem review

Donderdag

Ehm het was Koningsdag wat gelijk stond aan slecht maar heel goed voedsel voor mij en mijn kinderen. Samen met mijn pareltjes ging ik naar de bioscoop zodat manlief even kon bijtanken na een avondje stappen. Eenmaal aangekomen in het centrum tellen we hoeveel dronken mensen we zien en lopen dan snel door naar de bioscoop.

We gaan naar The Boss Baby (zo grappig) en dit natuurlijk met wat popcorn en M&M’s. Na de film neem ik de kinderen mee naar Happy Italy, waar je best goed en goedkoop Italiaans eten hebt.

hema tompouce nagellak review

Vrijdag

Laatste dag van de week! Er rijden geen treinen tussen Arnhem en Nijmegen dus ga ik met de bus, dit gaat gelukkig best snel. In de bus kijk ik naar het concert van Beyoncé (die standaard op mijn telefoon staat want wauw the woman can sing AND dance). Voor ik naar kantoor ga haal ik koffie bij Starbucks en vandaag heet ik Beyoncé. And Beyoncé is ready hoor.

Na maanden heb ik eindelijk als in EIN-DE-LIJK het Tompouce nagellakje van de HEMA op mijn nagels. Ik vind dit lakje zo pretty awesome. Pink nails overal!

Heel wat uren later plof ik op de bank met een bak popcorn en kijken mijn man en ik naar Homeland.

keeping up with Nesrin

Zaterdag

Mwhoehahaha en toen was het eindelijk lekker weekend. Eindelijk kan ik tot 16:00 in mijn stink huispakkie het hele huis lekker schoonmaken, lekker opruimen met alle ramen en deuren open. Om 16:15 ben ik weer fris, het huis is fris en mijn zoon en ik gaan naar mijn ouders. Mijn dochter ging vanochtend toen mijn ouders op de koffie kwamen (en ik er niet uitzag maar dat maakt niet uit want ik ben het kind) met ze mee.

We eten bij mijn ouders (I love it so much) en zitten daar tot een uurtje of negen. Vlak voor ik naar huis ga zit ik even aan de buis gekluisterd, er is een spannende Turkse drama serie op, en die zijn zo verslavend. Ik heb slechts 10 minuten van de serie mogen zien maar ik weet nu al dat ik volgende week meer wil. Turkse soap series zijn echt verschrikkelijk slecht maar zo lekker, mijn brein gaat dan op stand 0 en lang leve het feit dat een aflevering maar liefst drie uur duurt (met verschrikkelijk veel reclameblokken dat dan wel weer).

Mijn dochter blijft bij mijn ouders logeren en samen met junior ga ik naar manlief die thuis wacht. Als junior slaapt werk ik aan mijn blog en kijk daarna tot 02:30 naar Homeland.

tiffany & co amsterdam pc hooftstraat review

Zondag

Ik ga niet uitgebreid vertellen wat ik op zondag deed want hier komt een special, een plog, op mijn blog. Samen met mijn schoonzusje ging ik naar Amsterdam. De kinderen mocht ik bij mijn ouders achterlaten, het is een geen kinderhandjes en ogen in mijn rug dag. Mijn man was in de ban van de bekerfinale (Vitesse nummer 1) en die liet ik vandaag helemaal met rust.

Mijn schoonzusje en ik hebben een geweldige dag gehad en het was ontzettend druk in Amsterdam, niet normaal druk. Meer over deze dag soon on the blog!

R e c t i f i c a t i e 

patta meral

Not for this post maar die van vorige week 😉 KLIK

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

Foutje(s) gezien? Mail de eenkoppige redactie. Ze is je dankbaar. 

24 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?