If Beyoncé can, I can Meet the twins

If Beyoncé can, I can: Meet the twins

Ik wil jullie graag voorstellen aan de twee kleine jongens die voor een heuse gezinsuitbreiding hebben gezorgd hier in huis. Ik ben heel blij met de twee nieuwe bad boys in huis. De kinderen zijn er blij mee en hebben zelfs de namen al voor de tweede kleine broertjes. Twee kleintjes erbij…If Beyoncé can, I can: Meet the twins..Oh en over het plaatje hierboven, mijn zusje stuurde het voor  de grap door en je snapt dat ik het wel moest delen met jullie.

Vorig jaar september overleed mijn kat Ipi. Mijn lieve kat die ik in 2003 van toen nog mijn vriendje/verloofde kreeg toen ik nog bij mijn ouders woonde. Toen ik was getrouwd liet ik Ipi bij mijn ouders wonen, enkele maanden later nam ik haar mee naar huis. Ipi is 14 jaar geworden (dat is 72 jaar in mensjaren) en overleed vorig jaar in september.

Ik wilde toen wel een nieuwe kat maar het voelde niet goed om meteen een nieuw beestje in huis te nemen. Ik vond het ook fijn om even niet meer vast te zitten aan een levend beest. Bijna een jaar lang heb ik kunnen genieten van een huis zonder kattenharen en das ook wel fijn hoor.

If Beyoncé can, I can: Meet the twins

kittens 7 weken oud

Tadaa! Dit zijn ze dan. Wat kijken ze vrolijk hè? Haha. Dit zijn Mitsie en Puma. Ik heb de namen niet uitgekozen. Ik zou de één Madder en de ander Fakker noemen, maar de kinderen zijn hier (voor de verandering) de eindbaas. Of Bey en Jay, dit klinkt ook wel aardig. Ik mag waarschijnlijk de komende 20 jaar Mitsie en Puma roepen terwijl mijn kinderen over dik 12 jaar misschien wel het uit huis zijn.

kittens 7 weken

kittens zwart grijs

kittens kopen net uit nest

Ik heb geen idee wie wie is. Volgens mij is één kitten iets lichter.

Ik heb helaas nog geen mooie foto’s van de twee kittens kunnen schieten. Foto’s maken van kleine beestje is moeilijk, ze zitten niet stil!

Ze moeten wennen aan hun nieuwe huis maar ook aan al het geluid van de kinderen (oké en mijn geluid). Het eerste baasje is alleenstaand en werkte overdag, je snapt dat het voor de kleintjes wennen is om opeens naar een meerpersoonshuishouden te gaan. En dan ook nog het meerpersoonshuishouden van een buitenlands gezin (eerlijk die maken gewoon meer geluid).

De eerste avond bleven ze in de bak zitten en kwamen ze er na een uur uit. Voorzichtig gingen ze op ontdekkingsreis en later op de avond speelden ze met de speeltjes.

Kittens zeven weken oud

Een paar weken geleden zag mijn schoonzusje één van de kittens op Marktplaats en wij waren allen direct verkocht. Tot vorige week zondag zouden we één kitten kopen totdat ik opeens besloot de twee broertjes in huis te nemen. Het baasje was blij want zo bleven de twee broertjes bij elkaar. De kittens zijn dol op elkaar, er is duidelijk een baasje en de ander volgt hem continue.

Ik houd ze de komende weken binnen, als ze eenmaal gewend zijn dan gaat de tuindeur los en mogen ze buiten spelen.

Twee katten en dus double the joy! De uitkomst van het onderzoek van laat hoogleraar Antrozoölogie Marie-José Enders zegt dat je door het aaien van katten oxytocine aanmaakt, en dat is goed voor je welzijn. Goed bezig hier 😉

Heb jij huisdieren?

32 reacties

 • Ahw…. wat lief, en ik wist het wel, maar heel herkenbaar, na Felix wilde ik ook even niet meer, en toen kwam anderhalf jaar later per ongeluk Picasso… sjucht, hahaha want die vrijheid is ook wat waard natuurlijk, toch… ik ben zo blij dat hij er is!

  En van mij, weet je dat natuurlijk, er is een kat, en het heet Picasso, doet die naam ook absoluut eer aan, Dominant… grrrrrr 😉

  Dit komt wel goed met de tweeling, en ja eentje moet de baas zijn, ook al is het een tweeling 😉 Ik kan niet wachten op de updates!

  X

  Beantwoorden
 • Nee, ik heb geen huisdieren en hoewel ik altijd hard riep dat ik geen huisdieren wil en bang ben voor katten, wil ik misschien toch ooit een kat Wat een fijn huis toch wel allemaal niet met je doet haha! Madder en Fakker, ja.. ik had weer een grote grijns tijdens het lezen van je artikel. Ik geloof meteen dat je kids hartstikke blij zijn met de kittens!

  Beantwoorden
 • Haha, die foto bovenaan! Maar even serieus, wat een superleuk nieuws! Wat een schatjes zijn deze twee broertjes en zo leuk dat jullie na Ipi nu weer gezinsuitbreiding hebben met twee gezellige viervoeters. Heel veel plezier met deze leukerds!
  Wij hebben zelf twee katten van 10 en 15 jaar en twee cavia’s, dus het is hier ook een gezellige beestenboel 🙂

  Beantwoorden
 • Jij lijkt wel een stuk enthousiaster op je twinfoto dan Beyoncé 🙂 ik heb ook twee katten, nu zes jaar en het is zo gezellig, katten zijn altijd goed gezelschap. Ik heb als kind nooit katten gehad, maar ik denk dat het voor jouw kinderen wel heel leuk is om met katten op te groeien die ze ook nog zelf een naam hebben gegeven.

  Beantwoorden
 • Ooooh wat heerlijk! Twee kittens. Ik heb zelf zo genoten toen Aeon en Lola nog kitten waren.
  Nu zijn ze ondertussen wat ouder en rustiger. Ook wel fijn hoor.
  Geniet ervan. Voor je het weet zijn ze groot (jup, die cliche geld ook voor de beestjes)

  Beantwoorden
 • Aaaahw wat een schatjes!! Ik smelt hier, haha. Wat zijn ze lief! Leuke namen hebben je kinderen verzonnen hoor. Tja, zij maken natuurlijk uit hoe ze gaan heten… haha.

  Beantwoorden
 • Wat een schatjes!!! ❤ Ben dol op katten maar heb er zelf nooit een gehad. Mijn man wil niet haha. Mijn broertje heeft een kat en ik geniet altijd erg van de foto’s en filmpjes die hij stuurt. Dus kom nog maar op met de catspam! 😀

  Beantwoorden
 • Jaaaa! Zo lief! Zag het al op Instagram voorbij komen en ik ben jaloers. Ik wil heel graag een kat maar Michael wil absoluut geen kat. Grootste struggle is onze relatie kan ik je vertellen 😉

  Beantwoorden
 • Madder en Fakker kan toch niet hahahahaha gek mens 😂😂😘😘
  Gezellig hoor twee kinders erbij. Ik ben nog steeds iedere dag blij met onze kat. Zag toevallig net een kitten langs de snelweg lopen maar een andere vrouw was mij voor. Anders hadden we er vandaag een bij gehad haha.

  Beantwoorden
 • Ze stralen inderdaad wel uit dat ze 2 boefjes zijn! Wij hadden altijd 2 katten maar sinds 4 jaar nog eentje, Clooney. Zij is nu 15 jaar oud en we riepen altijd dat we na haar geen nieuwe kat meer willen maar inmiddels komen we daar wel al een beetje op terug. Niet dat we direct een andere kat gaan halen als ze er niet meer is, maar na verloop van tijd vast wel.

  Beantwoorden
 • Ik heb 4 katten gehad. De eerste is 15j geworden en gestorven aan haar ouderdom dus. De kitten er van werd een jaar of 10 toen ze een klap van een auto kreeg terwijl ze de straat overstak 🙁 Dat deed pijn. Mijn mama wou direct opnieuw een kat en we gingen om 1tje uit het nest van kennissen van mijn vader. Ik was direct verkocht. Ze was zo klein als die van jullie nu. Ook had ze ongeveer dezelfde vacht. Even later wou ik er nog eentje bij en hielden we een kitten uit haar nest. De rest ging naar die kennissen die er tijdelijk voor zorgde en weggaf. We hebben de 2 grootgebracht, maar mama en zoon konden niet goed opschieten. Tot op een dag de mama niet meer naar huis kwam. Even later werkte mijn vader in de tuin en vond hij de mama onder een grasstruik (ik ben de naam even kwijt) die zo openvalt tot op de grond. Haar muiltje had schuim en zag blauw.. We wisten hoe ver het was. Helaas stond de andere poes hetzelfde te wachten enkele maanden later. We hebben een vermoeden, maar geen bewijzen.. Daar hebben we enorm van afgezien en sindsdien hebben we beslist om geen katten meer in huis te halen. Het doet te veel pijn..

  Beantwoorden
 • Ze zijn schattig hè? En je foto is geniaal!! Madder en Fakker, geweldige namen, maar ja kinderen hè? Mijn kat is nu 18 en blert midden in de nacht het huis bijelkaar. Dus nee hierna geen kat echt niet, hoewel ze lief mooi en schattig zijn. Geniet van je doerakken ze zijn om op te vreten😍

  Beantwoorden
 • Oh, super lief! Geniet er van nu ze nog zo klein zijn want dat gaat ook weer snel voorbij zijn 😉 Leuk ook dat je er twee in huis hebt genomen zodat ze samen kunnen opgroeien. Wij hebben ook een kat en ik ben nog steeds elke dag dankbaar voor haar. Zo’n huisdier brengt toch altijd wat extra leven in de brouwerij en je krijgt er zoveel liefde van terug. Zalig gewoon!

  Beantwoorden
 • Aaah, wat een mega schattige beestjes, zeg! Diertjes in huis zijn altijd een plus, vind ik. Daarom waarschijnlijk dat wij hier al een halve zoo hebben lopen: hond, valkparkiet, 2 cavia’s en een konijn. Waar de koters geen hol voor doen 😀 Hahahaha!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?