keeping up with Nesrin #32

Keeping up with Nesrin #32

Dit was een rare week. Ik begon de week in Parijs en ik kwam de volgende dag moe thuis. Wat het weer betreft lijkt het net een lange herfstvakantie in plaats van een zonnige zomervakantie. Als deze Keeping up with Nesrin #32 verschijnt ben ik niet meer in Nederland. Ik heb wat zon nodig mensen. ย Maar laten we eerst terugblikken naar vorige week. Keeping up with Nesrin #32 staat klaar.

Keeping up with Nesrin #32

Maandag

24 uur in parijs

Maandagochtend 09:00 sharp staat mijn schoonzusje bij mij in de woonkamer. 10 minuten later zitten we in de auto want we gaan naar PARIJS! Het was Parijs spam op mijn blog de afgelopen week, mocht je dit gemist hebben (HOE DAN!?) check dan vooral eerst dit verhaalย daarna mijn vlog 24 uur in Parijs deel 1ย helaas is het mij niet gelukt om deel 2 in elkaar te flansen want mijn camera tript. Hinderlijk.

Dinsdag

1 dag naar parijs

Yes ook dinsdag was ik in Parijs.

Woensdag

Woensdagochtend, ergens laat op de ochtend, kruip ik uit bed. Man ik ben moe. Ik ben heel blij dat het regent, weer een reden meer om vooral niet naar buiten te gaan, om lekker lang in mijn huispak door het huis te zwerven en te werken. Mijn man en junior gaan samen de deur uit en ik ga keihard aan het werk want ik loop echt hopeloos achter. Voor het avondeten maak ik Turkse linzensoep en doe wat broodjes in de oven. Klaar.

Donderdag

6 pits gasstel kopen

Na al het filmen en vloggen in Parijs ben ik de camera en de camera op mijn telefoon even helemaal beu. Gisteren had ik geen enkele foto gemaakt en vandaag heb ik twee helemaal niet boeiende foto’s. Ik zit dan ook tot 13:00 in mijn pyjama maar ik ben wel actief. Ik vul vijf vuilniszakken en leg alle speldozen van de kinderen die door het hele huis liggen allemaal op zolder. BAM. Hier houd ik van. Mijn zoon helpt mee, handig lief klein hulpje, soms wil ik hem gewoon opeten.

Mijn schoonmoeder en tante van mijn man komen op de koffie en ik zit nog altijd in mijn pyjama. Zij nemen junior mee en gaan naar de IKEA. Ik ga nog even aan het werk en rond 16:00 ga ik douchen. Mijn schoonmoeder heeft heerlijk gekookt. Ik houd van mais. De keuken is pas helemaal klaar als ook het gasstel schoon is. Ik haat dit klusje maar ben wel altijd blij als het schoon is. ย Na het afruimen gaan mijn man, junior en ik naar huis. De rest van avond ben ik bezig met mijn vlog. Ik heb dus echt skirre vlog skills en dat editen gaat ook niet echt top, maar lekker boeiend het hoeft niet perfect vind ik. Mijn vlog vind je hier.

Vrijdag

filorga lip filler

Jongens ik voel mij goed. Ik blijf de vuilniszakken vullen met spullen en kleding waar we helemaal niks mee doen. Het voelt ontzettend goed om dit alles het huis uit te werken. Ik zet weer wat zakken weg en ga vervolgens door met schoonmaken. Ik pak de bakjes die aan de muur van de badkamer hangen en maak deze schoon met chloor. Oh yeah ๐Ÿ˜‰ Goed bezig. Ik was de gordijnen en als ik ze ophang ruikt de hele woonkamer lekker naar wasmiddel. Ik houd ervan. Is dit raar? Draai ik door? Want ik geniet hier dus echt van.

De stapel (kook)boeken die al een hele tijd op de eettafel liggen ruim ik ook maar op maar mijn vision board blijft staan. Ik krijg een pakketje voor mijn blog binnen, een lip filler van het merk Filorga. Ik ga het testen!

Ik werk de hele middag keihard en na het avondeten gaan we gezellig met z’n allen boodschappen doen, familie uitje haha, samen met mijn zusje. In dit huis drinkt niemand bier toch hadden we drie lege kratten (DRIE!!) bier in het souterrain staan en ook deze worden lekker uit huis geplaatst. ’s Avonds zitten we in de tuin, mijn man gaan de boel snoeien en mijn zoon plant deze takjes net zo hard weer de grond in.

Zaterdag

havermout met banaan

Vandaag mag ik uitslapen en mijn zoon en man lopen ’s ochtends vroeg stilletjes naar beneden. Rond 11:00 sta ik op en we hebben verder een chille zaterdag. Ik lees op dit moment twee boeken namelijk ‘The Secret’ en ‘Het maakbare brein’ het eerste boek las ik voor het eerst in 2007 en is nog altijd favoriet.

Mijn man is bezig in de tuin en mijn zusjes komen langs. Mijn zusjes gaan met mijn zoon naar de dierentuin, ik woon maar 5 minuten van de dierentuin af en heb al een aantal jaren een jaarabonnement IDEAAl!

Ik besluit om van twee courgettes chips te maken. Ik hoop dat het lukt en smaakt and if so dan deel ik het uiteraard op mijn blog.
Mijn zoon vindt pistolen helemaal te gek de laatste tijd en dit voelt niet altijd goed maar zolang ik zie dat hij er onschuldig mee speelt vind ik het OK. Maar eigenlijk is het toch bizar dat er speelgoedpistolen zijn? Wie heeft dit verzonnen? Maar aan de andere kant vind ik waterpistolen weer heel wat anders.

Zondag

koffers inpakken en wegwezen

Ik sta heel vroeg op want ik moet nog van alles en nog wat doen, dit gaat dus echt geen lazy Sunday worden. Ik pak mijn koffer in en stap om 14:30 samen met mijn zoon het vliegtuig in. Mijn man, mijn soulmate, blijft alleen achter. Bye love, by home. Ik ga naar mijn andere grote liefde, naar mijn tweede thuis.

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

Jullie kunnen vast wel raden waar ik naar toe ga ๐Ÿ˜‰ wil je niks missen op Instagram & Instagram Stories ben ik actief en actueel.ย 

Lees ook

29 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?