Nesrin daily cup of bla bla bla

Hoe ziet mijn dag eruit? Fulltime job, kinderen, blog & meer

Het leek mij wel leuk om jullie te laten zien hoe een gemiddelde doordeweekse dag voor mij eruit ziet. Want hoe ziet mijn dag eruit vanaf het moment als de wekker om 06:00 gaat? Ik snooze dus echt HARDCORE. Ik heb twee kinderen, een man, een fulltime job, ik run mijn blog, het huishouden en meer. Dit alles probeer ik in 24 uur te proppen. Benieuwd hoe ik het doe? Oh enne don’t try this at home want ik garandeer je donkere kringen onder je ogen.

Ik heb altijd bewondering gehad voor werkende moeders en in het bijzonder voor moeders die fulltime voor een werkgever werken. Voor de thuisblijfmoeder heb ik net zoveel respect want ik weet als geen ander dat het moederschap de moeilijkste en drukste job ever is. In mijn leven heb ik tot nu toe alle varianten mogen meemaken. Zo was ik na de geboorte van mijn dochter fulltime student, toen zij 1,5 jaar was werkte ik 3 dagen in de week. Na de geboorte van mijn zoon ben ik 1,5 jaar thuis geweest. De afgelopen twee jaar heb ik veel thuis gewerkt waarvan een lange periode met een peuter in huis en dit mensen, is MOEILIJK, en nu werk ik fulltime in een andere stad. Ik heb gewoon respect voor alle chicka’s die hard werken! Moeder of geen moeder, wel of geen betaalde job alle actieve vrouwen ZIJN SUPERHERO’S.

Hoe ziet mijn dag eruit? Fulltime job, kinderen, blog & meer

treacle moon kopen

06:00 De ochtendspits

De wekker gaat om 06:00 en omdat ik altijd moeite heb ย met opstaan heb ik altijd twee extra wekkers als back-up gereed staan. Om 06:05 en 06:10 gaat de wekker nog een keer en dan ben ik wel aardig wakker om op te staan. Het opstaan doe ik in alle stilte want mijn man en kinderen slapen dan nog. Als ik klaar ben met douchen, aankleden en opmaken is het 06:55 en dan is het tijd om naar beneden te gaan. Het eerste wat ik doe als ik beneden ben is alle rolluiken (elektrisch thank god) naar boven laten rollen. Ik zet de waterkoker aan en maak als ik tijd heb mijn lunch klaar. Vervolgens zet ik bakjes fruit en drinken voor de kinderen klaar die zij meenemen naar school. Mijn man smeert de bammetjes, dit is zijn taak ;-).
Tijdens mijn ontbijt kijk ik naar de vlogs van Jamie Li of Monica Geuze, dit zijn elke ochtend maar een paar minuten, ik heb de tijd niet om de vlog helemaal af te kijken. Ik haal de droger leeg en breng de wasmand met schone was naar boven.

Rond 07:15 ga ik naar boven en wek ik mijn kinderen. Mijn dochter is zelfstandig en kan alles zelf, ik doe enkel haar haar in de ochtend. Mijn zoon van 4 kleed ik aan, ik poets zijn tanden en was zijn handen. Mijn kinderen douchen elke avond en dit doen we niet nog een keer in de ochtend.

Over rijkdom, reizen & mijn dochter

07:40 Rennen naar de bushalte

Om 07:40 ren ik zoals de subtitel als zegt naar de bushalte. Mijn enkels moet ik warm lopen want ik draag hoge zwarte hakken naar werk. De bus komt 07:52 en een kwartier later ben ik op station Arnhem. Voor ik naar het perron loop duik ik nog even bij AH To go naar binnen. Als ik geen lunch mee heb dan haal ik mijn lunch bij AH en anders koop ik een flesje water of (heel slecht) een blikje Red Bull (want het geeft mij vleugels). Ondertussen brengt mijn man de kinderen naar school. Om 08:20 komt de trein die naar Nijmegen gaat, ik zet de WiFi verbinding op mijn telefoon uit want hallo de WiFi verbinding van de NS werkt gewoon niet. Tien minuten later ben ik in Nijmegen en loop ik vanaf het station naar de bank.

08:45 Let’s work

Als ik voor het gebouw van mijn werkgever sta doe ik er precies 6 minuten over om op de verdieping te komen waar ik werk, ik moet namelijk langs beveiligde deuren en alles en dit duurt lang. Tot 16:30 is het werken, werken, werken en twee keer een kwartier en een half uur pauze.

16:45 Freedom

Om 16:45 sta ik buiten en geniet ik van fresh air. Ik loop naar het station, de wandeling naar het station duurt ongeveer 10 minuten en als ik geluk heb staat er een trein klaar die mij terugbrengt naar mijn hometown.

Op het station in Arnhem pak ik de bus naar huis. Ik woon in Arnhem-Noord en ik zou best met de fiets naar het station kunnen maar de route is niet bepaald plat dus no way dat ik de fiets pak.

17:30 Home

Als ik om 17:30 thuis ben heeft mijn man het eten klaar staan. Ik eet, praat en geniet vooral dat ik weer samen met mijn man en kindjes ben. Na het afruimen is het tijd voor mijn snelle schoonmaakrondje. Ik stofzuig, stof af, maak het toilet schoon.

Hoe ziet mijn dag eruit Fulltime job, kinderen, blog & meer

19:15 De avondspits met kinderen

Na het schoonmaken ga ik meteen door, even zitten lukt vaak niet. Om 19:15 ga ik met de kinderen naar boven. Mijn dochter doucht als eerst, zij kan dit helemaal zelf. Terwijl mijn dochter in de badkamer is vouw ik de was op. Als mijn dochter klaar is met douchen was ik mijn zoontje. Mijn dochter mag in de tussentijd dan altijd even op haar iPad. Als ik twee schone en frisse kinderen heb lees ik voor en niet veel later leg ik ze op bed.

Dit is het moment dat ik inkak.

Roomtour: de slaapkamer van mijn zoon

IKEA meisjeskamer inspiratie

20:15 Bloggen, de was & andere zaken

Om 20:15 vul ik de trommel van de wasmachine met vuile was. Ik zet een kop thee en zet de laptop aan. Als ik een blogpost voor mijn blog wil schrijven dan ben ik hier minimaal 2 uur mee bezig, soms langer en heel soms korter. Mijn man is thuis en kijkt televisie maar ondertussen praten we met elkaar. Als ik niet aan mijn blog werk zit ik gezellig naast mijn man op de bank #braveburgershier. Later op de avond draai ik een tweede was en als deze klaar is gooi ik de schone en natte was in de droger. Oh en ik douche altijd even, dit voelt dan echt als een verwenmoment.

Blogger Nesrin hoe doet ze dat toch

00:00-01:00 Welterusten

Het komt zelden voor dat ik voor 00:00 op bed lig, de afgelopen weken is het mij gelukt om rond 00:30 op bed te liggen en dit vind ik bijzonder knap van mezelf. Heel soms werk ik tot 01:30 aan mijn blog (deze blogposts zitten vaak vol foutjes) en dan ga ik met een brak hoofd naar bed.

Ik zet de wekker om 06:00, 06:05 en 06:10 en val altijd vrij snel in slaap.

Sinds deze week mag ik regelmatig iets later op werk beginnen maar ben ik ook later klaar. Het maakt niet uit hoe laat ik begin of klaar ben, de was wordt er niet minder op, de dagen worden niet korter en nog altijd kom ik wat uurtjes tekort.

Ook leuk om te lezen De Eeuwige wasย en Hoe schoon is mijn huis? Hoe schoon is jouw huis?

Hoe laat ga jij naar bed?

Lees ook

30 reacties

 • Wat een drukke dagen, maar wel fijn dat je het allemaal zo goed naar je zin hebt. Ik val vaak niet voor 00.00 uur in slaap en mijn wekker gaat tussen 5.30 en 6.00. Mijn routine is ontbijten en blogs lezen. Maar NU as we speak, 6.30 uur, ga ik mezelf haasten want ik ga over 10 min. weg naar mijn werk haha!

  Beantwoorden
 • Wauw, heftig zeg! Alleen maar bewondering voor hoe je alles weet te combineren! ๐Ÿ™‚ Ik doe het je niet zo snel na. Grappig dat jij ook nooit voor half รฉรฉn in bed ligt. Ik slaap ook altijd nogal laat, maar gelukkig gaat mijn wekker een uurtje later dan 6 uur ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 • Wauw!! Ik voel me slecht!! โ˜น๏ธ๐Ÿ˜œ Zoveel energie heb ik niet. Ik werk niet, sta om 7:15 uur op maak voor de jongste ontbijt en tien uurtje, de rest doet het zelf. Drink mijn thee op. Roep dat jongste moet opschieten, als ie onder de douche staat. Zwaai oudste en man uit, zet fiets jongste buiten, zwaai hem uit, dan naar boven ga ik gtst kijken, en in de reclame maak ik een cappuccino voor mezelf, sorteer de was en stop het in de machine, ondertussen vouw ik de was of ik hoepel, of strijk. Daarna stof ik af, sop ik de wc, badkamer de slaapkamers. Stofzuig ik de trap en de kamers. Maar niet op een dag hoor ik wissel met kamers en badkamer af. Dan ga ik douchen aankleden, en komt de jongste lunchen, ondertussen is de wasmachine klaar en hang ik de was op en doe er een nieuw wasje in. S middags kijk ik een serie of film , zet thee als de kinderen komen, dan begin ik met koken, vaatwasser inruimen ( die ruim ik s ochtends uit) eten, keuken opruimen en schoonmaken. Koffie drinken, tv kijken. Jongste naar bed brengen wassen en tandenpoetsen doet ie zelf en ik ga tegen 10:00 uur half 11 naar bed en hoop dan dat ik flink door slaap wat helaas niet altijd het geval is. En een paar keer in de week kijk ik naar passende vacatures waar op ik solliciteer. Poeh een heel verhaal en ik werk niet eens๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 • Al dat harde werk chika is zeker een super hero. Jij bent er ook een van. Wat je allemaal in een dag doet en dan ziet je huis er uit als zoals op de foto’s. Petje af!

  Beantwoorden
 • Heftig! Ik ga meestal naar bed rond 23 uur, maar ik heb dan ook geen kinderen voor wie ik moet zorgen. De kamer van je zoontje vind ik trouwens geweldig! Oh, en ik zit meestal ook minimaal twee uur aan een blogpost. Iets met perfectionisme en alles 500 keer willen nalezen…

  Beantwoorden
 • Wauw, ik snap nooit zo goed hoe mensen iedere dag na 0:00 uur naar bed kunnen gaan en dan de volgende fris weer om 6 uur bed kunnen springen. Ik kan dat echt niet. Tenminste niet in combinatie met werk haha. Respect vrouw. Ik doe het je niet na.

  Beantwoorden
 • Wauw, hou houd je het vol met zo weinig slaap?! Ik ga meestal rond half tien/ tien uur naar bed (en dan nog even lezen) als ik de volgende dag moet werken. Mijn wekker gaat dan om 6.15. รฌk heb die uren slaap keihard nodig. En ik poets ook zeker niet elke dag. Ik dacht dat ik het druk had, haha ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 • Snoozen, snoozen en nog eens snoozen. Die letters zijn al volledig weggesleten op dat knopje hier ๐Ÿ˜€ Heel herkenbaar dus ๐Ÿ˜‰ Net als die nachtjes van amper 5 ร  6 uurtjes (#wallenforlife!)
  Respect, mens. Echt wel. Ik buig diep voor vrouwen die het allemaal maar doen lukken zonder knettergek te worden.
  Na zo’n dagen verdien je een medaille, joh ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 • Oh wauw zou het jou niet na kunnen doen! Ik heb zeker meer slaap nodig dan 6uurtjes. Zou denk ik al samen met de kiddo’s om 20 uur al ergens liggen te snurken.

  Beantwoorden
 • Jeetje meid wat een leventje! Echt respect! Vroeger sprong ik echt meteen mijn bed uit als de wekker ging, maar nu ik ouder ben zijn die tijden voorbij. Jeetje zeg wat moeilijk. Ik probeer zo rond 10 uur erin te liggen. Lukt niet altijd helaas.

  Beantwoorden
 • Respect! En vijf uur slaap is ook respect. Zelf werk ik drie dagen in de week. Bewust voor gekozen omdat ik ook echt wil genieten van de dingen om me heen. En dat is niet van de vier muren op m’n werk haha. Dan maar iets minder inkomen. Ik ga altijd rond 22.00-22.30 naar bed. Als ik dat niet doe ben ik echt een wrak. Aangezien ik met kinderen werk, wil ik gewoon uitgerust zijn.

  Beantwoorden
 • Interessant om te lezen en wat knap dat je dit volhoudt zeg! Ik moet er vaak ook vroeg uit doordeweeks (5.45 uur meestal en 6.15 al ik geluk heb) en ik probeer dan meestal om uiterlijk om twaalf uur in bed te liggen, maar dat wil niet altijd even goed (iets met een avondmens zijn haha). Merk echt dat dit er bij mij in blijft hakken en het niet echt went, dus ik herken mij heel erg in de donkere kringen en dan heb ik alleen een vriend en nog niet eens een gezin.

  Beantwoorden
 • Superwoman!!
  Op doordeweekse dagen is het voor mij ook pas rond 20:30 dat ik voor het eerst op de bank zit met een kopje thee. Ik ga wel stukken eerder naar bed dan jij, anders houd ik het echt niet vol!

  Beantwoorden
 • Pfff fulltime werken voor mijn werkgever zou ik niet trekken op dit moment. Ik werk 24 uur en daarnaast heb ik wel aardig wat vrijwilligerswerk, laatste weken mijn uren wel eens geteld en dan kom ik op zo’n 40-50 uur per week aan (vrijwilligers)werk. Daarnaast mijn blog en dan ben ik er wel klaar mee!

  Dus petje af!

  Beantwoorden
 • Echt… ik was allang afgehaakt, whahaha djiez, hier krijg ik nu al een burn out van door jou te lezen ๐Ÿ˜‰

  Zonder dollen, pas je wel op? Ik weet dat het nu nog nieuw is allemaal, maar echt… hoe laat ga ik naar bed, op dit moment meestal rond 00.00 uur of 23.00 uur, maar mijn werk, als ik al werk, start op zijn vroegst rond een uur of 10 dat ik WEG moet… zodat ik er kwart over 10 ben, en op woensdag pas in de avond, als jij thuis komt, moet ik weg, rond 6 uur. En op donderdag hoef ik uiterlijk pas om half 1 weg, maar ik ga meestal al rond de klok van 12 tegenwoordig als dat lukt.

  Plus alleen Picasso in huis, maar vergis je niet in Picasso ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜‰ Als ik thuis kom, whahaha

  X

  Beantwoorden
 • Opgelucht om te horen dat ik niet de enige ben die in de ochtend best wat tijd nodig heeft met douchen, aankleden en opmaken. Voor mijn gevoel tuttel ik echt niet extreem lang, maar toch ben ik wel 30 tot 45 minuten bezig in de badkamer. Knap dat jij er zo fris en fruitig uitziet met zo weinig slaap! Ik red het met 7 uurtjes doordeweek, maar eigenlijk zou ik nog net iets eerder naar bed moeten gaan om ook echt minstens 7 volle uren te slapen.

  Beantwoorden
 • Pffff. ik word al moe van je dagindeling als ik het lees joh! Mijn wekker gaat doordeweeks om half 7, dan zit ik om 7 uur in de auto, werk ik van 8 tot 17.00 en dan ben ik om 18.00 uur thuis waar vriendlief 9 van de 10 keer het eten klaar heeft. Meestal vanaf een uurtje of 8 heb ik dan tijd voor mijzelf maar ook dan vliegt de avond voorbij en lig ik standaard te laat in bed. Ik zou eigenlijk om half 11 plat moeten maar het is meestal rond half 12 dat ik mijn bedje op zoek.

  Beantwoorden
 • Jeeetje, wat een dag! Ik vind het al heel wat dat ik fulltme werk, kook en daarna met m’n blog aan de slag ga. Als je er eenmaal op ingesteld bent, gaat het vast (semi-)automatisch, maar ik vind het werkelijk waar heel knap!

  Beantwoorden
 • Ik vind het zo knap dat jij zo vroeg uit bed kan komen als je zo laat er in gaat. Dat trek ik dus echt niet. Ik lig er iedere doordeweekse avond tussen half 11 en 11 uur in en mijn wekker gaat om 07:15.

  Beantwoorden
 • Wooow, ik heb zoveel bewondering voor je! Zo goed dat je aan het knallen bent op een doordeweekse dag, je mag trots op je zijn dat je zoveel tegelijk klaarspeelt ๐Ÿ™‚ Zo wil ik het later ook graag doen!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?