Beyoncé shake 7 11

Feeling down? Music please. (in je onderbroek met kniebeschermers)

Beyoncé shake 7 11

Hebben we allemaal niet van die momenten dat we er even doorheen zitten/de middelvinger willen opsteken tegen alles en iedereen? Dan zou je eigenlijk even helemaal van de aardbodem los gekoppeld willen worden. Muziek is mijn medicijn, mijn instant happiness, en dan ik kies ik voor liedjes die eigenlijk geen boodschap hebben of in ieder geval geen denkwerk. Yoncé helpt. Clap, clap, clap, clap like you don’t care.

Beyoncé’s 7/11 is momenteel favoriet, het nummer is goed, het is één groot feest en de videoclip is zelfs nog beter. Zit er ook een boodschap in? Ik heb het opgezocht en er zijn verschillende theorieën. Beyoncé laat ons tegenwoordig puzzelen want haar boodschap is soms moeilijk te achterhalen. Remember mijn Surfboard & Watermelon artikel? De tijd van ‘Independent woman’ en ‘Run the world (Girls)’ (boodschap is duidelijk) is over.

Ik heb mijn eigen boodschap eruit getrokken: leef, geniet en ga op z’n tijd “dronken” door het leven. I  totally agree, dronken zonder alcohol ik kan dat, niet moeilijk doen live a little.

De clip is briljant, Yoncé is briljant. Niet duizelig worden hier komt wat bewegend beeld.

Beyonce op knie 711

 

Beyonce 711 balcony clap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beyonce alcohol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beyoncé shake

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beyonce 2005 outfits

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dansen in je onderbroek met kniebeschermers is toch soms het beste wat je kunt doen! Zonder pottenkijkers uiteraard…De hele clip bied ik uiteraard aan.

Ik vind dit een te gekke videoclip instant happiness and don’t care.

Welk nummer geeft jou een instant happy feeling?

Lees ook

32 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?