small talk on sunday #26

Ik word hier zo moe van

Merhaba all. When life is fun maar soms iets te vol gepland dan is er al snel geen ruimte meer om overdag foto’s te schieten, ’s avonds het scherm open te klappen en te gaan bloggen. De radiostilte op mijn blog is on going maar dit wil niet zeggen dat ik full skijt heb aan mijn blog en niet aan mijn blog en lezeressen denk. Soms baal ik van mijn rasechte Ram eigenschappen zoals: opvliegend, impulsief, ongeduldig, overmoedig en roekeloos zijn. On the other hand ik ben ook: avontuurlijk, ambitieus, impulsief, enthousiast en ik barst van de energie. Als ik geen tijd/puf heb om te bloggen dan besluit ik ook nog te gaan vloggen ook al kost dit mij meer tijd en energie. Ik heb geen idee waar ik de tijd vandaan haal om te gaan editten maar das dan weer zo een probleem voor later. Stom hè. Ik word hier zo moe van.

Ik word hier zo moe van

Ik word soms heel moe van mezelf. Ik wil van alles en moet dingen op mijn manier doen (zoals stofzuigen want als mijn man dit doet is het toch anders dan als ik het zelf doe) en ben op het punt gekomen dat ik gewoon ff normaal moet doen en moet accepteren dat ik bepaalde zaken gewoon soms niet moet doen. Ik eis nogal veel van mezelf en leg de lat elke keer weer hoog zodat er een uitdaging in zit.

Vier dagen niet bloggen vind ik niet leuk want ik weet dat ik op de vierde-geen-content-dag even flip. Daarom heb ik besloten dit stukje te schrijven want achter de schermen is het niet zo stil. Zo een radiostilte op mijn blog wil nog niet zeggen dat ik lui en ongewassen in mijn huispakkie lui op de bank lig en uren naar series en/of films kijk.

De afgelopen weken zijn fantastisch geweest, ik kan oprecht met de hand op het hart zeggen dat ik in love ben met mijn nieuwe job. Sinds 1 september werk ik 28 uur per week als adviseur marketing en communicatie in het onderwijs. Al in mijn eerste week  maakte ik overuren en zo ook vanavond. De zondagavond is eigenlijk voor mijn blog maar mijn werk ging voor, dit is voor mij categorie: business before pleasure. Nadat ik klaar was met mijn werk zat ik al snel in WordPress dit stukje te tikken terwijl ik eigenlijk aan mijn photodiary ‘Keeping up with Nesrin’ had moeten zitten. Eigenlijk had ik er ook voor kunnen kiezen om helemaal niets te doen maar dit lukt mij dus niet. Kijk en de laatste drie zinnen laten precies zien waar ik zo moe van word.

Het is nu 01:46. Ik moet mijn haar nog in model brengen en de wekker gaat hardcore om 06:30. Ik moet hiermee stoppen en echt een keer op tijd naar bed gaan. Snap je nu waarom ik moe van mezelf word en eigenlijk ook gewoon in het echt moe ben #teamnosleep.

Maar verder gaat alles goed. Ik mag niet klagen. De dagen vliegen voorbij, zijn goed gevuld en verdeeld. Op de woensdagmiddag ga ik samen met mijn dochter naar badmintonles en de vrijdagmiddag kijk ik vol trots naar mijn zoon die dan zwemles krijgt. De weekenden zijn voor de leuke dingen, een dagje Amsterdam, een dagje Groningen, een dagje Brussel en Antwerpen, een middagje op de keukenafdeling van de IKEA (dit laatste was niet zo tof want het was zó ontzettend druk daar).

En zo is het al snel weer maandag en tijd voor een nieuwe week. Ze blogt als ze tijd heeft om foto’s te schieten, ze blogt al ze niet te moe is, ze blogt enkel en alleen als ze er volledig zin an heeft. Maar ook als ik geen tijd om te bloggen ben ik bezig met mijn blog. Afgelopen zaterdag was ik in Antwerpen en Brussel en heb ik mijn vlogcamera aangezet. De Antwerpen-Brussel vlog hoop ik hier snel te plaatsen.

To sum up: als er een radiostilte op mijn blog on going is dan wil dit nog niet zeggen dat mijn blog zich in een comateuze toestand bevindt.

640px-Ikea_logo.svg

Wat ben je nu dan aan het doen?

Morgen ben ik de hele dag op het Kids en Jongeren Marketing Congres 2017 (hét jaarlijkse kennisplatform waar alle kids- en jongerenmarketeers samen komen (hoe je Elmo kunt inzetten om peuters te beïnvloeden enzo)) en de rest van de week zit weer pretty vol wat werk betreft. Nog een week bikkelen en dan heb ik waarschijnlijk herfstvakantie. Verder ben ik druk bezig met het project ‘een nieuwe keuken kopen’. Afgelopen zomer ben ik niet vakantie geweest en zijn mijn man en kinderen wel op vakantie geweest…de centen die ik in die periode bij elkaar heb geharkt steek in de nieuwe keuken. Not a bad mom at all hè people. Ik moet zeggen dat een nieuwe keuken kopen niet meevalt. Een nieuwe keuken kopen is nog niet zo moeilijk maar alles erom heen (sloop je oude keuken, verleg wat leidingen, ik haat koken maar ik wil toch een nieuwe keuken dingen) zuigt behoorlijk wat energie.

Voor al mijn trouwe en vaste lezers een vol rood hartje. Es tut mir leid als je hier soms vier dagen achter elkaar komt en geen nieuwe post ziet staan. Wil je toch een daily dose of Bla Bla Bla van Nesrin volg mij dan op Instagram, ik ben nogal actief op Instagram Stories.

Word jij soms ook moe van jezelf?

20 reacties

 • JA! Ik herken dit ook helemaal. Laatst is er 1 artikel op mijn blog online gekomen in één week tijd. Ik ben gewoon druk met 1001 andere dingen en voor bloggen had ik echt gewoon even geen tijd. Ik zag inderdaad dat je naar Ikea was gegaan voor een nieuwe keuken, op een freaking zondagmiddag. Nu heb ik nog meer respect voor je ;-).

  Beantwoorden
 • Ik kan me voorstellen dat je soms letterlijk moe wordt van jezelf als je zoveel dingen wilt combineren. Stiekem herken ik het wel heel erg. Ik wil ook altijd graag alle ballen in de lucht houden, maar soms is het beter om toe te geven voor jezelf dat dat er even niet in zit – hoe moeilijk ook. Succes weer deze week en pas goed op jezelf, hè?!

  Beantwoorden
 • Ik volg je nou een tijdje en denk dat er niemand hier is die jou verdenkt van lekker lui in je huispak op de bank zitten als er geen blogs online komen 😛 Dat congres klinkt interessant zeg! Oh en de nieuwe keuken als reward voor het harde werken: super!!! (ik heb dat met onze tuin, haha… veel uren gemaakt, allemaal voor een goed doel!)

  Beantwoorden
 • Ja, ik word ook wel eens moe van mezelf. Maar dingen uit handen geven werkt echt Nesrin. Het stofzuigen hoeft echt niet altijd op jou manier, ik geef mijn man ook wel eens ruim baan en dat pakt meestal best goed uit 🙂 Ik zeg; doen! Gaaf dat je het zo fijn hebt op je werk, dat maakt je drukke leven helemaal goed!

  Beantwoorden
 • Haha, nee ik ken het niet. Als ik moe ben, ga ik naar bed 😉. Ik heb wel altijd een hoop ideeën in mijn hoofd en die schrijf ik ook op papier, maar ik weet ook wat mijn prioriteiten zijn. Maar maak je niet druk hoor als er een paar dagen niets online staat. Dat begrijpen we heus wel!!

  Beantwoorden
 • Ik word alleen moe van mijzelf als ik niet lekker in mijn vel zit, hahahaha Bij een onbestemd gevoel, heeft weinig te maken met mijn blog verder, maar puur met mijzelf.

  Herkenbaar dus, en bloggen, ach ja, nu ben ik er veel, als ik meer in de buitenwereld weer te doen heb, dan ben ik er minder, zo gaat dat, en is heel normaal, maar ook hier, heb ik altijd eyes en ears open, voor het geval dat… en dan nog, komt 80% niet eens op mijn blog terecht van wat ik gezien of gehoord heb.

  X

  Beantwoorden
 • Go with the flow…. En als dat betekent ff niet bloggen, so be it.
  Wordt al moe als ik zie hoe je alle ballen hoog houdt… Pffff chapeau, em durf wat uit handen 👐 te geven dat kan soms bevrijdend werken. ❤ terug en neem wat gas. Life goes on with or without blog 😉

  Beantwoorden
 • Ik herken dit wel. Soms ben ik alleen maar bezig met werken en denken aan mijn werk dat ik er gewoon moe van word. Dan is het weekend, maar is die in 1,2,3 hup voorbij en vraag je je af wat je nu gedaan hebt. Don’t worry, Nesrin, beheer je blog zoals je zelf wil, doe ik ook 😉

  Beantwoorden
 • Zoo herkenbaar dit! Het lijkt wel of meerdere bloggers er last van hebben want ben er al een paar tegengekomen. Ik ben toevallig ook net aan een nieuwe baan begonnen en nu zit ik in de knel met de planning waardoor het bloggen soms stil staat..niet in mijn hoofd though…het zijn niet de artikelen want die heb ik zat, het is vooral het schieten van foto’s welke nou eenmaal mooier zijn in daglicht..aaahhh the struggles!

  Beantwoorden
 • Haha die ram-eigenschappen herken ik helemaal. Ik word op het moment ook nogal moe van mezelf en ga waarschijnlijk deze maand een korte, soort van noodzakelijke, blogpauze inlassen.

  Beantwoorden
 • Och herkenbaar. Ook dat als een ander het doet dat het toch anders is. Iets met controle willen hebben en perfectionistisch zijn. thuis en op werk. Ik ben dus zeker bezig de lat lager te leggen door meer tijd voor mezelf te nemen en ik ben er echt gelukkiger van geworden. Ben erg benieuwd naar jullie nieuwe keuken!

  Beantwoorden
 • Snap ik. Ik word al moe van te lezen waar jij allemaal mee bezig bent. En uhm, ik heb geen seconde gedacht dat je achter de schermen ‘stilligt’, hoor. Daar ben je het type niet voor, dat is duidelijk.

  Beantwoorden
 • ram-eigenlijnschappen? volgens mij zijn dat dezelfde als bij de tweeling 😛 Ik kan moeilijk een moment stilzitten, en als ik al stilzit, wil je niet weten wat er in mijn hoofd rondgaat 😛

  Beantwoorden
 • Let it go…. hoezo radiostilte? Je bent veel actiever dan menig ander blogger (mijzelf incluis). Dus laat die hoge lat die je voor jezelf hebt gecreëerd los….

  Beantwoorden
 • Heel herkenbaar! Vooral nu het op mijn werk zo druk is en er van alles moet gebeuren, loopt mijn hoofd over en wil ik van alles maar gebeurt er in mijn ogen zo weinig. Dan ‘zeur’ ik weer tegen mijn vriend dat we dit en dit moeten doen maar vervolgens doen we weer iets compleet anders. Ook leuk natuurlijk maar ja…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?