Keeping up with Nesrin #60 studeren, die groeven in mijn voorhoofd & meer

Keeping up with Nesrin #60 studeren, die groeven in mijn voorhoofd & meer

Well hello there. De afgelopen week leefde en woonde ik in een digitale leeromgeving. Ik kreeg onverwacht een mooi cadeau voor Valentijnsdag en toen was het opeens niet meer zo een commerciële crapday want ik smolt! Ik ging langs Dukskoen en woonde een training bij. Ik stond na maanden weer in een paskamer (haat jij het licht daar ook zo?) omdat ik nette kleding moet scoren voor mijn nieuwe job. Verder was het een week met weinig slaap en toch veel energie. Keeping up with Nesrin#60 staat klaar!

Keeping up with Nesrin #60 studeren, die groeven in mijn voorhoofd & meer

Maandag

daily cup of bla bla bla

De week begin met sneeuw. Het is wit maar het dooit en de dikke laag sneeuw verdwijnt snel. De kindjes zijn beter en gaan beiden weer naar school en dit betekent dat ik vandaag de hele dag thuis in alle rust kan studeren. Nou niet de hele dag, want om 14:30 zijn mijn twee kleine monsters thuis en vanaf dat moment tot aan het moment dat ze op bed liggen zit ik niet stil, sterker nog niemand in huis zit dan stil.

Mijn zoon heeft een playdate thuis en in de woonkamer ligt echt overal LEGO en DUPLO, hartstikke gezellig zo een explosie. Mijn dochter kijkt naar de jongens en besluit buiten te gaan spelen. Ik zet de wekker op haar VTech Kidizoom watch zodat ze weet hoe laat ze weer thuis moet zijn. Hartstikke handig zo een ding, dat ging vroeger anders hè. Na een lange dag studeren en alles zit ik ’s avonds op de bank voor een nieuwe aflevering The Walking Dead! Yay! Al ruim zes jaar kijk naar de serie en nog altijd vind ik het erg spannend.

Dinsdag

valentijnsdag

Het is Valentijnsdag en ik vind dit een commerciële crapday. Mijn man en ik doen hier niet aan mee. Als de kinderen op school zitten en manlief de deur uit is begin ik met leren. Mijn lunch bestaat uit koolhydraatarme crackers met daarop avocado en kaas. Het leren valt mee, het is niet moeilijk maar het is ontzettend veel!

Om 14:30 sta ik op het schoolplein en krijg ik van mijn zoon een prachtige valentijnskaart. Haal het woord commercieel en crap maar weer weg. Prachtig zo een kaart, maar waarom heb ik zo een dikke buik?! ’s Avonds maak ik volkoren spaghetti en kijk nou, ik ben toch echt een Pinterest mom, spaghetti in de vorm van een hartje met daarop ketchup ;-).

Woensdag

Dukskoen arnhem

Woensdagochtend ga ik eerst langs het kantoor van mijn schoonzusje, ik check haar post omdat ze op vakantie is. Daarna loop ik door naar de werkplaats van Dukskoen. Het was een leuke ochtend en ik heb gezien hoe men met de hand schoenen maakt. Hierover binnenkort meer op mijn blog. Als ik thuis ben haalt mijn man de kinderen op van school, zij gaan weg zodat ik de hele middag kan leren.

Donderdag

groeven in het voorhoofd

Long story short: ik heb twee groeven tussen mijn wenkbrauwen. Nu zoom je misschien in en denk WAAR DAN?! Nou geloof me ze zitten er en ik voel ze. Ik frons ontzettend vaak en vrij intensief en ik krijg er hoofdpijn van! Nu staat mijn gezicht vrij relaxed op de foto maar als ik frons (wat ik dus echt vaak doe) gaan ze diep! Ik wil hier iets tegen doen. Wordt vervolgd.

Ik zit de hele dag (fronsend) achter de laptop en yay op de deurmat ligt de enveloppe met daarin een proefflesje Arganolie. Dit zou dus tha bomb moeten zijn en ook jij kunt dit proefflesje voor maar €1,- bestellen. Check het hier.

Mijn dochter gaat naar kinderyoga, komt thuis en gaat daarna naar een voorleeswedstrijd in de bibliotheek. Mijn zoon, in z’n gave denim on denim outfit, en ik zijn thuis en vermaken ons goed. Ik ben aan het leren en hij zit heel verantwoord met zijn neus achter een scherm #badmom.

Ik ben tot 01:30 aan het leren en ga voor het slapen uitgebreid douchen. Want dit doe je toch gewoon midden in de nacht? Ik ben kapot. Mijn frons is ook moe.

Vrijdag

pascal arnhem

Ik sta brak op en mag vandaag van 09:00 tot 17:00 een training bijwonen. Gelukkig is dit grapje die even tussendoor komt in het centrum van Arnhem. Het was een leuke en leerzame training en ik moet zeggen dat ik cijfers, belasting, financiële zaken en meer helemaal niet meer zo hinderlijk vind. Om 17:00 loop ik kapot de training uit. Ik loop door de stad richting mijn schoonmoeder en koop wat nette kleding voor mezelf. Ik kan bij mijn nieuwe job namelijk echt niet aankomen kakken met boyfriend jeans waar gaten in zitten. Bye Adidas sneakers en spijkerbroeken en hello classy jurkjes en hakjes.

Ik trakteer mezelf op een mini citroentaartje van Pascal omdat ik heel erg goed mijn best heb gedaan de afgelopen week. De rest van avond wil ik eigenlijk leren maar ik ben op, he-le-maal op. Ik kijk naar wat afleveringen van Sex & the City en ga wederom te laat naar bed.

Zaterdag

turks ontbijt gebakken kaas

Om 08:00 maakt mijn man mij wakker en zegt dat het al 08:00 is. Ik schrik wakker en vraag welke dag het is. Ik ben even bang want ik denk dat het een doordeweekse dag is en dat de kinderen te laat voor school zijn. Nee het is zaterdag. Ik moet wakker worden want om 09:15 moet ik een boog spannen en pijlen schieten. Ik ga liggen en trek al snel de conclusie dat ik niet wil boogschieten. Ik kan wel gaan maar ik heb gewoont totaal geen zin. Ik wil lekker slapen.

Om 10:00 word ik uitgerust wakker en verrast mijn man mij met een heerlijk ontbijt (zie nou wij hebben zo een Valentijnsdag niet nodig, dit soort crap doen we gewoon het hele jaar door). Verse broodjes, gebakken fetakaas (op de foto ziet het er niet heel smakelijk uit MAAR IT’S GOOD!) en meer. De rest van de dag gaan mijn man en zoon samen op pad, dochterlief is het hele weekend bij oma en dit geeft mij ruimte en tijd om te leren.

Omdat ik al weken zin heb in pizza (en ik houd niet eens zo van pizza) schuif ik een mozzarella pizza de oven in. Het smaakt goed ook al is het een diepvries pizza.

’s Avonds hoef ik maar één kind naar bed te brengen en dit scheelt echt tijd mensen. Ik lees wat voor en we kijken samen naar Bert & Ernie. Ik houd echt van Bert & Ernie, mijn homeboys, na al die jaren nog altijd grappig. Ik snap nog altijd niet of het vrienden zijn of partners. Het maakt ook niet want ze zijn gewoon cool.

Zondag

over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept review

Zondagochtend worden we wakker gebeld door mijn vader. Hij staat met mijn moeder voor de deur maar kan niet aanbellen omdat de rolluik ervoor hangt. Ik heb het gevoel dat het 06:00 maar in werkelijkheid is het al 10:00. Heb ik je al verteld dat ik gisteren om 03:00 naar bed ging? Half brak loop ik naar beneden. Ik houd van mijn ouders. Hoe ouder ik word hoe meer ik ze waardeer en in zie hoe goed ze zijn voor mij en mijn zussen.

’s Middags komt mijn dochter thuis en wilt slijm maken. Blijkbaar is slijm maken helemaal hot & happening op YouTube. Helaas mislukt het maar we gaan het binnenkort nog een keer proberen.

De afgelopen week vroeg mijn zoon wat voor een dier een mol is. Nou, ik pak vandaag wat literatuur erbij en lees hem voor uit ‘Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’. Hij weet nu alles over mollen en poep van dieren.

That’s it party people, we mogen aan een nieuwe week beginnen.

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

30 reacties

 • Jeetje, wat ben je goed bezig met studeren. Mag je echt super trots op zijn! Dat citroentaartje en uitslapen op zaterdag heb je ook echt verdiend. Echt lief de valentijnskaart van je zoon.

  Beantwoorden
 • Wat ben je druk en goed bezig met studeren. Knap hoor, naar je gezin. Hoe grappig, dat horloge van je dochter waarop je een alarm in kunt stellen. Vroeger ging het inderdaad anders, meer van als de lantaarnpalen uit gaan moet je naar huis (in de winter dan haha)!

  Beantwoorden
 • Wat een drukke werk- en studieweek! Maar je hebt het toch maar weer mooi gedaan! Wat een lief Valentijnscadeau, ondanks de dikke buik 😉 En groot gelijk dat je een boogschietles afzegde in ruil voor een extra uurtje slaap (of twee)! Leerze nog even!

  Beantwoorden
 • De nieuwe aflevering van The Walking Dead vond ik super, eindelijk weer spannend met zombies 🙂
  Ik heb de laatste tijd ook aardig wat geshopt voor nieuwe kleding bij de nieuwe baan, heerlijk 🙂

  Beantwoorden
  • Ik ben niet helder geweest volgens mij 😉 Ik gebruik de arganolie niet tegen de groeven, denk dat alleen Botox daar helpt. Wel heb ik een ontzettend zachte huid nu ik de arganolie gebruik, love it!

   Beantwoorden
 • Goed bezig zeg! Die frons zie je op de foto inderdaad niet zo goed, maar ik snap het wel. Ik ontdek ook steeds vaker iets op mijn hoofd wat er een paar jaar geleden nog niet was haha. Volgens mij wist mijn man trouwens niet eens dat het Valentijnsdag was haha. Hebben er ook niks aan gedaan dus. Elke dag liefde geven lijkt me een veel beter idee 🙂

  Beantwoorden
 • Ohhhh die frons ja. Herkenbaar. Nouja, niet de hoofdpijn, die heb ik gelukkig niet. Maar als ik me concentreer op kantoor (lees: gefronst naar mijn beeldscherm staat) dan zegt mijn baas altijd dat ik boos kijk. Hij blijft er ook steeds makkelijker in staan. Ben benieuwd of die arganolie helpt!

  Beantwoorden
  • Haha ik hoor dat dus ook regelmatig. Arganolie zal wel niet tegen de groeven helpen maar het geeft mij wel een ontzettend zachte huid 😉

   Beantwoorden
 • Ik heb nog nooit een aflevering van The Walking Dead gezien, misschien toch maar eens een poging wagen!

  En wat dat fronsen betreft.. Heb je niet gewoon een bril nodig?

  Beantwoorden
  • Haha nee ik zie goed en mijn ogen zijn in orde. Ik kijk gewoon negen van de tien keer met een frons en dit heeft ervoor gezorgd dat die groeven blijvend zijn 🙁 The Walking Dead is echt (ECHT ECHT ECHT) een aanrader!

   Beantwoorden
 • Haha ik vind dat boekje zo leuk he, heb hem zelf ook voor werk. The Walking Dead kijkt M erg graag, ik vind het persoonlijk niets aan haha. Maar mooi gemaakt is het wel. Niet nep-nep als je begrijpt wat ik bedoel 😉

  Beantwoorden
 • Jaaa een hele energieke Nesrin die dan brak wakker word, maar de crap van Valentijn, dat is exact wat ik ook bedoel, het hangt niet van een datum af, maar iets extra’s en creatief doen kan altijd. Ook op de 14de.

  Fijn dat de kinderen weer beter zijn en lekker hun ding doen, ik heb even gemist denk ik wat je nieuwe job in gaat houden of wat je erbij gaat doen. En die frons, die valt mee toch? Ik wist niet dat je daar hoofdpijn van kon krijgen.

  En dan als laatste, je ouders, absoluut, heb ik ook al enige jaren last van, hoe lief ze eigenlijk zijn 😉

  X

  Beantwoorden
 • The Walking Dead vind ik ook fantastisch, maar ik wacht tot het hele seizoen uit is, ik kan het geduld niet opbrengen om een week te wachten op een nieuwe aflevering haha. Wat een geweldige titel heeft het mollenboekje, te leuk. Liefs.x

  Beantwoorden
 • Die groeven beginnen ook hun opwachting te maken hier, héél langzaam en stiekem he, zodat ik het niet merk tot ik ze een keer vol horror in zo een spiegel-van-de-keiharde-waarheid ga zien :o. Ik heb die arganolie destijds ook getest en vond hem prima, dus zit wel goed denk ik.

  Beantwoorden
 • Aaah, ik ben onlangs ook naar The Walking Dead beginnen kijken en vind het ook zo onwijs spannend. Wat leuk om te horen dat jij er al zo lang naar kijkt en het nog steeds zo goed vindt. En jaa, slijm maken… dat heb ik ook al vaak voorbij zien komen. Haha. Hopelijk lukt het de volgende keer wel 😉 Succes ermee!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?