burberry trenchcoat wit

Ik was een herfst-hater

Vieze paddenstoelen, schimmel dingen, vroegtijdige winterblues, regen, vieze natte bladeren op de grond, kou, meer binnen dan buiten zitten en het idee dat het nog heel lang duurt dat we heerlijk warm weer hebben. The good news is dat mijn herfst-haat beduidend minder is geworden.

In oktober 2014 verscheen mijn eerste ik-haat-de-herfst-artikel, dit artikel (geschreven met een knipoog), in 2015 en 2016 was de post voor herhaling vatbaar op mijn blog. Joh en ik dacht het is weer herfst dus laat ik mijn herfst-haat post een stukkie herschrijven en naar boven halen en toen BAM…

Mijn herfst-haat is beduidend minder geworden, laten we proosten met een Pumpkin Spice Latte van Starbucks! Of nee niet Starbucks das zo 2014, tegenwoordig horen we dit drankje zelf helemaal homemade te maken anders heur je er niet bij.

Iets wat waarschijnlijk nooit zal veranderen is mijn herfst wishlist, de toppers die ik deel staan al sinds 2014 erin en zullen waarschijnlijk never-ever het lijstje verlaten, tenzij ik ze shop natuurlijk, dan moeten ze plaats maken voor andere mooie over-the-top dure dingen.

Hier komen ze, met trots deel ik mijn musthaves voor de herfst.

burberry trenchcoat wit

Burberry

Oef…dit plaatje, dit jasje, haar look GE-WEL-DIG. Het is de perfecte tussenjas die niet handig is (want wit) en ik denk nog net geen twee koppen kost.

chanel paraplu

Chanel

Laat het maar regenen dit seizoen want met deze Chanel paraplu maakt het allemaal niets uit.

White-Hunter-Tall-rain-boots-466x700

Hunter

En met deze witte lange Hunter regenlaarzen vind ik de vieze natte blaadjes op de grond geen probleem.

chanel regenlaars

Chanel

Het is van rubber, het is van Chanel en het is prachtig. I still love these big time. De zwarte rubberen laarzen met daarop twee magnolia bloemen zag ik in 2009 voor het eerst in Istanbul en de liefde is nog altijd aan.

Dit jaar voeg ik een item toe, het is de Burberry poncho met je eigen initialen.

Burberry Poncho Initials

Burberry

Oh yas. Inmiddels een oudje maar nog altijd geweldig de poncho met je initialen.

Rode blaadjes, gouden blaadjes, heerlijk frisse en iets koude buitenlucht, de zonnestralen, geurkaarsen, warme chocolade melk, niet tot minder bewegen en een heerlijk wintervachtje aanmaken ik zeg je het is HEERLAK.

No hate voor de herfst zolang het niet non stop regent en we regelmatig kunnen genieten van het herfstzonnetje.

Wat is jouw lievelingsseizoen?

Check hier mijn anti-herfst deel 1, deel 2 en deel 3 ze zijn eigenlijk bijna allemaal hetzelfde dus bespaar je de moeite..alhoewel als je Kabouter Wesley wilt zien flippen dan begin te klikken.

14 reacties

 • Wauw die Burberry jas is echt geweldig!

  I love de herfst. Mijn favoriete seizoen. Lekker coccoonen op de bank onder een dekentje. Het gevoel hebben dat je niets hoeft.

  Beantwoorden
 • Oh die laarzen zijn echt geweldig! Daarmee wordt regen toch meteen een stuk minder erg in de herfst. Een grote herfstliefhebber ben ik ook niet, maar ik heb wel iets meer waardering gekregen voor de toch ook wel fijne kanten van dit seizoen 😉

  Beantwoorden
 • Hahahaha ja wit nu, uhm… ik heb al vroeg geleerd, eigenlijk is wit altijd fout, als je de natuur in trekt 😉 Maar mooi is het wel!

  Lente, zomer en herfst zijn mijn favo seizoenen, de herfst hangt er ook weer vanaf, hoe warm deze nog kan zijn, ik denk aan vorig jaar, toen werd het nu nog over de 20 graden, oh wacht, vandaag ook! 😉 En dat geldt voor de lente hetzelfde natuurlijk… Het kan nog lang vriezen en koud zijn.

  X

  Beantwoorden
 • Ik ben door de fotografie elk seizoen wel een beetje meer gaan appreciëren. Ik hield ook niet van de herfst, maar wanneer ik nu naar buiten kijk en de kleuren langzaam aan zie veranderen word ik blij 🙂 De regen vind ik niet zo prettig, maar wanneer ik niet buiten hoef kan ik er ook wel van genieten 😉

  Beantwoorden
 • Ik ben ook iets milder geworden over de herfst al heb ik nog steeds een haat aan kou, wind, kale treurige bomen, donkere ochtenden en regen. Alles wat bij de herfst hoort eigenlijk haha. Vind vooral de oranje en rode bomen nu weer erg mooi.

  Beantwoorden
 • Oh ja die laarzen wil ik ook wel! En een vijfde poncho past ook nog wel in de kast haha. Al mag het allemaal wat goedkoper voor mij haha 😛 Hier zijn geen seizoen, behalve droge en regenseizoen en vanzelfsprekend ga ik voor de eerste haha. Als er wel seizoenen zijn ga ik voor de lente denk ik. Al heeft elk seizoen wel wat.

  Beantwoorden
 • Mooie wishlist. Ik hou echt niet van de herfst, zo niet mijn ding. Ik heb wel een nieuwe winterjas gekocht. Daar ben ik wel blij mee. Maar laat het maar gauw lente worden.

  Beantwoorden
 • Leuk om te lezen. Ik ben ook wel aan het veranderen. Ik begin steeds meer te houden van de herfst, mits het mooi en helder weer is. En als het wel een keer regent kan je er inderdaad maar beter voor zorgen dat je een paar mooie Hunter (of Chanel) laarzen aantrekt en een mooie regenjas uit de kast haalt:-)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?