Het laatste nieuws Abu Dhabi, Russia, Barcelona & kletspraat

Het laatste nieuws Abu Dhabi, Russia, Barcelona & kletspraat

De afgelopen week was ik bijzonder weinig online. Er verscheen slechts één blogpost en ik was niet tot weinig actief op mijn social media kanalen. Het offline leven vroeg meer van me en daarom was ik tijdelijk minder online. Ik praat je graag bij en doe waar ik goed in ben: kletsen.

Ik ben een Queen als het om kletsen gaat. Bledder, bledder en ratel non stop. Al vanaf groep drie staat er in mijn schoolrapport dat ik teveel praat. De reden dat ik blog is omdat ik zo van praten houd, ik knal die woorden zo op het scherm. Er komt niet altijd iets zinnigs uit, ik praat regelmatig zonder na te denken en voor ik weet floep ik het eruit. Niet altijd handig. Aangezien ik de afgelopen week online zo stil was is het payback time en klets ik vandaag graag over van alles en nog wat.

Het laatste nieuws Abu Dhabi, Russia, Barcelona & kletspraat

you-bitches-better-get-to-work-work-wur-wur-work

Work, work, work…

Het zijn crazy days op de werkvloer. Het is een drukke periode en mijn agenda staat vol afspraken en ik kom niet toe aan echt werken. Het leuke aan mijn job is dat ik niet van 9 tot 5 op mijn ass zit. De afgelopen week bezocht ik een congres en zat ik bij De Gelderlander. Omdat ik de week ervoor ziek was liep ik al aardig achter en mocht ik de afgelopen week extra hard werken. Mijn vrije dagen ruilde ik om voor werkdagen en tijd om te bloggen was er niet.

I’m going slightly mad maar ik krijg voldoende energie terug om gewoon door te knallen. In december heb ik twee weken vrij. TWEE WEKEN! Ik weet niet wat ik ga doen, I don’t even know how to chill out.

SUITSUIT handbagagekoffer review

Barcelona here she comes!

Volgend weekend zit ik in Barcelona! Ik heb er ontzettend veel zin in en als ik de weersverwachting mag geloven zal het ongeveer 18 graden zijn daar. Het afgelopen jaar ben ik like 0 keer het vliegtuig ingestapt omdat ik vanaf maart enkel en alleen maar aan het werk was. Ik sluit 2017 af met veel werken en weinig vakanties maar it’s okay want 2017 was voor mij een heel goed jaar.

Op de blog van Jessica J. kwam ik het perfecte handbagagekoffertje van SUITSUIT tegen en aangezien ik geen wauwie handbagekoffer heb moest ik er één aanschaffen. Nou we kochten er meteen twee, een roze en een blauwe! Een his & hers dingetje dus. Het is niet precies hetzelfde koffertje als die van Jessica (die van haar is mooier) but still I can’t wait to roll this baby at the airport! Je weet zelf: They see me rollin. They hatin…

Na mijn Barcelona trip zou ik eigenlijk een review over dit te gekke SUITSUIT koffertje moeten schrijven.

How about bloggen?

Ik heb genoeg ideeën voor blogposts klaar liggen om de rest van het jaar elke dag een blogpost te publiceren. Wat ik helaas niet heb is tijd om te bloggen, de boel uit te schrijven en foto’s te maken, ik zou graag vier extra uren willen per dag, dat zou zo vet zijn.
Vrijwel alle blogposts die ik publiceer zijn vers van de pers, ik werk niet vooruit omdat dit gewoon niet lukt in combinatie met twee kinderen, een man, mijn werk, het huishouden en alles wat daarbij komt kijken. Dus als je gurl effe niets post dan do not worry, I love my blog, maar het offline leven met mijn kinderen, man en werk gaan voor.

Travelfever is on!

Ik stap dit jaar waarschijnlijk maar één keer het vliegtuig in maar mijn man en dochter hebben de travelfever te pakken. Mijn man gaat dit jaar nog een paar dagen naar Rusland samen met zijn zusje en mijn dochter gaat naar Abu Dhabi met haar tante (yup datzelfde zusje die naar Rusland gaat).

aladdin_jasmine_sultan_flight_flying_carpet_96621_3840x2160

Toen ik mijn dochter voor het eerst zag vlak nadat ze uit mijn buik werd gehaald (yup, keizersnede) moest ik meteen aan Sneeuwwitje denken want Had ik nu een kindje, zo wit als sneeuw, zo rood als bloed, en zo zwart als dit ebbenhout.” crossed my mind. Haar haar was pikzwart, haar huid was blank en haar lippen waren heel rood. Ik wenste dat mijn Sneeuwwitje de wereld zou zien, dat ze door het leven zou gaan met lust voor reizen. Ik wenste dat ze andere mensen, culturen en landen zou mogen zien want dit is een stuk rijkdom vind ik. Mijn kleine Rozi vloog voor het eerst toen ze 3,5 maand oud was en heeft al haar paspoorten vol stempels. Mijn dochter is gek op vliegtuigen en vliegvelden en ik moet haar dit jaar met Kerst missen maar oh ik ben zó trots op haar. Mijn sister in law (woordspeling on fleek hier want ze is meester in de rechten en advocaat) neemt haar mee en zal daar in Abu Dhabi gewoon Skyradio the Christmas radio aanzetten.

images

Songs lately

Ik heb een nogal bizar en vreemde taste als het om muziek gaat. Mijn man, schoonzus en vrienden haten mijn Spotify playlists en ik mag mijn lijsten nooit zomaar hard op de speakers zetten. Ik laat je zien welke nummers de afgelopen weken keer op keer op repeat hebben gestaan.

Consideration, Rihanna ♥ Unforgettable, French Montana ♥ Chantaje, Shakira feat. Maluma ♥ Woman, Anouk ♥ Tell me why, Supermode ♥ Dakterras, Swifty ♥ Dreadlock Holiday, 10cc ♥ Living on my own, Freddie Mercury ♥ You don’t fool me, Queen ♥ Mask off, Future ♥ La Colegiala, The boy next door ♥ Fairground, Simply Red ♥ Monster, Kanye West ♥ Jai Ho! (You are my destiny), A.R. Rahman ♥ Stay, Rihanna ♥ To Deserve you, Bette Midler ♥ Forever, Drake ♥ Rockstar, Post Malone ♥

Geen tijd om te strijken en koken

Gelukkig zijn er ook pluspunten als een vrouw druk is met werken. De afgelopen twee weken niet strijken en welgeteld maar één koken vind ik een geweldige pluspunt. Ik snap niet waarom ik een nieuwe keuken wil en soonish krijg…beter trekken we de handel eruit en plaatsen we geen keuken terug maar een walk in closet…met dan wel een scherm in de muur gebouwd en op dat scherm thuisbezorgd.nl.

Dat was ‘em. Ik ben niet uitgepraat (telt meer dan 1000 woorden) maar laat ik de rest bewaren voor een andere blogpost.

Ik wens jou een hele fijne zondag toe en een te gekke nieuwe week!

Houd jij van praten? Praat jij graag en teveel en floept er bij jou ook vaak iets uit?

Lees ook

16 reacties

 • Nou met jouw playlist is niet veel mis hoor! Ik zie erg leuke nummers voorbij komen. Wat leuk dat je dochter al zoveel van de wereld mag zien, ik denk dat ze zal uitgroeien tot een hele wijze dame. Als ik mijn dag heb kan ik druk zijn en veel praten, maar ik merk dat nu ik wat ouder ben meer terug ga naar hoe ik was als jong meisje, stil en observerend.

  Beantwoorden
 • Ja, praten is heerlijk! En ik vind het ook leuk om dit soort praatblogs van anderen te lezen 🙂 Wat is dat roze koffertje gaaf! Ik kan me voorstellen dat je daar nog meer reisvoorpret van krijgt. Wat heerlijk dat je het jaar met twee weken vakantie afsluit en zo leuk dat je dochter ook op reis gaat!
  Werk ze deze week!

  Beantwoorden
 • Wat tof dat je dochter zo reislustig is en al zoveel van de wereld heeft gezien. Ik heb ook die kans gehad als klein meisje en het is nu zo fijn om op terug te kijken.

  Let je goed op jezelf met al die drukte? Groot gelijk dat je ff offline bent.

  Beantwoorden
 • Wat ongelooflijk leuk en toch wel bijzonder dat je dochter heerlijk op pad gaat!

  De muziek? Ik hou ervan… Dit soort playlists luister ik wel altijd in mijn uppie en xijn noet geliefd bij de man in huis 😊

  Geniet van je trip naar Barcelona!

  Beantwoorden
 • Ik hou ook van praten en floep er regelmatig te snel iets uit. Fijn dat je weer lekker veel hebt gepraat in dit artikel, ondanks die 1.000 woorden, vloog ik er vel te snel doorheen. Wat gaaf dat je man naar Rusland gaat en je dochter naar Abu Dhabi. Maarre, jij bent ook een geluksvogel. Volgend weekend zit jij gewoon met heerlijk weer in Barcelona. Absoluut verdiend. De handbagagekoffertjes zijn leuk :-)!

  Beantwoorden
 • Ik heb juist een blog omdat ik niet zo graag praat. Ik vind het soms moeilijk om mij verbaal uit te drukken en schrijf daarom liever alles van mij af. Dat is voor mij makkelijker. En vandaar dus ook mijn blog. Voor mij een manier om mijn hart te luchten, zo af en toe 🙂 En ooh, je koffers. Ik ben al een tijdje op zoek naar nieuwe handbagage en zie deze ook vaak voorbij komen. Zo mooi! Dat schildpadpatroon vind ik best wel uniek. Tof ook dat je ze meteen in het roze én blauw hebt gekocht. Trouwens ook bewonderenswaardig dat je dochter al zoveel van de wereld heeft gezien (en je haar die kans ook effectief geeft!). Je leert enorm veel als je reist, dus dat is alleen maar mooi meegenomen naar later toe! Alvast héél veel plezier in Barcelona!!! Ik ben al benieuwd naar al je avonturen daar 😉

  Beantwoorden
 • Oeh, die roze koffer, gaaf!! En wat leuk dat je dochter zo’n globetrotter is. Lijkt mij geweldig als mijn zoon dat straks ook mag gaan ontdekken. Ik ben niet echt een enorme klets eigenlijk, ik luister liever 😉

  Beantwoorden
 • Uh ja ik houd van praten 😛 Vroeger aan de eettafel met mijn ouders en broertje ging dat ongeveer zo: ik kletste de hele tijd door en mijn broertje zei steeds ‘hap’ zodat ik ook nog wat at en hij van tafel kon whaha 😛 Maar goed, wat een toffe trips staan er te wachten! Ik ga ook veel reizen komende maand, binnen Colombia welteverstaan. Mijn laptop gaat overal mee naartoe want als beginnend bedrijf voelt het echt niet goed om die thuis te laten. Stel dat… Pff dat word nog moeilijk om weer eens écht vakantie te nemen haha

  Beantwoorden
 • Wat geweldig dat je dochtertje al zo veel van de wereld gezien heeft. Dat lijkt me geweldig. Wat ook geweldig is, zijn jullie matching koffertjes! Ik ben zo’n fan van SUITSUIT! Hopelijk zijn jullie net zo tevreden over jullie koffertjes als ik over het mijne. 😉

  Beantwoorden
 • Gezeliige kletspraat hebben we hier 🙂 Heerlijk vind ik het. Jammer dat je het zo druk hebt en weinig tijd om te bloggen, maar wij begrijpen dat maar al te goed 😉 Je moet maar denken, ooit komt er een kalmere periode aan waarin ik terug kan chillen 😉

  Beantwoorden
 • Oh praten is heerlijk! Ik doe het vaak, te vaak haha. Hoewel ik kletsblogjes ook echt het leukste vind om te lezen bij bloggers. Binnenkort maar weer eens eentje maken.

  Fijne Zondag!

  Beantwoorden
 • Hier wordt er de ene moment een eind op weggeluld en staat mijn kwebbel niet stil en het andere moment komt er geen woord uit… Hangt er een beetje vanaf. Maar meestal is het toch het eerste, hoor 😀
  Zalig, joh, dat je naar Barcelona gaat! Keihard genieten! 😉
  En terecht zo trots op je dochter. Volgens mij gaat die minstens een even kick ass vrouw worden als haar madre 😉

  Beantwoorden
 • Ik kan soms ook een echte waterval zijn maar soms kan ik ook zomaar een tijdje heel rustig zijn, het ligt er dus een beetje aan. Leuk vakantiereisje voor je dochter! Je zult haar ongelofelijk missen! Maar wel een unieke belevenis voor haar.

  Beantwoorden
 • Wat ben je toch een heerlijk mens. Ik hou ervan. Ook van praten trouwens. Volgens mij praat ik altijd en veel en dan stop ik ineens en zeg ik tegen H.: “Zeg jij ook eens wat?”. Waarop hij dan weer zegt: “Waarom? Jij hebt alles toch al gezegd / jij praat voor twee / jij praat voor drie / ik zie – en hoor al – van wie Mila het heeft / Ik heb niets meer te vertellen / jij doet alleen al aan storytelling”. I rest my case…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?