Hier is ie dan eindelijk: mijn nieuwe keuken!

Hier is ie dan eindelijk: mijn nieuwe keuken!

Hier is ie dan eindelijk: mijn nieuwe keuken! Vandaag laat ik je dan ein-de-lijk de nieuwe keuken zien. Het heeft een eeuwigheid geduurd maar alles is dan nu ook echt ECHT af.

Hier is ie dan eindelijk: mijn nieuwe keuken!

Waar ik KAOLO blij mee ben is de Franke kokend water kraan en dat we op het laatste moment toch voor een zwart gasstel en afzuiger hebben gekozen. Oh en de spoelbak, die vind ik geweldig want die is zwart en past dus helemaal bij het werkblad. Verder is het een vrij simpele keuken zonder high tech apparatuur en zal de echte keukenprinses zich niet helemaal thuis voelen in mijn keuken but who cares?!
You knew when you married me I was more Coco Chanel than coq au vin
wordt nog altijd tegen lovely husband gebruikt.

Enfin. Geen woorden maar pica’s. Ik laat je eerst de oude keuken zien.

oude keuken

Let's go loco! De nieuwe keuken komt eraan

Hier is ie dan eindelijk: mijn nieuwe keuken!

Wauw right? Dat dacht ik dus ook. Waar ik ook heel blij mee ben zijn de nieuwe eetstoelen, tafel én de nieuwe Brabantia Bo Touch bin afvalemmer. Ik zat zo te twijfelen over de Bo bin, mijn man vond het maar niks, men noemde het een aquarium op pootjes 😉
Maar toen Bo eenmaal stond was iedereen het ermee eens: Bo fits. Ik ben blij met de rechthoekige rakker, want ze past helemaal bij de keuken.

brabantia bo review ervaring

Brabantia Bo touch bin afvalemmer

Franke kokend water kraan ervaring

Franke kokend water kraan

Geen waterkoker meer in huis en geen waterkoker herrie meer in huis, de Franke kokend water kraan geeft je in enkele seconden kokend water.

zwart gasstel aeg afzuigkap

keukendeur diy

Niet alles in de keuken is veranderd, de keukendeur met daarop de prachtige werkjes van mijn kinderen blijft.

turkooise eetstoelen

bloomon ervaring

tips bij kopen nieuwe keuken

Ik heb dan vorig jaar haast geen vrije dagen gehad en veelal non stop gewerkt maar it was all worth it, mijn gezin en ik zijn superblij met de nieuwe keuken!

Heb jij een ruimte in huis waar je helemaal nieuwe energie van krijgt? Een ruimte waar je elke keer zo blij van wordt? Laat het mij hieronder weten!

Lees ook

20 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?