Keeping up with Nesrin #62 Botox, kinderen & zo

Keeping up with Nesrin #62 Botox, kinderen & zo

Zeg nooit nooit. Ik riep regelmatig “nou dat zou ik echt NOOIT doen”, nu roep ik dit dus nooit meer (haha). Ik heb het over Botox. De afgelopen week waren mijn kinderen een paar dagen bij mijn zus in België en mijn man en ik hebben even kunnen bijtanken. De tank ging daarna snel leeg, want de tweede helft van de vakantie had ik de kinderen van mijn zus in huis. Vier kinderen is veel maar mijn vier schatten zijn lief (maar druk), en ik ben blij dat de nichtjes en neefjes het fijn hebben gehad. Oke oke nu naar het echt boeiende nieuws: BOTOX tussen mijn wenkies!

Keeping up with Nesrin #62 Botox, kinderen & zo

Maandag

keeping up with Nesrin

Maandag word ik heel laat wakker, gewoon zonder wekker en kinderen want de kinderen zijn in België. Om 14:00 heb ik een afspraak in Nijmegen voor mijn nieuwe baan. Het weer is slecht en toch drukt dit de pret niet bij de mensen die Carnaval vieren in Nijmegen. Na mijn afspraak in Nijmegen werk ik thuis aan mijn blog. Om 17:00 spreek ik af met mijn bestie Ivona in de stad. We gaan na wat drankjes samen naar de film Fifty Shades Darker. We hebben echt gelachen in de zaal en ik moest meer dan eens mijn lach inhouden. De film was lachwekkend en leek net een lange en slechte aflevering van een Turkse soap serie. Ik ben die avond net op tijd thuis voor The Walking Dead, zombies zijn meer mijn ding.

Dinsdag

belgie hasselt hotspots

Vandaag is de dag! Om 10:00 neem ik afscheid van de twee groeven (rimpels) tussen mijn wenkbrauwen. Al zo lang ik weet frons ik, vaak is dit onbewust en kijk ik best angry terwijl ik dus niet angry ben. De groeven zaten er inmiddels behoorlijk diep in. Je moet het zien als twee littekens in de huid. Voor mijn 34e trakteer ik mezelf op wat Botox. Nee ik lijk nu niet op Marijke Helwegen, don’t you think that! Ik riep dus altijd NEE NOOIT BOTOX voor mij. Guess I was wrong. Ik hoef geen strak gezicht, ik wil er niet jonger uitzien MAAR ik wil wel een fris gezicht en die spier daar tussen mijn wenkbrauwen verslappen. Dus Botox it is. Don’t judge me als je nog geen 30 jaar bent…Ik spreek je over een paar jaar wel 😉

Daarna stap ik de auto in en rijd ik richting België om mijn kinderen op te halen. Na een lange zit van bijna twee uur ben ik er. Het weer in Hasselt is net zo grijs en grauw als in Nederland. Bij mijn zus thuis zitten we de hele middag gezellig in de keuken waar ze een hoekbank heeft staan, ik houd van dit soort grote woonkeukens. Ergens in de namiddag rijd ik met vier kinderen in de auto terug naar Nederland. Na heel wat drukke uurtjes lees ik voor uit Jip & Janneke en gaan de kinderen zoet slapen.

Woensdag

Patisserie Christiaan Arnhem

Als ik wakker word zijn de kinderen lief beneden aan het spelen. Als we allemaal schoon, fris en aangekleed zijn komt mijn vader binnen en haalt mijn neefje en nichtje op.

Samen met mijn kinderen ga ik naar het kantoor van mijn schoonzusje, want vandaag bestaat haar advocatenkantoor 1 jaar en om dit te vieren lunchen we samen met een groep vrienden en familie. Na wat broodjes is er uiteraard ruimte voor gebakjes van Patisserie Christiaan (aanrader als je ooit een keer in Arnhem of Velp bent).

De rest van de dag ben ik druk met boodschappen doen en een bezoekje brengen aan mijn boekhouder. ’s Avonds haal ik mijn nichtje en neefje op bij mijn ouders en de rest van de avond ben ik druk met de kids.

Donderdag

vitamine a zuur kopen gebruiken

Het regent en het is grijs buiten. Ik zet een film op voor de kinderen en maak popcorn voor ze klaar. Alleen ik krijg het voor elkaar om popcorn te laten verbranden, het hele huis stinkt en de geur blijft lang hangen. Poging nummer twee gaat goed. Terwijl de kinderen ‘Miranda Sings’ kijken werk ik aan mijn blog, de winactie voor zijden kussenslopen is af en ik plan de review (met winactie) in voor de volgende dag.

Als mijn zusje langs komt ga ik snel naar het postkantoor om een pakketje op te halen. In het pakketje zit vitamine A-zuur en ik kan niet wachten om dit op mijn gezicht te smeren. Heb je dit verhaal gemist en wil je weten waar ik het over heb? Check het hier.

Wat ik al heel lang wil delen zijn de koekjes rechtsonder op de fotocollage. Dit zijn koekjes van Lidl met witte chocolade en cranberries en dit deze koekjes zijn zo ontzettend goed.

De rest van de dag vliegt voorbij. De neefjes gaan met mijn man naar de kapper en de nichtjes gaan het bos in met mijn vader.

Vrijdag

finding dory netflix

It’s friday! Ik probeer mezelf te pushen om nog meer te genieten van de vrije uurtjes thuis, want maandag begin ik met mijn nieuwe job. Ik ben de hele dag thuis en doe het rustig aan. Ik geef de kinderen wat fruit en mijn dochter wilt een banaan geprakt met Liga koek, dit is zo lekker ;-).

In de namiddag komt mijn zus de kinderen ophalen en als ze weg zijn is het opeens zo stil in huis. Ik vind dit altijd even naar want het was echt gezellig met de kinderen samen. Ik heb geen zin en puf om eten te koken en dus haalt mijn man af bij de Japanner. Wie is er ook zo gek op de witte kool met zeewiersalade?

’s Avonds liggen mijn man en ik op de bank en lachen hardop als we Finding Dory kijken. Daarna besluit ik nog wat oude afleveringen van The Walking Dead te kijken en ik sleep mezelf pas om 03:00 naar boven….ik kruip de trap op.

Zaterdag

ritter honing zout amandel

Ik begin de dag heel braaf koolhydraatarm met een avocado en twee gekookte eieren, later op de dag vinden de slechte koolhydraten mij en eet ik de helft van de heerlijke Ritter honing zout amandel chocolade. Aanradertje mensen. Mijn dochter gaat logeren bij haar beste vriendin en mijn man, zoon en ik zitten de hele avond (en nacht) bij vrienden. We eten samen en spelen een potje Risk. Het is 03:00 als we naar huis gaan. Bad parents hoor want kind van vier jaar is mee…

Zondag

red velvet cake koolhydraatarm

Gelukkig slaapt het kind een beetje uit en rond 10:00 moet ik dan echt mezelf uit bed slepen. De rest van de dag zit ik binnen en ben ik ontzettend druk met de grote schoonmaak. ’s Avonds bak ik een koolhydraatarme en suikervrije Red Velvet cake. Het beslag ziet er heel goed uit en de cake smaakt ontzettend goed maar er is één probleem, de Red Velvet cake is niet rood! Ik baal als een stekker. Ik kan geen niet rode Red Velvet cake delen op mijn blog…Het is te laat om nog een poging te wagen dus laat ik het zoals het is.
Ik ga vroeg naar bed (lees 23:45) en ben een beetje zenuwachtig want morgen is de eerste dag at the new job!

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

31 reacties

 • Wat een heerlijke week. Ik kan mezelf wel voorstellen hoor dat het rustig was toen de kids van je zus weg waren. Ik zal nooit roepen dat ik nooit aan de botox ga, al denk ik nu niet dat ik dit ooit ga doen haha. Ik ben heel erg benieuwd hoe je eerste dag bij je nieuwe job is gegaan!

  Beantwoorden
 • Spannend die botox! Ik weet niet of ik het ooit zou doen, ik zeg in ieder geval niet nooit haha. Ik ben trouwens wel heel benieuwd naar hoe het was en naar de voor en na foto’s 😊

  Beantwoorden
 • Ik ben heel benieuwd naar het resultaat van de botox! Alleen in je voorhoofd geeft het volgens mij inderdaad niet meteen een Marijke Helwegen-effect en ik kan me voorstellen dat je de frons een beetje zat was. Jammer dat de cake niet rood is geworden! Je kunt nu natuurlijk ook doen alsof dat expres is gebeurd. Dan heb je een hele unieke red velvet cake die niet rood is, te laten zien op je blog 😉
  Succes met je nieuwe baan!

  Beantwoorden
 • Fijn weekje weer zo vlak voordat je aan de slag gaat bij je nieuwe baan! Snap dat je het spannend vindt om aan je nieuwe baan te beginnen. Hoop nieuwe dingen en veranderingen. Hopelijk is de eerste dag goed verlopen. You can do it!

  Beantwoorden
 • Ohh yeah!!! Eindelijk iemand die gewoon durft te zeggen dat ie Botox gebruikt Hihi. Ik heb altijd gezegd dat ik Niet vies ben van Botox. Een enkel spuitje hier en daar lijkt me geen ramp. Mag ik vragen hoeveel je betaald hebt voor een spuitje?

  Beantwoorden
  • Hi Aneta, ik was wel even aan shaken hoor en twijfelde wel even of ik het moest delen. Botox is toch een beetje taboe en ook ik had altijd mijn mening snel klaar staan bij vrouwen die het gebruiken. Nu is dit dus anders 😉 ik heb €85,- betaald voor 1 zone.

   Beantwoorden
 • You go girl, de halve wereld gebruikt botox…. en sommige nog wel op jongere leeftijd als jij.
  Ben ook benieuwd naar het resultaat, de frons was me nog niet opgevallen. Maar zelf zie je dat wellicht anders.
  Drukke week achter de rug, voorjaarsvakantie, mooi opgelost op deze manier.
  En ondertussen al begonnen met je nieuwe baan, veel succes

  Beantwoorden
  • Dank je wel!! Lief van jou. Ik ga kijken of ik er binnenkort een artikel over kan schrijven met uiteraard wat foto’s 😉

   Beantwoorden
 • Oh de vakantie, fijn dat jullie zo lekker verdeeld de kinderen hebben kunnen nemen, en dat voor twee landen 😉 Heerlijk genieten is dat dan, ik weet dat ook nog, even kinderloos, en zelf even bijtanken en ook al ben je dat snel soms weer kwijt, het was heerlijk! Daarna nog leuker!

  De botox, het is net als heel veel andere cosmetische ingrepen nog altijd een medische keuze, dat lijkt mij duidelijk bij jou, dat het een medische ingreep is meer dan dat je het doet omdat je zo mooi wilt blijven, daar is het ook voor bedoeld. Als mijn huisarts of iemand zegt, dit helpt echt om dit of dat te laten verdwijnen, zelfs pijn? Ja dan zou ik ook gaan, weinig mis mee, al ben ik al 45 😛 En nul nodig 😉 hahaha

  Je werk, spannend!!! Natuurlijk ga je ons later updaten hoe dat gaat en gegaan is, zal vast best zwaar zijn, zelfs voor jou, mijn persoonlijke best wel stuiterbal die alles aan kan! 😀

  Of topic, ja dat eerste jaar.. pfffffffff hou op schei uit, hoe snel dat is gegaan, zelfs vanaf een afstand! 😉 Mijn nicht heeft het er ook best wel moeilijk mee, opmerkingen in de fam. app als: morgen hebi k geen baby meer en zo, vast en zeker herkenbaar, voor vele moeders. Ik ben heel erg benieuwd nu, shhhhhht wanneer de tweede komt 😉 hahahaha

  X

  Beantwoorden
 • Heerlijk dat je gewoon durft te delen dat je botox hebt gebruikt! Ik weet niet of ik het zelf zou doen, maar ik sta er niet afwijzend tegenover hoor, kan me best voorstellen dat mensen daar voor kiezen.

  Beantwoorden
  • Ik heb geen foto’s gemaakt maar ik heb volgens mij wel genoeg foto’s waar de groeven te zien zijn. Ik zal eens kijken of ik er binnenkort een artikel aan kan wijden 😉

   Beantwoorden
 • Goed bezig, botox, vitamine A 🙂 Shine woman! Ik heb het gevoel dat ik het afgelopen jaar (baby = slaapgebrek) er 10 jaar ouder uit ben gaan zien, dus ik kan ook wel een kuurtje/prikje (of 10) gebruiken… 😉 Succes met je eerste werkweek!

  Beantwoorden
  • Thanks! Kijk jij snapt het 😉 Mijn dochter riep zo klein dat ze was “mama waarom kijk je altijd boos?” Ik heb er hard aan gewerkt om die groeven erin te hakken en nu hoop dat ik de spier goed met rust kan laten en de groeven gaan rusten.

   Beantwoorden
 • Ik vind het bijzonder dat contrast: jezelf moeten pushen om te genieten. Pushen en genieten associeer ik dan weer niet zo met elkaar.

  Maar ik herken wel het gevoel dat je ergens van moet genieten.

  Beantwoorden
 • Logeerpartijtjes zijn altijd leuk! Maar ook altijd stiekem een beetje leuk als ze terug weer voorbij zijn ook… 😀 Hahaha!
  Hier wordt er in de verste verte niet geoordeeld over het al dan niet gebruiken van botox. Ik brulde ook altijd ‘Aan mijn smoel komen ze niet!!!’ Yeah right… 33 jaar en een big ass frons tussen mijn wenkbrauwen verder en ik ben al maanden aan het overwegen om het toch maar te doen 😀
  Hé, het bestaat en als het je beter doet voelen, why not? 😉

  Beantwoorden
  • High five woman! Jij begrijpt het haha. Ik hoef er echt niet strakker/jonger/mooier uit te zien maar die groeven bah die moest ik plat leggen hoor.

   Beantwoorden
 • Botox? Het idee alleen al lijkt me niks maar goed ik ben net pas 30 geworden 🙂 Ben wel benieuwd naar een foto!
  Balen dat je cake niet rood is geworden maar de smaak is het belangrijkst 🙂

  Beantwoorden
  • De cake is lekker 😉 Misschien deel ik het recept alsnog. Ik vond botox ook niks en ik zal het ook niet gebruiken om er jonger uit te zien, wel om dikke groeven weg te werken.

   Beantwoorden
 • Toch weer een prima week :-). Die koekjes ken ik, zo lekker :-). Finding Dory wil ik binnenkort ook gaan kijken. Ik lees dat veel mensen deze net hebben gezien. NIeuw op Netflix ofzo.

  Beantwoorden
 • Ik vind die trend van botox en dat soort geintjes onder meiden van een jaar of 18 echt superbizar, maar ik snap echt wel dat je het doet om sommige nare lijntjes weg te wippen hoor! Haha! Ben heel benieuwd naar je ervaring ermee 🙂

  Beantwoorden
 • Ik snap het helemaal met die botox. Ik heb ook een frons op mijn voorhoofd die ik graag weg zou willen hebben. Denk ook wel dat ik mijzelf daarop ga trakteren binnen een paar jaar. 😊 Niks mis mee zolang je niet verslaafd raakt lijkt mij haha..

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?