Maandoverzicht |En toen was het 74 januari

Maandoverzicht | En toen was het 74 januari

De maand januari duurde voor mijn gevoel een eeuwigheid. Voelde dit voor jou net zo aan? Vroeger vond ik de maanden januari en februari verschrikkelijk, ze voelden zo koud en leeg aan. De winter is minder leuk als Kerstmis over is. De afgelopen jaren ben ik de maanden januari en februari meer gaan waarderen omdat ze zeer welkom zijn na de drukke december maand. Maar januari 2018 duurde als een eeuwigheid. Het was op een gegeven moment 74 januari voor mijn gevoel.

Maandoverzicht | En toen was het 74 januari

De maand januari begon heerlijk. 2 januari gingen mijn schoonzusje en ik een dagje erop uit. De dag bestond uit samen lunchen, een Thaise massage, een ritje naar Den Bosch en daar hapje eten bij Tante Pietje (service en eten ON FLEEK). De eerste week was ik lekker vrij en kwam ik bij van de drukke december maand.

en toen was het 74 januari

In de tweede week van januari werd de keuken gesloopt en na een week hadden we een kale gave lege ruimte opgeleverd gekregen. Omdat we gewoon naar werk gingen en de kindjes naar school hadden we overdag vrij weinig last van het geen keuken hebben. Af en toe een afwasje in de badkamer was niet altijd plezierig maar ik KLAAG niet. No way.
In de derde week werd de keuken geplaatst, alleen het werkblad kon er nog niet op, want deze kon nog niet op maat worden gesneden. Een keuken zonder werkblad, en dus geen spoelbak en kraan, was hinderlijk maar we konden prima verder.

Nu is het februari en is de keuken nog niet af maar dat verhaaltje vertel ik binnenkort een blogpost over de nieuwe keuken.

love on the brain betekenis

Het meest gedraaide nummer van januari was Love on the Brain van Rihanna. En de niet-officiële clip van dit nummer vind ik trouwens ook echt te gek.

Wat gebeurde er nog meer in januari? Ik heb best veel naar Netflix gekeken en met best veel bedoel ik zeker drie keer per week. Ik geef (en heb) niet veel ruimte voor Netflix in mijn leven en dus drie keer per week is veel. Anyhow. Ik ben nog steeds bezig met Orphan Black en ik vind het nog steeds een kick-ass serie.

Mijn dochter had een hoop leerwerk voor school wat ze meenam naar huis. De boekenbeurt van mijn dochter voorbereiden en de toets leren deden we in een cafe in de stad, onder het genot van warme chocolademelk en lekkers. Ik zou het vroeger echt te gek hebben gevonden als ik dit met mijn moeder zou doen. Vroeger had je geen flexibele werkplekken 😉

petit spa arnhem review

Tijdens de Open Dag op de school waar ik werk nam ik mijn kinderen mee en dit vonden ze heel leuk. Op dezelfde verdieping van mijn kantoor zit de salon voor de opleiding schoonheidsspecialist, je snapt dat mijn dochter vrijwel direct plaats nam in de salon om haar nagels te laten lakken.

In de derde week, veertig dagen na het overlijden van de oma van mijn man, hielden we een herdenkingsbijeenkomst en sloten de rouwperiode af. Samen met familie, vrienden en kennissen aten we samen in een zaaltje in Arnhem.

De maand januari sloot ik af met een schoonheidsbehandeling bij Petit Spa. Ik mocht ruim twee uur lang genieten in de salonstoel en ik joh die algenmasker van Babor is echt te gek! Beetje jammer dat dit masker alleen voor salon gebruik is en niet in verkoop aan particulieren zit.

zwart bestek kopen

In de maand januari was het vooral veel werken en druk zijn met project nieuwe keuken. Nog nooit eerder was ik online zo hard op zoek naar nieuwe leuke spullen voor de keuken. Ik werd verliefd op zwart bestek, maar helaas is het setje wat ik vond niet vaatwassbestendig. Ook liefde voor het goudkleurig bestek wat ik vond,  ook heel gaaf, maar ook hier: niet vaatwasserbestendig.

Ik bedenk me nu dat ik de katten zo weinig op mijn blog laat zien! De twee broertjes hebben het goed naar hun zin hier. Ze zijn sloom, niet speels en een tikkeltje saai but I love them. Mijn Ipi (RIP), was een heel ander katje, een echte dame met klauwen net als haar baasje (ik).
Oh en aan het einde van de maand werd ik verrast door een leuk pakketje die ik kreeg van Laura, check de pennen hier.

Al met al een prima maand waarin geen enkele dag saai was maar toch ontzettend lang duurde. Wat vind jij van de maand januari? De maand februari begon ik met floaten en ik vertel je binnenkort (wat dit is) wat ik ervan vond. 

Dat was januari! Ik heb geen wilde plannen voor februari, jij wel?

14 reacties

 • Ik kan me voorstellen dat zo’n nieuwe keuken best even een flinke klus is. Hopelijk kun je heel snel echt gaan genieten van jullie gloednieuwe keuken! Zo te horen was het verder een prima maand. Wat leuk dat je je kinderen naar het werk meenam 🙂

  Beantwoorden
 • Januari is voorbij gevlogen voor mij. Kan mij voorstellen dat de verbouwing een boel energie en tijd kost.

  Heerlijk dat je februari bent begonnen met floaten. Zo fijn om te doen. Ik ben begonnen met een bezoekje aan de EHBO 😂😂😂

  Beantwoorden
 • Oh, ik ben zo geweldig blij dat die januari voorbij is! Echt wel! Duurde een focking eeuwigheid! Eikes, seg. 😀
  En keukens slopen/verbouwen is geweldig als je in je huis blijft wonen. Not. Sterkte, mens! Hopelijk snel een nieuwe, blinkende keuken! Ik kijk al uit naar het resultaat! 😉

  Beantwoorden
 • Ik vond januari ook lang duren, maar dat kwam vooral door het donkere grauwe weer. Gelukkig heeft feb tot nu toe al meer zon 🙂 ben zo benieuwd naar je keuken! Zwart bestek vind ik ook erg gaaf, maar bestek wat in de vaatwasser kan vind ik nog gaver 😀

  Beantwoorden
 • Oh jee wat balen dat de keuken nog niet af is! Had al flitsende foto’s veracht haha 😀 Ik heb wel wilde plannen deze maand, want morgen komen mijn ouders aan! Jeej!

  Beantwoorden
 • Voor mijn gevoel was het één keer knipperen met mijn ogen en januari was al voorbij! De tijd gaat veel te snel joh. Vooralsnog geen wilde plannen voor februari. Hopelijk is je keuken nu snel op orde!

  Beantwoorden
 • Januari was een heerlijke maand als ik het zo lees. Dat was het voor mij ook, al was het DRUK. Februari is voor mij ook geen spannende maand. Ik zeg, op naar maart ;-).

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?