Ik heb een gaaf shirt laten bedrukken (en jij kunt er één winnen)

Ik heb een gaaf shirt laten bedrukken (en jij kunt er één winnen)

Ik heb een gaaf shirt laten bedrukken en jij kunt er één winnen! Normaal gesproken ben ik niet snel onder de indruk van shirts en andere kledingstukken laten bedrukken. Ik bedoel een kledingstuk laten bedrukken is toch iets voor bedrijven, personeel loopt vaak in kleding waar een logo of iets anders opstaat. Well I was wrong. Ik ben heel blij met mijn Don’t worry be Yoncé shirt. Het shirt staat mooi boven een lichte jeans. Lookje on fleek mensen.

Ik heb een gaaf shirt laten bedrukken (en jij kunt er één winnen)

Het shirt heb ik voor mijn blog van Digitransfer gekregen en ik mag een shirt weggeven. Jij kunt je eigen shirt laten bedrukken, en dit hoeft natuurlijk niet precies hetzelfde shirt als die van mij te zijn. Ik snap dat jullie niet allemaal gek zijn op Beyoncé. Ik laat je een paar te gekke voorbeelden zien.

tshirt bedrukken

sweater bedrukken

digitransfer t-shirt bedrukken

joey doesn't share food shirt

squat now wine later shirt

t-shirt laten ontwerpen

gossip girl shirt tanktop

Er zijn genoeg teksten van bekende series waarmee je je shirt, tanktop of ander bovenstuk mee kunt laten bedrukken. Sex and The City, Friends en ga zo maar door.

t-shirt zwanger bedrukken

Uiteraard is dit shirt ook verkrijgbaar in het blauw.

more issues than vogue tanktop

kleding bedrukken

Er zijn ontzettend veel designs maar je kunt ook de kleur van je shirt uitkiezen. De keuze is aan jou, jij bent de ontwerper!

diy shirt ontwerpen

keep calm it's ramadan bedrukken kledingBij Digitransfer heb je keuze uit ontzettend veel verschillende modellen shirts, designs en kleuren. Eenmaal op de website ga je zelf ontwerpen, het werkt heel fijn, je doorloopt enkel een paar stappen.

Het liefst had ik nog meer ontwerpen laten zien maar dan wordt het een never ending story. Bovenstaande stukken heb ik ontworpen, mocht dit totaal niet jouw smaak zijn dan niet getreurd, want ook voor de lieve flower girls, de bad momma’s, fit girls, de Netflix junkies en de don’t mess with me girls is de keuze reuze.

Ik vond het heel leuk om te doen, en ik vond het best moeilijk om een keuze te maken. Je hebt heel veel (like HEEL VEEL) designs en ook vind je er leuke designs voor kinderen, je vriend, moeder of wie dan ook. Zelf vond ik de Best Friends designs ook erg leuk. Ik zie mijn BFF en ik naast elkaar lopen met een shirt waar op het ene shirt Thelma staat en de ander Louise (wie kent de film?).

Beyonce t-shirt design

Klik op het linkje: t-shirt bedrukken en ontwerp jouw eigen shirt.

Wil je meedoen aan de winactie en kans maken op een leuk shirt laat het mij dan weten in de comments. De winactie loopt tot en met woensdag 31 mei 2017.

Wil je meedoen aan de winactie? Laat het mij weten in de comments!

Lees ook

97 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?