Keeping up with Nesrin #101 Karpuz, rondleiding nieuwbouw & veel bloemen

Keeping up with Nesrin #101 Karpuz, rondleiding nieuwbouw & veel bloemen

Ik wilde eigenlijk voor een total clickbait gaan, maar ik heb het uiteindelijk niet gedaan. De titel die er eerst stond was Keeping up with Nesrin Karpuz, rondleiding nieuwbouw & de dood, maar dit vond ik toch iets te heftig. Wel heb ik de afgelopen week meer dan anders over de dood gepraat met mijn kinderen. Enfin, er is weer een week voorbij en ik laat je graag zien wat ik de afgelopen week allemaal deed.

Keeping up with Nesrin #101 Karpuz, rondleiding nieuwbouw & veel bloemen

Maandag

logopedie oefenen met kleuter

Monday! Na een lange werkdag mogen mijn gezin en ik aanschuiven bij mijn schoonmoeder, heel fijn dat aanschuiven. Als we eindelijk thuis zijn na een lange dag gaan mijn zoon en ik aan de slag met zijn logopedie oefeningen. Ik vind het heel leuk om te zien dat mijn zoon logopedie zo serieus neemt, hij weet precies wat hij moet oefenen en heeft een vaste werkwijze waar ik niet van mag afwijken. Het lukt mij die avond nog een photo diary in elkaar te knallen en na wekenlang geen Keeping up with Nesrin is het er weer en dat maakt mij happy. Mijn lieve hulp heeft kokoscake gemaakt en een bordje voor ons achter gelaten, zo lekker en zo lief!

Mijn foute Star Wars sokken en Ivy Park slippers zijn samen een plaatje right?! De kat slaapt tegenwoordig in mijn tas, vindt ‘ie heerlijk!

Dinsdag

turks ovenschotel recept

Het is weer een lange werkdag en ik kom niet haast niet toe aan foto’s maken, behalve de spiegel selfie op het toilet en tijdens een online rondleiding voor Office 365.  Office 365 is sinds kort uitgerold in de organisatie en ik ben er ontzettend blij mee. Mijn man stuurt mij in de namiddag een foto ( zie rechts) waar ik kwijl van in mijn mond krijg op. La hushand heeft een heerlijk Turks ovengerecht gemaakt en ik vond deze foto met al die kleuren wel heel mooi en het maakte mij hongerig!

Woensdag

snel persbericht schrijven

Mijn zoon is sinds gisteren goed ziek. Hij eet haast niets maar drinkt gelukkig wel voldoende. Ik werk ’s ochtends op kantoor en de rest van de dag lekker thuis bij mijn zoon die lamlendig op de bank ligt. Die middag schrijf ik een persbericht, iets waar ik niet heel sterk in ben (vind ik), toch gaat het aardig vlot. Het moment van verzenden aan iedereen in de perslijst is en blijft toch altijd spannend.

Donderdag

nieuwbouw school

Ik heb een hele (echt een heule) drukke werkdag met hier en daar een overleg. In de namiddag krijg ik een rondleiding door de nieuwbouw van de nieuwe school die er vanaf volgend schooljaar staat. Ik vind het gebouw nu al prachtig en ik ben zo benieuwd hoe het er uitziet als het helemaal af is.

Vrijdag

chinese ambassade den haag

Vandaag ben ik lekker vrij! Mijn zoon is nog steeds goed ziek, de arme jongen is zo witjes. Ik zou graag bij mijn zoon willen zijn maar ik moet samen met mijn schoonzusje naar de Chinese ambassade in Den Haag, daar moeten we dingen regelen voor de visum aanvraag. Na het bezoek aan de ambassade gaan we lunchen bij Peppermint (aanradertje hoor). Mijn schoonzusje moet door en ik ga met de trein terug naar Arnhem. Op het station in Den Haag word ik aangesproken door een lieve lezeres van mijn blog! Zo bijzonder!
Onderweg koop ik een stapel magazines, omdat ik plaatjes voor mijn nog te maken vision board nodig heb. Ik ga voor Vogue, Linda en Linda meiden, genoeg mooie covers voor leuke foto’s voor mijn blog en genoeg plaatjes voor mijn vision board.

Eenmaal in Arnhem word ik door mijn man op het station opgehaald. In de auto ligt een prachtige bos bloemen voor mij klaar, ze zijn prachtig met lekker veel roze bloemen.

De rest van de avond blijf ik op de bank liggen met mijn zielige kleuterzoon en bestel ik wat sushi.

Zaterdag

orphan black netflix review

Yoehoe zaterdag! Het is WEEK-END! En weekend staat gelijk aan lekker koken. Wauw, zijn dit echt mijn woorden? Yes. Mijn zoon is nog steeds ziek, zwak en zielig. Ik zie dat hij is afgevallen, maar het lijkt ook alsof hij “ineens” een stuk langer is geworden.

’s Middags ga ik de boodschappen doen en haal veel fruit in huis voor mijn kiddo’s, ze kunnen wel een vitamine boost gebruiken.

Die avond maak ik risotto en het is heerlijk. ’s Avonds plof ik op de bank (met veel snacks) en kijk naar de laatste twee afleveringen van Orphan Black!

Zondag

karpuz eten

Het belooft een rustige zondag te worden en dit is heel fijn en komt als geroepen.
Ik maak mijn kinderen blij met watermeloen, ze houden van watermeloen en grappig is dat ze nooit watermeloen maar karpuz zeggen, karpuz Turks voor watermeloen. In de middag gaat het beter met mijn zoon en ik besluit een stukje te wandelen met de kinderen, mijn zoon kan wel wat frisse lucht gebruiken na een heel wat dagen binnen te hebben gezeten. Ik besluit naar het graf van mijn oom te gaan en de kinderen te vertellen over de dood. Praten over de dood met kinderen is best lastig, maar ik wil er bewust heel open, helder en eerlijk zijn over zijn.

Na het bezoek aan het graf gaan we naar de Action (even naar een heel ander niveau) en daar kopen we een mini Bingo set. Oh en ik had mijn witte winterjas waarvan de kraag onder make-up zat (jakkies!) gewassen, het resultaat is wauw. Mijn winterjas die ik nooit aan heb jas weer helemaal schoon! Ik heb een hekel aan winterjassen maar het belooft een koude week te worden en dus moest ik wel…

Oh mensen, die koekjes links op de foto…Ik houd van deze koekjes!

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

9 reacties

 • Wat een heerlijke week, maar balen dat je zoontje ziek was. Gelukkig is hij zo te lezen wel weer opgeknapt. Heerlijk hè, als je man lekker kan koken. Ik vind dat in ieder geval top en iedere keer ben ik weer blij als hij lekker kookt :-). Wat lief dat je een bos rozen hebt gekregen van je man. OhhhH China komt eraan!

  Beantwoorden
 • Wat rot dat je zoon flink ziek was deze week. Verder klinkt het wel als een fijne week. Zo spannend dat China steeds dichterbij komt en gaaf dat jullie over een tijdje gaan verhuizen met het werk! Ik ga toevallig volgende maand met mijn werk verhuizen naar een nieuw pand 🙂
  Die foto van de kat in de tas is te schattig trouwens. Dat doet onze kat ook altijd 😉

  Beantwoorden
 • Wat jammer dat je zoon zo ziek was. Hopelijk is het kereltje intussen wat opgeknapt. Persberichten uitsturen blijft zo spannend! Ik ben verantwoordelijk voor onze nieuwsbrief die naar zo’n 7 400 geadresseerden gaat en ben iedere keer weer als de dood als ik op ‘verzenden’ klik.

  Beantwoorden
 • Vervelend dat je zoontje zo ziek was 🙁 gelukkig is ie weer opgeknapt!

  Heeft je nieuwe keuken een nieuwe impuls gegeven aan het leuk vinden van koken?

  En haha, jaa die koekjes, die zijn echt old skool! Brings back memories 😀

  Beantwoorden
 • Die koekjes! Die had ik vorige week ook gekocht een meegenomen naar het werk. Mijn collega’s konden het waarderen 😉 sushi is ook altijd lekker!
  Fijn dat je zoon weer opknapt, het heerst nogal die vervelende griep!

  Beantwoorden
 • Ooooh, hoe geweldig lief van je vent, die bloemen!
  Echt vreselijk dat je kleine bengel zo lamlendig was de voorbije week… De bacteriën zijn echt overal lelijk aanwezig. Hopelijk heel snel weer helemaal genezen!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?