calvin klein beha

In je huispak zonder beugelbeha

Heb jij ook van die dagen dat je veel langer dan gepland thuis in je huispak zit te stinken? Haren in een knot. Geen beha aan en alles wat je verder aan hebt is zacht, oversized en je look is ongewassen junkie maar dan chiquer, het is junkie chique. Ik ken die momenten. Ik leef voor die momenten. Maar dan als de deurbel gaat en de bezorger met een pakketje (oké, pakketjes who am I kidding?) voor de deur staat dan sta je toch even ongemakkelijk.

In je huispak zonder beugelbeha

Ik denk dat de bezorger mij vaker ongewassen, zonder make-up met huispak aan heeft gezien dan helemaal tip top in orde. Het interesseert mij niet dat hij mij elke keer weer zo treft, married woman hier, maar er is enkel één dingetje waar ik mij op dat moment voor schaam en dat is het feit dat ik geen beha aan heb. Mijn boobies zijn free as a bird #freedom, geen beugels en free the nipple zoals Rihanna ons heeft geleerd.

Op dat moment pak ik gehaast een jasje of gooi ik mijn haar voor mijn voorgevel, dit zijn mijn twee beste cover ups op dat moment. Ook al heb ik een oversized sweater aan en er is waarschijnlijk niets bijzonders te zien en reageer ik waarschijnlijk lichtelijk overdreven but still het voelt als een must op dat moment.

Dat moment voor de deur kan anders. Het kan zonder gehaast naar een jasje te grijpen, zonder mijn knot los te gooien en mijn warrige vogelnest snel in bedwang te houden en voor mijn boobs te laten hangen. Het kan. Het kan met een beha zonder beugels. Maar dan wel een kick ass mooie beha en niet zo een puntige huidskleur beha van de HEMA.

In je huispak zonder beugelbeha

Calvin Klein beha

Dus besluit ik verder het leven in te gaan met dit soort ongewassen huispak dagen maar dan wel met een middel die rechtstreeks tegen de zwaartekracht in gaat, een stukje borstverfraaiing maar dan zonder een vervelend zittende beha met beugels. Mijn huispak dagen gaan de toekomst in met mijn nieuwe Calvins, een heerlijk zacht stukje stof, voorgevormd en zonder ijzerwerk.

calvin klein beha zonder beugels review

me and my calvins

calvin klein beha sale

Bij LASCANA heb ik een setje van Calvin Klein besteld, deze vond ik hier en er is zelfs een pagina vol bh’s zonder beugels. Naast de Calvin Klein beha heb ik er bijpassend underwear bij uitgezocht om het af te maken.

Mijn Calvin zit heerlijk soft en beats zwaartekracht en volumeverlies their asses. De beha zit te goed om alleen maar op de huispak dagen aan te hebben, deze gaat mee naar werk!

So tell me, als jij een dagje lekker binnen blijft ga jij ook beha-loos de dag door?

daily cup of bla bla bla icoontje

Lees ook

18 reacties

 • Wat een mooie beha, juist doordat hij vrij eenvoudig is en waarschijnlijk heerlijk zit. Zelf heb ik echt altijd een beha aan, behalve als ik ga slapen dan 😉 Ik vind het gewoon niet zo fijn om zonder beha rond te lopen.

  Beantwoorden
 • Je gelooft het nooit, maar ik loop elke dag met zo’n bh’s rond 😀
  Geen enkele bh mèt beugels die die AAAAAAA-cup van mij past, dus grijp ik keer op keer naar zulke sportbh-achtige dingen. Die enkele bh’s met beugels die ik wel eens heb gevonden in mijn maat liggen veilig opgeborgen in mijn kast en worden enkel uitgehaald voor avondjes uit ofzo 😀

  Beantwoorden
 • Aaah, ik ben echt al super lang benieuwd naar deze Calvins. Ik ben hoe dan ook tevreden over hun ondergoed maar heb deze zonder ijzerwerk (haha) nog nooit uitgeprobeerd. En serieus… de bezorger ziet mij hier ook vaak in mijn huispak de deur opendoen hoor. Mij interesseert dat ook niet. Ik denk dat die mensen wel vaker zulke types de deur zien opendoen 😉

  Beantwoorden
 • Wanneer ik thuiskom ga ik douchen en spring ik in een huispak. Maar een bh draag ik wel altijd, ook tijdens het slapen. Ik hoorde al eens dat dat ongezond is, maar ik weet het niet.. Ik heb maar kleine boobs die nog niet gaan hangen en tja, eigenlijk is het ook wel een gewoonte om dat ding altijd aan te hebben. Zonder voel ik mij precies naakt. Vreemd?

  Beantwoorden
 • Mooie BH! Ik doe eigenlijk zelden aan free the nipple hahaha en moet bekennen dat ik zelfs met BH aan slaap. Op de een of andere manier houd ik er meer van als mijn borsten op hun plek blijven. Geen idee eigenlijk waarom.

  Beantwoorden
 • Hoe ziet de postbode dat je ongewassen bent?
  Stinken zal je niet, of hij moet niet van luchtjes houden, dan stikt alles natuurlijk.
  Want ik heb zo de indeuk dat je altijd wel ergens naar ruikt qua luchtjes/douche spul/creme

  Beantwoorden
  • Ha Lot!
   Hij zal het inderdaad niet ruiken maar met een ongewassen look bedoel ik dan ook meer een slordige look in combinatie met een ongewassen gezicht, het haar niet geborsteld etc. 😉

   Beantwoorden
 • Pff, blijkbaar ben ik de enige die niet BH loos door het leven gaat. Ik draag altijd een BH en moet ook eerlijk zeggen dat ik het totaal niet fijn vind om bh-loos rond te lopen.

  Beantwoorden
 • Ik heb nooit een huispak aan (grote gruwel) en altijd een bh aan (behalve in bed). Ik zie zelfs moeders in huispakachtige gevallen aan school staan…het wordt steeds erger in Nederland. Ik vind dat vrouwen over het algemeen wel iets beter hun best mogen doen.

  Beantwoorden
 • Ik draag alleen een bh als ik naar fysiotherapie toe moet of de huisarts/ziekenhuis, en naar mijn werk op donderdag, maandags heeft geen zin, dan heb ik mijn badpak al aan, maar voor de rest, thuis is thuis, draag ze dan zelden, tenzij ik visite krijg en goed voor de dag wil komen, hahahaha

  X

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?