Filorga Oxygen Peel review

Filorga Oxygen Peel review

Heb jij last mee-eters? Zijn jouw poriën lekker goed te zien? Heb je last van adult acne? Begin verder te lezen. Ik deel mijn holy grail, mijn skincare topper van 2017.  Aangezien 2017 bijna over is vind ik het een goed moment om één van de beste skincare producten van 2017 bekend te maken. Mijn gezicht is zo ontzettend blij met de Filorga Oxygen Peel lotion. Ze ziet er zoveel beter uit, mijn poriën zijn niet meer verstopt en zijn weer terug in oorspronkelijke vorm. Ik heb geen last meer van adult acne, de onderhuidse onstekingen spelen niet langer meer een rol. Mijn gezicht ziet er elke dag glad, stralend en gezond uit. Ik maak hier een buiging voor de Filorga Oxygen Peel. Thank you Filorga.

Filorga Oxygen Peel review

Ergens in augustus ontving ik van een PR bureau een flacon Filorga Oxygen Peeling lotion en ik wist niet dat dit product life changing zou zijn. Ik had al eerder skincare producten van Filorga gebruikt en ik was erg tevreden over alle skincare producten die ik heb gebruikt. Filorga heeft mij nooit teleurgesteld maar deze peeling lotion staat op nummer 1 en er is geen ander product die in de buurt komt. Dat deze peeling lotion zo goed zou zijn wist ik niet en had ik eerlijk gezegd ook niet verwacht. Toen de eerste flacon op was gebruikte ik een tijd niets en al snel kwamen de problemen waar ik al ruim vijf jaar tegen vecht terug. De onderhuidse ontstekingen kwamen terug, mijn poriën werden groter en op mijn voorhoofd en kin zaten weer vieze vette zwarte spikkels. Ik haat die vieze zwarte dingen, ik heb echt een gruwelijke hekel aan mee-eters…

Je snapt dat ik niet ging schooien bij het PR bureau voor een nieuw flacon, chicka hier kocht zelf een flacon bij ICI Paris en al snel voelde en zag ik het verschil. Als ik echt ergens heel enthousiast over ben dan raad ik het iedereen aan, en dus bij deze…Mocht je met dezelfde skin-issues te kampen hebben dan please DO BUY Filorga Oxygen Peel. Deze peeling lotion will save your ass and you can thank me later.

Filorga Oxygen peeling lotion ervaring

Filorga Oxygen peeling lotion ervaring

De lotion gebruik ik eens per dag, ’s avonds na het reinigen van mijn gezicht breng ik de lotion aan met een wattenschijfje. Ik spoel de lotion niet af met water maar laat het, zoals op de gebruiksaanwijzing staat, gewoon zitten. Nadat het opgedroogd is (dit is vrijwel direct) breng ik mijn nachtcreme aan. Mijn huid tintelt een beetje en voelt fris en schoon aan.

Wat zegt ICI Paris over dit product:

INTENSE GLADMAKING Een micro-peeling cocktail 6-6 [6 zuren – 6%] exfoliëert de huid in alle zachtheid en maakt rimpeltjes en poriën glad. ULTRAFRISSE HYDRATATIE Hyaluronzuur hydrateert de huid en maakt ze opnieuw voller. REVITALISERENDE RE-OXYGENATIE Bio-actieve zuurstofsensoren bevorderen de cellulaire oxygenatie en onthullen een frisse en stralende huid.

And I agree

beste peeling tegen rimpels

Mijn gezicht is echt gladder. Voor de exfolierende werking hoef je niet bang te zijn als jouw perzikhuidje niet veel kan hebben, want deze is niet heel heftig maar wel genoeg om een goed resultaat te geven.

Helaas ben ik geen beautyblogger en heb ik geen strakke voor en na foto’s, je zult mij op mijn woord moeten vertrouwen maar echt die poriën zijn kleiner saaaaaaaaa.

Je leest het al, dit is geen beautyblogger uitgebreide beautyreview. Als je vragen hebt over dit product dan mag je mij mailen of laat een reactie hieronder achter. Of zoek via Google, she’s good.

Wat kost dit pareltje? Je rekent bij ICI Paris €29,65 af voor 150ml Filorga Oxygen Peel. Het is geen budgettopper en niet heel goedkoop maar ik vind het echt elke druppel waard.

Dit is zeker mijn holy grail skincare product van 2017!

Niet alleen ik ben enthousiast, collega-blogger Femke is also een fangirl. Haar review lees je HIER.

Heb jij een skincare product waar je op zweert?

Lees ook

8 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?