Keeping up with Nesrin #102 high lights in haar, Den Haag & Lidl gezichtsmasker

Keeping up with Nesrin #102 highlights in het haar, Den Haag & Lidl gezichtsmasker

De afgelopen week gingen we met negen personen gourmetten en dat was heel gezellig. Minder leuk en gezellig was the day after toen de baklucht van het gourmetten overduidelijk aanwezig was. Verder ging ik naar de kapper en liet ik highlights zetten, we aten tapas en ik ging naar Den Haag om mijn visum voor China op te halen. Oh en die Cien gezichtsmaskers van de Lidl zijn echt geweldig! Dit en meer in Keeping up with Nesrin #102 high lights in haar, Den Haag & Lidl gezichtsmasker.

Keeping up with Nesrin #102 highlights in het haar, Den Haag & Lidl gezichtsmasker

Maandag

orelia ketting review

In de regio waar ik werk is het krokusvakantie en dus is vandaag rustig op werk. Er ligt genoeg werk maar er komen, heel fijn, geen nieuwe mailtjes binnen. ’s Avonds als ik thuis kom ligt er een pakketje voor me klaar, het is een ketting van Orelia and I really love it! Voordat de kids naar bed gaan overhoor ik mijn dochter voor de topotoets Noord-Brabant en Limburg. Dat was de maandag, niet een spannende maar wel een fijne.

Dinsdag

action speelgoed bingo review

Vandaag begin ik de werkdag in Velp en na het laatste overleg vlak voor lunchtijd rijd ik richting de A12 om naar Ede te gaan. Ik voel wat stress omdat ik de komende twee dagen vrij ben en volgende week naar China ga en ik eigenlijk heel veel werk heb liggen wat af moet…Adem in, adem uit…er gaat niemand dood en de wereld vergaat niet, alles komt goed.

Na het eten spelen de kinderen en ik Bingo, ze vinden het zo leuk!

Woensdag

chairs arnhem review

Vandaag ben ik VRIJ! Yay! Om 09.00 uur lig ik bij Tamara op de salonstoel voor een waxbeurt en een gezichtsbehandeling. De rest van de ochtend ben ik thuis, ruim ik op en haal ik om 12.15 uur de kids van school. ’s Middags ga ik naar de kapper en laat wat highlights zetten. Het resultaat zie je hieronder. Ik ben er heel blij mee.
’s Avonds thuis ga ik aan de slag met de nieuwe vision board! Erg leuk om te doen en er staan weer mooie doelen en dromen op hoor.

Donderdag

tapas velp review

Check the hair. Het is meer assig, koel en lichter dan wat ik hier voor had. I love it! Om 09.00 uur zitten mijn man en ik in de auto richting Den Haag of Hagga zoals ik vaak zeg (heel fout I know). Ik mag het visum voor China ophalen en ben heel blij dat het papierwerk voor China geregeld is.

Mijn man en ik lunchen in Den Haag en eenmaal in terug in Arnhem is het: kids ophalen, naar logo en bijles brengen en vervolgens doorkarren naar een tapas restaurant in Velp. Het kantoor van mijn schoonzusje bestaat 2 jaar en dit viert met de familie. Na het etentje breng ik de kids snel naar bed want 20.20 uur heb ik een tien minuten gesprek op school.

Voordat ik naar bed ga ben ik druk met cadeautjes inpakken, mijn zoon heeft twee kinderfeestjes op de planning staan en ik zet het allemaal klaar.

Vrijdag

cien lidl gezichtsmasker review

Es ff denken wat ik vrijdag allemaal heb gedaan…Ik ging naar Douglas voor het nieuwe geurtje van Chanel, precies HIER lees je alles over dit geurtje. Verder had ik een vrij rustige dag. Mijn zoon is naar een kinderfeestje en mijn dochter gaat ’s middags naar de schaatsbaan. ’s Middags heb ik het tien minuten gesprek van mijn zoon en gelukkig gaat ook hier alles goed op school. Ik ben trots op mijn twee kleine lieve monsters.
De elektricien komt langs om de Hue spotjes in de keuken te plaatsen en ’s avonds help ik mijn dochter met haar DIY scrub (het recept wil ik binnenkort op mijn blog plaatsen).

’s Avonds laat plof ik op de bank met het Cien gezichtsmasker van Lidl op mijn gezicht. Dit anti-age masker is een aanrader!n Voor de verandering lig ik deze vrijdagavond wel op tijd op bed, het is nog net geen 01.00 uur en ik ben trots op mezelf dat ik niet op de bank in slaap ben gevallen.

Zaterdag

mexicaans nagerecht gebakken wraps recept

Saturday! Vandaag komt mijn collega met haar dochter langs voor een kennismaking. Haar dochter zal in de toekomst komen oppassen als mijn man en ik een avondje weg willen. Yay dus!!!
In de namiddag zit de hut hier vol met familie. We gaan met negen personen gourmetten en zitten lekker lang aan tafel. We praten en eten de hele avond en hebben een zeer gezellige en geslaagde avond. Mijn schoonzusje maakt een Mexicaans nagerecht met gebakken wraps gedoopt in poedersuiker en kaneel geserveerd met ijs en slagroom. Finger licking good gewoon.

Zondag

baklucht gourmetten

The day after = baklucht van het gourmetten hangt in huis = interne error voor Nesrin. Je snapt dat ik de hele middag druk ben geweest met luchten en poetsen. Na 4 uurtjes ben ik klaar en is de nasty baklucht weg. Ik werk een hele grote berg schone was weg en schiet foto’s voor mijn blog, de kinderen spelen lekker buiten op de trampoline en gaan daarna nog even schilderen. Verder werk ik aan mijn blog als mijn zusje met de kids naar Burgers Light in de dierentuin gaan. Oh en ik snoep veel Turks fruit weg, ik kreeg gisteren twee doosjes en wauw het is zo lekker.

Dat was em weer. De aankomende week zit ik in Beijing!! Yay!

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

10 reacties

 • Wat een heerlijke week en hoe fijn dat het allemaal geregeld is voor China. Komende week ga je gewoon al, have fun! Geniet ervan. Het zal vast een bijzonder tripje worden!

  Beantwoorden
 • Wauw, wat geweldig dat je deze week in China zit. Geniet ervan! Hopelijk kun je echt even genieten van wat tijd niet op het werk zijn, ook al lijkt het me inderdaad best een uitdaging om je werk achter te laten. Zo te horen heb je een fijne week achter de rug. Wat fijn ook dat het tienminutengesprek goed ging en dat je kinderen het zo goed doen 🙂

  Beantwoorden
 • Dat kettingkje! Love it!
  En hoe in godsnaam krijg jij jouw haar zo glanzend mooi en gezond, joh? Dat van mij lijkt gewoon stro naast dat van jou!
  Veel plezier in Beijing!!!

  Beantwoorden
 • Dat Mexicaans nagerecht van je schoonzusje klinkt zo ontzettend lekker. En wat zijn je highlights mooi! Ik wil ook eens iets nieuws met m’n haar doen – heb het zelfs nog nooit gekleurd en een froufrou was het spannendste dat ik er ooit mee deed. En uhm, ik heb een speciale geurneutraliserende kaars van Yankee Candle die zelfs de geur van kruidige wokolie verdrijft, maar ik denk niet dat ze die hier in Europa verkopen. De mijne nam ik mee uit Amerika en ik ben er heel zuinig op.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?