Keeping up with Nesrin #59

Keeping up with Nesrin #59

Mijn weekoverzicht Keeping up with Nesrin #59 staat klaar! Elke maandag plaats ik op mijn personal lifeblog Daily Cup of Bla Bla Bla een photo diary met daarin alles wat ik de week ervoor deed. Nou en dat is deze week helemaal niet zo boeiend, want de week bestond uit zorgen voor twee zieke kindjes. Dit combinatie met grijs weer levert geen vrolijke plaatjes op. Verder the usual, het boogschieten, weer niet hardlopen maar ook wel wat leuke dingen zoals date night met mijn man.

Keeping up with Nesrin #59

Maandag

atkins crunchy muesli

Het is maandag! Mijn zoon heeft koorts en is ontzettend slap. Hij blijft thuis en mijn man en schoonmoeder zijn bij hem. Mijn dochter gaat vrolijk naar school en is helemaal klaar voor haar spreekbeurt. Ze heeft een tas vol spullen mee en de USB-stick waar haar PowerPoint presentatie op staat.
Na het ontbijt wat bestaat uit koolhydraatarme muesli met sojamelk, maak ik mij klaar om naar werk te gaan. Na twee bussen en een treinrit ben ik in Ede. Ik loop langs mijn oude school, de Christelijke Hogeschool Ede, en ik mis opeens mijn studententijd daar. Ik vond het echt heel leuk en ik kan haast niet geloven dat ik 10 jaar geleden daar ben begonnen.

Als ik na een hele dag werken thuis ben begin ik direct met eten koken. Mijn zoon heeft de hele dag geslapen, tussendoor goed gedronken maar haast niet gegeten. I call it a day. Bye.

Dinsdag

brocolli kip oestersaus

Ook vandaag ben ik in Ede aan het werk. Ik mag heel veel bellen en de uren vliegen voorbij. Mijn dochter ligt nu ook ziek thuis, gelukkig is zij niet zo ziek als mijn zoon gister en met mijn zoon gaat het iets beter. #momlife dingen dit hoor.
Om te voorkomen dat ik ziek word eet ik vandaag genoeg groente en fruit ;-).
Als ik in Arnhem ben loop ik naar mijn schoonmoeder er daar liggen twee slappe kindjes op mij te wachten. We eten broccoli met kip, cashew en oestersaus bij mijn schoonmoeder. En ik heb gewoon niks boeiends te vertellen over deze dag. Moving on…

Woensdag

groot indonesisch kookboek

Goedemorgen! Mijn zoon is naar school, het is maar een halve dag en dit gaat helemaal goed. Mijn dochter ligt op de bank thuis. Ook als je ziek bent gaan we gewoon door met toetsen leren. Ik ben niet zo streng hoor, we lezen gewoon samen wat teksten en ik stel wat vragen. Later op de middag gaan we dan toch naar de verjaardag van de tante van mijn man. De tante van mijn man heeft behoorlijk veel kookboeken en zo zat ik te bladeren in de Bakbijbel van Rutger (leuk boek!) en het Groot Indonesisch kookboek. Het verbaast mij dat de recepten in het Groot Indonesisch kookboek kort zijn en helemaal niet zo moeilijk als ik had verwacht.

Donderdag

groot indonesisch kookboek

Ik zit de hele dag binnen met twee kinderen en ik vind dit soort dagen altijd zo lang en vermoeiend ook al ben ik dan niet eens actief. Mijn zoon heeft twee vrije dagen van school en dus een heel lang weekend. Met de kinderen gaat het beter en ik probeer tussendoor te werken. Ik maak wat foto’s voor mijn blog maar het daglicht werkt niet mee, het is grijs buiten en ik hoop dat de foto’s toch goed gelukt zijn. Mijn kinderen spelen met Play-Doh en vermaken zich goed terwijl ik leer voor het examen wat ik over twee weken heb.

’s Avonds werk ik aan mijn blog en schrijf ik de review over de geurkaars van Lidl die naar Chanel’s Coco Mademoiselle ruikt. Je vindt de review hier.

Vrijdag

suddenly lidl madame glamour chanel coco mademoiselle

En toen was het vrijdag. Bah wat een week, ik vind het wel genoeg geweest eigenlijk. Met de kinderen gaat het gelukkig beter. Door de geurkaars van Lidl wilde ik ook graag het parfum wat naar Coco Mademoiselle ruikt hebben. Mijn man gaat langs twee Lidl’s maar dit zonder succes. Mijn zusjes hebben meer succes en zij kopen het parfum en de handcrème voor mij.
Samen met mijn man lunch ik thuis, hij haalt het lekkerste broodje döner van Arnhem.

Mijn man en kinderen gaan de boodschappen doen en ’s avonds komt mijn zusje langs met het parfum, yay! Mijn kinderen en zusje kijken naar ‘Miranda Sings’ op Netflix. Ik ken Miranda niet maar ik vind haar wel grappig. Ik duik vroeg het bed in want morgenvroeg mag ik boogschieten. Geen hardcore party vibe hier hoor.

Zaterdag

boogschieten arnhem

En toen was het weer wit in Arnhem. Het heeft flink gesneeuwd. Ik was er eigenlijk wel klaar mee maar het sneeuwt weer. Tijdens de boogschietles mogen we op posters schieten waar dieren op staan afgebeeld. Helemaal PETA proof dus.

’s Middags werk ik aan mijn blog en ga ik met mijn gezin naar de stad. Mijn dochter krijgt een setje kleding voor yoga, en mijn zoon heeft broeken nodig omdat al zijn broeken categorie hoog water broeken zijn op dit moment. Not cool vind ik.
Als we bij de HEMA zijn spot ik allemaal leuke woonaccessoires, en zo krijg ik meer zin om binnenkort het een en ander in huis te veranderen. Oh en mag ik even delen dat ik dus heel blij kan worden van nieuwe vaatdoekjes? Yes, true story, instant happiness hier. We halen wat bakjes bij de Japanner en gaan naar huis om te eten.

’s Avonds komt mijn zusje oppassen en mijn man en ik gaan naar de bioscoop. Ik weet niet naar welke film we gaan en laat mij verrassen. Rond 22:00 zitten we in een volle bioscoopzaal en kijken we naar Split. Een hele goede film.
Uiteindelijk zijn we rond 03:00 thuis. Ik maak de kinderen wakker en breng ze naar het toilet. Ik doe dit gewoon nog steeds trouwens, misschien moet ik er binnenkort maar mee stoppen.

Zondag

bose speaker bluetooth review

De zondag bestaat uit opruimen, schoonmaken en even op en neer rijden naar Schiphol want mijn bestie gaat gewoon een week naar Dubai. De BOSE speaker is trouwens mijn grote vriend tijdens het schoonmaken in huis. De zijden kussenslopen die mijn man en ik testen zitten er weer schoon op, alle bedden zijn verschoond en de badkamer straalt weer. ’s Avonds werk ik aan mijn blog en ik moet zeggen dat ik blij ben dat deze week over en uit is.

De week duurde lang en ik ben blij dat de kinderen weer beter zijn. Morgen mogen ze beiden weer naar school en ik mag hardcore gaan leren. I call it a week, ik sluit af en ga mijn hoofd op een zijden kussensloop leggen.

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

23 reacties

 • Wat een druk weekje met twee zieke kinderen erbij! Hopelijk heb je vannacht na alle drukte even heerlijk kunnen slapen op de zijden kussensloop 🙂 Succes met leren deze week!

  Beantwoorden
 • Ahhh zo sneu die twee die ziek waren, gelukkig gaat het weer beter. Ik wil die geurkaars alleen al, het parfum zou ook lekker zijn maar aangezien ik de kaars niet heb gespot geloof ik niet dat wij dat parfum wel zouden hebben, haha. Wij is dus ‘mijn’ Lidl’. Succes met studeren, you can do it!

  Beantwoorden
 • Het groot Indisch kookboek is die van Bep Vuyik? zoiets spel je dat hoor, hahaha zo ja, dan is het de goeie 😛

  Die heb ik dus van mijn moeder mee gekregen die zij weer van mijn oma heeft gekregen na huwen met mijn vader bla… en ja indische recepten de basis is een standaard, dat is zo leuk…

  Je bent er al met:
  gesnipperde ui
  gesnipperde knoflook
  lombok (spaanse peper)
  zout, peper (nootmuskaat)

  Altijd, tenzij het zoete gerechten zijn natuurlijk 😛 whahahaha mensen denken dat het zo moeilijk is, maar het is het maken ervan wat lang duurt, omdat het meeste gewoon even moet staan, of je moet er juist bij blijven omdat je in pure olie frituurt of aan het droogbakken bent… hoe snel gaat het in een wokrestaurant zodra je met groenten gaat werken…

  Nou goed, een aantal staan ook op mijn FB in notities, maar ook op blog natuurlijk, onder de tag recepten, de nasi en bami vanuit Djakarta vroegere tijden… hand geschreven ooit in brief toegestuurd gekregen en deze heb ik letterlijk overgenomen op blog en FB.

  Ik ben blij dat jouw kindjes weer beter zijn ook, jij bent nummer twee met twee kids die ik lees dat ze ziek zijn geweest, allebei…

  X

  Beantwoorden
 • Ik ben de sneeuw ook zat moet ik zeggen. A.s woensdag schijnt het heel mooi weer te worden, dus daar verheug ik me op.

  Zieke kinderen is inderdaad best vermoeiend! Fijn dat je zelf vooralsnog ontsnapt bent aan de ziektekiemen.

  Beantwoorden
 • Twee zieke kinderen… het valt zeker niet mee. Volgens mij zijn veel mensen ziek of ziek geweest. Ik ben zelf ook ziek, gelukkig word het steed beter. Foto’s maken met daglicht is wat lastiger de laatste dagen. Toevallig schijnt net de zon. 🙂

  Beantwoorden
 • De Hema heeft inderdaad zovaak leuke spulletjes voor in huis, ik probeer er maar niet te vaak te komen 😉
  Bij ons was het zaterdag ook zo wit, het bleef maar sneeuwen, ugh.

  Beantwoorden
 • Ik hoop dat deze week wat minder intens is. Wat lag er een sneeuw bij jullie! Hier lag niets en scheen de zon. Gister met een zonnebril op de neus in het stadion gezeten. Uit de wind was het lekker warm.
  Die CIEN handcrème kende ik nog niet. Die Chanel dupe is prima! Die gebruik ik vaak voor door de week. Het origineel bewaar ik voor speciale gelegenheden. Fijne week!

  Beantwoorden
  • Nou dit moet jij zeker weten! Op zaterdag staat de beste man met zijn kraampje bij winkelcentrum Klarendal. Op donderdag en vrijdag ergens bij de Aldi achter Johan de Witlaan. Als je het kraampje ziet denk je “no way” MAAR ECHT ik eet niet graag döner maar zijn broodjes zijn te heel lekker.

   Beantwoorden
 • Ohh ik vind dit altijd zo’n leuke rubriek op je blog <3
  Wat een drukte met die zieke kindjes inderdaad..!
  Wat een gave speaker heb je, naar zo eentje ben ik ook nog op zoek 😉
  Liefs, Florentine

  Beantwoorden
 • Zieke kinderen thuis hebben is altijd pittig! Blijft lastig om dan alles rond en voor elkaar te krijgen.
  Kan me dan ook voorstellen dat het ervoor heeft gezorgd dat de week snel voorbij mocht gaan!

  Beantwoorden
 • Ah balen zeg dat het begin van je week bestond uit twee hoopjes ellende thuis (als ik het even zo plat mag zeggen). Ben nog steeds benieuwd naar de Chanel kaars, maar ik heb em nog niet kunnen bemachtigen. Liefs.x

  Beantwoorden
 • Fijn te horen dat je kinderen weer beter zijn! Zijn erg veel zieke de laatste tijd, collega’s maar ook een hoop kinderen op mijn werk. Zelf ook aan het kwakkelen geweest maar gelukkig *klopt af* niet doorgezet. Hoewel je soms beter 1 keer goed ziek kan zijn dan weken lang je beroerd voelen…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?