Keeping up with Nesrin #100 tante geworden, press event Filorga & nieuwe eetstoelen

Keeping up with Nesrin #100 tante geworden, press event Filorga & nieuwe eetstoelen

Eindelijk is ‘ie er dan: Keeping up with Nesrin #100! De laatste Keeping up with Nesrin dateert van 12 december. Joh, ik wist er weer eentje te vullen. De afgelopen week ben ik tante geworden, ik heb er een prachtig klein babypopje bij. In dit photodiary laat ik welgeteld een handje van mijn babynichtje zien #jeweetzelfrespectherprivacydingen. Maar er is meer. Ik ging naar een press event van Filorga, met vier kinderen naar het Science museum Nemo in Amsterdam en deed nog veel meer. Let’s go!

Keeping up with Nesrin #100 tante geworden, press event Filorga & nieuwe eetstoelen

Maandag

sneeuw arnhem 2018

Monday! De kinderen hebben vakantie, maar ik moet werken. Als ik wakker word is het buiten wit. Met een homemade coffee to go loop ik richting de auto, al snel zie ik dat ik mag krabben. Krabben op de maandagochtend als thuis iedereen nog lekker slaapt is nog zo erg niet. Als ik op werk ben zijn mijn man en kinderen in een indoor speeltuin, mijn dochter voelt zich er iets te groot voor maar is toch aardig druk met spelen, zo zegt mijn man.
De werkdag vliegt voorbij, ik maak geen foto’s want druk. ’s Avonds kijk ik naar Orphan Black.

Dinsdag

floddertje kopen annie m.g. schmidt

Ook vandaag moet ik gewoon werken. Mijn dochter en schoonzusje gaan naar Den Haag want het papierwerk, visum aanvraag, voor Beijing moet in gang worden gezet. Mijn zoon, die vandaag bij oma is, is helemaal gek op zijn nieuwe schoenen met lichtjes erin. Hij heeft op donkerblauwe, glanzende Skechers en wilt nu nog meer kleuren, ik vind het een model mooi, very shiny ;-)maar die lichtjes hè…

’s Avonds lees voor uit Floddertje. I love Floddertje!

Woensdag

keeping up with Nesrin lush

Tadaa! Daar is ze dan: mijn pasgeboren babynichtje! Het handje zie je rechts op de foto. Het kleine poppetje is afgelopen zaterdag geboren en vandaag gaan we er eindelijk heen want ik ben vrij. Voor we naar mijn nichtje in België gaan, wacht ik thuis op mijn nieuwe eetstoelen. Ik kocht ze online want ik best heel tricky vond, maar ik vind ze erg mooi en we zijn er heel blij mee.

Die middag heb ik eindelijk tijd om foto’s voor mijn blog te schieten. De afgelopen weken heb ik nauwelijks tot geen tijd gehad en geen goed daglicht gehad om mooie foto’s voor mijn blog te schieten en dus ben ik nu extra blij dat ik weer kan schieten.

Later die dag zijn we dan eindelijk na een te lange rit (de weg naar Hasselt BE is BORING) zijn we aangekomen in het ziekenhuis in België. Mijn nichtje is prachtig. We besluiten twee van de drie kinderen van mijn zus mee te nemen naar Arnhem, de kleine man van twee jaar blijft achter bij mijn zwager en moet ‘even wenen’ (spreek het uit op z’n Belgisch ma friends). Veel later op de avond zitten we met vier kinderen, mijn moeder en man in de auto terug naar Arnhem.

Oh en mijn dochter is in de ban van Kawaii Food Squeezies. Het is zelf slijm maken en Squeezies op dit moment. Echt overal in het huis kom ik stukjes opgedroogde zelfgemaakte slijm tegen.

Donderdag

filorga lift structure review

Vandaag staat er een bezoekje aan Amsterdam met vier kinderen gepland. Mijn man en kinderen wandelen door het centrum van Amsterdam als ik press event van Filorga in de Canal House aan de Keizersgracht bijwoon. Het verhaal over de nieuw Lift-Structure lijn van Filorga verschijnt binnenkort op mijn blog.

Als ik klaar ben bij Filorga zoek ik mijn man en kinderen op en gaan we samen naar het Science museum Nemo. Nou Nemo is een aanrader hoor. De kinderen hebben zich geen seconde verveeld en mijn man en ik vonden het ook erg leuk.

Na Nemo gaan we een hapje eten bij Meram, een Turks restaurant, in Amsterdam. Food was good. Te goed gewoon.

Eenmaal in Arnhem mag ik vier kiddo’s die erg moe zijn, op bed leggen. Als de avondspits erop zit ga ik douchen, ik zet de wekker om 07.00 (lekker laat voor de verandering) want morgen mag ik werken.

Vrijdag

ronde rok h&m zwart

Waarom moet ik vandaag werken? Bleh. Ik had er net zo goed een heel lang weekend vrij van kunnen maken. Om 08.30 rijden mijn dochter en ik weg en zwaaien we drie kinderen en mijn man uit. Ik zet mijn dochter bij Ellen af want ze heeft bijles.

Op kantoor werk ik belangrijke mailtjes weg en duik ik een overleg in. Rond 12.30 ben ik weer in Arnhem en een half uur later zit ik in de auto met vier kinderen richting de zwemles. Mijn vader komt ook naar de zwemles en neemt de kinderen daarna mee naar huis en dit geeft mij een paar uur vrij. FREEDOM! Als ik thuis ben ruim ik alles snel op en werk ik aan mijn blogpost voor zondag. Das dus hoe ik mijn vrijheid invul mensen.

’s Avonds haal ik de kinderen op bij mijn ouders. Als de kinderen op bed liggen ga ik naar mijn schoonzusje en daar vullen we de vrijdagavond in met snacks, Friends en heel veel geklets.

Zaterdag

popocatepetl arnhem review

Vandaag gaat mijn zoontje met mijn ouders mee naar België om mijn nichtje en neefje weer naar huis te brengen. Mijn man gaat met mijn schoonzusje op pad en mijn dochter en ik maken er een moeder-dochter dag van. Mijn dochter en ik gaan eerst langs haar beste vriendinnetje op de koffie om kennis te maken met het nieuwe hondje. We nemen een kluif mee voor het hondje. Hondje is blij.

Later op de middag gaan mijn dochter en ik de stad in en eten een hapje bij Popocatepetl in Arnhem. Food was mwah maar de service was goed. De toiletten zagen er leuk uit. Leuke toiletten vind ik belangrijk hoor.

’s Avonds laat komt mijn jongetje (lees: zoon) weer thuis en nog veel later plof ik op de bank en kijk ik naar Orphan Black. Ik moet hierna nog maar twee afleveringen! The grande finale ga ik samen met mijn schoonzusje kijken. Ik vind het zo een goede serie!

Zondag

cien producten review lidl

De enige verplichtingen die ik vandaag heb staan zijn: heel veel wasjes draaien, heel veel schone wasjes opvouwen en eten koken. En dit doe ik dan ook. Oh enne de keuken is zo goed als af, maar dus nog niet helemaal en nog niet helemaal is niet goed genoeg voor mijn keuken presentatie blogpost. Maar zeer binnenkort verschijnt de nieuwe keuken op mijn blog.
Voor ik ga koken ga ik boodschappen doen en haal ook een meteen a load of Cien producten. Ik vind de gezichtsmaskers van Cien very good.

Keeping up with Nesrin #100 is een feit! Bedankt voor het lezen ♥

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

Lees ook

13 reacties

 • Leuk dat er weer een diary op je blog staat 🙂 Ik heb er weer van genoten! Gefeliciteerd met je kleine nichtje! En wat leuk dat jullie met de kinderen naar Nemo zijn geweest. Volgens mij is dat echt een walhalla voor kinderen met alle experimenten en interessante weetjes. En ook voor ouders is het vast een stuk minder erg dan zoiets als een ballenbak, haha 😉
  Fijne week!

  Beantwoorden
 • Die Belgen en hun vreemde taaltje ook, hè 😀
  Ik lees iedere keer vol bewondering hoe jullie dat regelen in jullie familie met kinderen, schoonfamilie, familie enz… Echt, ik vind dat zo mooi, dat ‘opvangnet’ (als je me begrijpt ;)) dat jullie voor elkaar creëren. Niks dan liefde daarvoor! :*

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd met je nichtje! En wat een drukke week had je weer! Ik moet morgen terug aan het werk, na een weekend gewerkt te hebben. Gelukkig maar 3 daagjes en dan weer een weekend vrij 🙂

  Beantwoorden
 • Wat leuk dat er eindelijk weer een ‘Keeping Up With Nesrin’ is.. ook nog eens nummer 100 :-). Drukke week heb jij gehad als ik het zo lees. De maskers van Cien goed ja? Dan moet ik die maar eens gaan proberen. Orphan Black staat nog op mijn ‘kijk-lijst’:-).

  Beantwoorden
 • Jaaaa, ik was ook bij het Filorga-event, maar dan op het andere tijdstip. Ik gebruik de producten nu sinds een dag of drie. Erg fijn. Gefeliciteerd met je nichtje! en schattig zo’n ieniemienie babyhandje 😀

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?