Keeping up with Nesrin #67 mijn zusje op de cover, werken & poetsen

Keeping up with Nesrin #67 mijn zusje op de cover, werken & poetsen

Mijn weekoverzicht ‘Keeping up with Nesrin #67′ staat klaar. Kijk mee naar wat ik vorige week allemaal deed. Ik laat je mijn zusje op de cover van Fonq magazine zien, hoe ik met mijn man op de scooter (van mijn zusje) ging rijden en hoe mijn weekend werd gevuld met de serie ’13 reasons why’, dit en meer allemaal in een week gepropt. Oh en ik heb gewoon fulltime gewerkt, niet zo boeiend wat foto’s betreft maar het is wat doe ik tegenwoordig.

Keeping up with Nesrin #67 mijn zusje op de cover, werken & poetsen

Maandag

rodial bee ervaring

De werkweek begint goed en vliegt voorbij. Omdat ik in de ochtend geen tijd heb om mijn lunch klaar te maken, koop ik een quinoa salade en een appel, munt en avocado sapje bij AH to go. Als ik op het station ben duik ik nog even bij de Etos naar binnen, ik koop wat douchegel en dit voelt als een cadeautje voor mezelf. Na een lange dag werken is lekker douchen met een heerlijke douchegel een echt verwenmoment voor mij. Mijn geliefde Filorga skincare potten zijn op en ik smeer mijn gezicht tegenwoordig in met de Rodial Bee Venom lijn, mijn gezicht en ik zijn blij.

Als ik thuis ben geniet ik eerst van het avondeten samen aan tafel met mijn gezin. Na het afruimen en schoonmaken was ik de kinderen en breng ik ze naar bed. Als ik klaar ben met douchen staat mijn schoonzusje voor de deur met een tas vol sushi. Samen met mijn man en schoonzusje kijk ik naar de voorlopig laatste aflevering van The Walking Dead. Na de serie heb ik geen puf meer om aan mijn blog te werken en besluit ik de berg schone was maar weg te werken #neverendingstory.

Dinsdag

chocolat chips witte chocolade cranberry koekjes

De wekker gaat om 06:00 en ik heb rustig de tijd om lekker te ontbijten met rijstwafels met avocado. Ik maak mijn kindjes wakker en help ze met aankleden, niet veel later huppel ik (nee hoor niet echt) naar de bushalte. Mijn lunch bestaat weer uit een salade die ik op het station bij AH To go kocht, ik moet zeggen dat het assortiment bij AH To go aardig wat gezonde dingen heeft and I like that. Op de terugweg neem ik toch een pak Choc Chip cookies witte chocolade en cranberry mee, voor deze cookies mag je mij ’s nachts wakker maken. De witte chocolade en cranberry cookies van Lidl winnen, deze zijn qua structuur beter. Het Saoto soepje van AH neem ik niet meer mee, deze viel tegen. Oke dat was mijn dinsdag: eten dus.

Woensdag

daily cup of bla bla bla

’s Ochtends in de trein word ik misselijk van de bierlucht die in de coupé hangt, op dit soort momenten mis ik de auto zo erg. Ik werk in het centrum van Nijmegen en het is beter dat ik met het OV reis dan dat ik met de auto heen en weer kar. Mijn dochter en ik hebben vandaag een all black outfit aan, helemaal matching. Verder was het allemaal niet zo boeiend deze woensdag. Nog twee volle dagen knallen en dan heb ik weekend!

Donderdag

armani foundation kopen ervaring

Ik merk dat ik ’s ochtends langzaam ben, vooral met opmaken kan ik ontzettend sloom zijn. Ik mix een MAC foundation met mijn geliefde Armani foundation en mijn wenkbrauwen kleur ik in met een Anastasia brow wiz potlood, ik gebruik hiervoor ook een sjabloon van Anastasia. Omdat ik vitamine A-zuur gebruik is mijn huid soms onrustig en hangen de vellen los, dit oogt nog viezer als ik er foundation op smeer helaas #firstworldproblem.

Als ik klaar ben met werken en weer in Arnhem ben stap ik bij mijn schoonzusje in de auto, als we bij mij thuis aankomen heeft mijn man echt een heerlijk gerecht klaar staan. Ik vind het zo ontzettend gaaf dat mijn man beter kan koken dan ik (shame on me), het eten smaakt zoveel beter!

Na het eten knal ik even op de bank en als ik er eindelijk opsta mag ik afruimen, stofzuigen, mijn kind helpen met gamen (ik snap niks van die joystick), de was wegwerken en dan de kinderen naar bed brengen. De avond is eigenlijk al over als ik klaar ben.

Vrijdag

ah water munt framboos

Ik heb mijn haren plat en dit vind na een weken lang slag en krul wel mooi. Ik leg de bakjes en drinken voor de kinderen klaar (mijn taak) en ren vervolgens naar de bus. Onderweg haal ik een flesje water met framboos en munt, het is de look van het flesje waar ik een sucker voor ben, het ziet er gewoon zo leuk uit en daarom koop ik het. Je ziet dat ik tegenwoordig mijn centjes uitgeef bij AH To go, it must stop.

We eten ’s avonds bij mijn schoonmoeder en na het eten ga ik met mijn schoonzusje en kinderen naar de MediaMarkt. Mijn schoonzusje koopt een MacBook die very pretty is.

Mijn man en ik beginnen die avond aan de serie ’13 reasons why’ en ook al zijn de eerste twee afleveringen niet echt een succes…de rest van het weekend wil ik zoveel mogelijk afleveringen zien.

Zaterdag

13 reasons why kijken netflix

Ah eindelijk weekend! Ik ging gisteren om 02:00 naar bed en vandaag kan ik gewoon uitslapen, maar omdat de zon schijnt ben ik redelijk op tijd wakker. Mijn zoon gaat naar een kinderfeestje, dochter gaat bij oma logeren en ik begin als ik alleen ben aan de grote schoonmaak. Ik verschoon alle bedden, poets de badkamer, stofzuig door het hele huis en loop er met de dweil achterna. Als de grote bergen was weg zijn gewerkt ga ik strijken. Ik verbrand iets meer dan 300 calorieën tijdens dit grapje.
Als mijn man thuis is en de kinderen dus niet, ga ik voor de tv strijken. We kijken samen naar ’13 reasons why’, na twee afleveringen komt mijn zoon thuis en zetten we Netflix uit.

Heel wat uurtjes verder gaan we verder met de serie. Ik val in slaap bij aflevering 8 en kruip dan langzaam naar boven om te gaan slapen.

Zondag

Mooi magazine fonq cover ceylan

Het is heerlijk weer vandaag! De zon schijnt en eigenlijk wil ik stiekem de hele dag op de bank liggen om de serie af te kijken but instead of that werk ik aan mijn blog. Mijn man en zoon gaan zwemmen en mijn dochter is van oma naar mijn ouders gegaan. Mijn zoon is inmiddels ook bij mijn ouders, mijn man en ik genieten van een zonnige middag in de tuin. Voor we naar mijn ouders gaan zitten we op het terras in de zon. Dit met een slok alcohol op.

Als we bij mijn ouders zijn gaan we voor een ritje op de scooter (zo een classy ding, geen aso scooter maar ik ben niet zo classy want ik ga gewoon op slippers haha) van mijn zusje. Mijn zusje staat prachtig te shinen op de cover van Fonq magazine! My little sister staat er zo mooi op!

Zondagavond kijk ik nog een aflevering van 13 reasons en om 23:30 druk ik op pauze want ik val in slaap.

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

Lees ook

24 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?