Keeping up with Nesrin #66 jarig, Oreo in een bloempot & Chanel

Keeping up with Nesrin #66 jarig, Oreo in een bloempot & Chanel

Het is niet maandag, niet dinsdag maar woensdag! Mijn weekoverzicht Keeping up with Nesrin is deze week iets later dan gepland. Ik geef mijn job, mijn leven naast mijn blog en de laatste aflevering van The Walking Dead de schuld. Deze week in Keeping up with Nesrin mijn verjaardag, veel eten, chillen in het park, mijn nieuwe fake nagels (wich I love), Oreo in een omgevallen bloempot en meer. Ik ben moe jongens, maar the show must go on, want ik mag nog niet met pensioen. No worry though, ik klaag niet. I love my life, my kids & my man. Zo dat is dan wel weer genoeg aan zoetsappige, kiss ass verhalen. Let’s get real, want de groeven in mijn voorhoofd worden er niet minder op. Oh ja toch wel dankzij wat Botox.

Keeping up with Nesrin #66 jarig, Oreo in een bloempot & Chanel

Maandag – Ik ben jarig

nesrin jarig chanel

Vandaag ben ik jarig en ben ik 34 jaar geworden. Een prima leeftijd voor iemand die zich nog altijd jonger voelt dan dat ze daadwerkelijk is. Ik ga naar werk, volg een training en als ik thuis ben ga ik lekker uit eten met de man en kinderen. Ik krijg de lekkerste taart ever, bloemen, wat Chanel en een heel lief kaartje van mijn dochter met daarbij €2,05 van haar eigen geld. Money for life!

In het restaurant krijg ik nog een heel lief en leuke verassing, het personeel gaat voor mij zingen. Ik voel mij op dit soort momenten heel ongemakkelijk en dan word ik ook nog emotioneel. Ik pink een traantje weg. Als we thuis zijn komen mijn ouders langs. Ik heb een mooie dag gehad. Go shorty! It’s your birthday.

Dinsdag – Jip & Janneke
Jip & Janneke boekjes kopen

Dit is de enige boeiende foto van de slopende dinsdag die ik heb. Ik ga braaf naar werk en kom als een zombie weer thuis. We eten bij mijn schoonmoeder en dit voelt als een geschenk op dit soort dagen. ’s Avonds lees ik voor uit Jip & Janneke, mijn zoon is gek op Jip & Janneke en vindt tot nu toe alle Annie M.G. Schmidt boeken erg leuk. Een verhaal over Sinterklaas in maart moet kunnen vind ik.

Woensdag – Aan de Red Bull
is red bull gezond

Als ik ’s ochtends vroeg in de trein zit schrik ik een beetje van mezelf, ik trek namelijk “uit het niets” een blikje Red Bull open. Als ik de foto naar mijn zussen stuur krijg ik al snel commentaar op mijn ontbijtje. Mijn zussen hebben gelijk, Red Bull is slecht en vooral niet geschikt om de dag mee te beginnen. Of eigenlijk juist wel want het geeft mij wel vleugels.

In de spiegel zie ik dat ik behoorlijk wat uitgroei heb, de grijze haren zijn weer terug. Omdat ik doordeweeks geen tijd heb voor de kapper en mijn vrije zaterdag niet in een kapsalon wil doorbrengen koop ik toch maar weer twee pakjes haarverf. Mijn eigen haar verven vind ik echt een verschrikkelijke klus en dit gaat ook nooit zonder vlekken in de badkamer.

Woensdagavond komt Yaleesa langs en doet mijn nagels. Na lang denken heb ik besloten om toch maar weer acrylnagels (die er niet zo fake en lelijk uitzien hoor) te laten zetten. Ik ben gewoon ontzettend ongelukkig met mijn eigen nagels.

Donderdag – Wear pink & fake nails
roze kleren kopen online

Als ik donderdagochtend op het station ben ren ik bij de Etos naar binnen. Ik koop een fles Treacle Moon Strawberry Dream en ik droom alvast over de lange en warme douche die vanavond neem als ik thuis ben. Na een quick visit aan de Etos ren ik ook nog langs AH To Go om mijn lunch te scoren, ik neem een wortel-sinaasappel-gember drankje mee met een zakje komkommer en paprika. Als ik dan eindelijk klaar ben met werken loop ik op het station weer naar AH To Go want ik heb een lekker soepje gezien die ik graag wil eten. Als kom ik thuis en mag ik heerlijk buiten eten samen met mijn gezin.

PS. Mijn Magnolia boompje die ik in 2012 van mijn ouders kreeg doet het ontzettend goed en het is elk voorjaar feest in mijn tuin.

Vrijdag – Een rok met streepjes

streepjes rok h&m

De laatste werkdag van de week is er en ik heb mijn zeer geliefde rok met streepjes aan. Aan het einde van de werkdag ontploft mijn hoofd van alle informatie die ik de afgelopen week heb gekregen. Ik zit in de vierde week van de opleiding van mijn nieuwe job en ik denk dat ik het eindelijk onder controle heb. Ik ben toe aan weekend.

Als ik op het station in Arnhem ben wachten mijn kinderen en man mij op. Mijn kinderen spelen piano en het publiek (mensen op het station) zijn onder de indruk. We halen wat Japans voedsel en dan is het eind-de-lijk weekend.

Mijn dochter slaapt vanavond bij haar tante en ik hoef maar een kind naar bed te brengen. Als mijn baby boy op bed ligt val ik naast hem in slaap. Mijn man wekt mij om 23:00 en ik loop naar beneden om op de bank verder te slapen. Om 05:00 worden we wakker en gaan we lekker naar bed.

Zaterdag – Indo eten, Chanel & Oreo in een omgevallen bloempot

oreo in een omgevallen bloempot

De dag begint met hoofdpijn, mijn hoofd voelt ontzettend zwaar en ik voel mij naar. Ik besluit vandaag de grote schoonmaak in huis te doen zodat ik morgen lekker kan chillen. Als alles schoon en opgeruimd is gaan mijn man, kinderen, schoonzusje en ik naar de stad. Bij de Action scoor ik heel wat pakken Ariel Alpine (mijn lievelings!) en wat cadeautjes voor het kinderfeestje waar mijn zoon voor is uitgenodigd. Het flesje Chanel wat ik voor mijn verjaardag kreeg ruil ik om voor twee flesjes Chanel, dit omdat het geurtje die ik kreeg meer voor de winter is.

De rest van middag zitten we op het terras bij Stan & Co en daar blader ik door de NRC en zie ik mijn hoofd en verhaal shinen in de krant. Bij Stan & Co eten we snackjes en wat zoets, samen met mijn dochter eet ik een omgevallen bloempot, met daarin Oreo wat aarde moet voorstellen. De rest geniet van een salami van chocolade. Ik heb dit jaren geleden regelmatig gemaakt en zal binnenkort het recept delen.

We sluiten de gezellige dag af met Indo eten.

Zondag – Sonsbeek markt, chillen in het park met vrienden

sonsbeek markt data arnhem

Vandaag gaan we op een kleedje samen met vrienden in het Sonsbeek park chillen. Vorig jaar hebben we vrijwel elke eerste zondag van de maand genoten van de Sonsbeek markt en dit jaar hebben we het seizoen in stijl geopend. We eten, drinken en genieten. Zondagavond kijk ik naar twee afleveringen van The Walking Dead die ik had gemist, ik ben helemaal bij en klaar voor de laatste aflevering van seizoen 7 die maandag uitgezonden wordt.

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

Lees ook

24 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?