Nesrin - 20 november 2015 (114)

Dus, ben je 35 plus

Voor als je de titel niet snapt: Dus, ben je 18 plus, ben je 18 plus. Dus, Selina, je ID, Georgina je ID, Nesrin je ID en ja daar staat bouwjaar 1983 en ze is geboren op 27 maart. Je weet wel, het liedje van Afro Bros. Vandaag ben ik vijf en fakking dertig jaar geworden. Dus, ben je 35 plus. 35 jaar mensen, das toch wel een dingetje hoor.

Dus, ben je 35 plus

Vandaag heb ik vrij van werk genomen en ga ik precies alles doen waar ik zin in heb. Als 35-jarige weet ik steeds beter mezelf centraal te zetten en voor mezelf te kiezen, das weer een pluspunt van ouder worden vind ik. Ik begin de dag met een yogales, want ja deze 35 plusser gaat vanaf vandaag op yoga. De komende vijf jaar wil ik hard trainen zodat ik op mijn 40e een killerbody heb waar ik vanaf mijn 20e al van droomde. Na de yogales ga ik naar de kapper want die grijze haren (die ik al vanaf mijn 17e heb) moeten weggepoetst worden want zo oud ben ik niet.

Ik vier mijn verjaardag al jaren niet meer, maar dit jaar, het 35e jaar, vind ik toch wel een bijzondere en dus heb ik familie en vrienden uitgenodigd voor een gezellige avond bij mij thuis. Dit avondje met familie en vrienden doe ik natuurlijk niet op een doordeweekse avond, want dit kan ik er niet in proppen plus als je wat ouder bent dan moet je het doordeweeks juist rustig aan doen.

Moeder en dochter op yoga

Het leven is goed. Ik voel me goed. Ik voel me niet eens oud, en dit komt omdat ik een dochter van bijna 10 jaar heb. Elke keer als ik even mijn ogen dichtknijp en aan de 3 en 5 denk, dan denk ik aan mijn bijna 10-jarige dochter (ze is precies drie weken na mij jarig) en dan voel ik mij weer jong.

De kinderen zijn super zenuwachtig voor mijn verjaardag. De kinderen hebben de cadeautjes verstopt en ze hebben hun feestkleding al apart gezet voor “the big party”. Ik ben al bijna 10 jaar moeder en ook voelt het soms als een aanslag (al die slapeloze nachten en de zorgen die een moeder kan hebben zijn soms too much mensen) ze laten mij ook jong en levendig voelen. Ik houd van mijn kindjes en mijn man en ben blij, so blessed, dat ik ze in mijn leven mag hebben.

Terug naar yoga. Deze chicka wilt dit jaar nog zonder problemen de Kopstand doen, ook wel bekend als Sirsana. De houding waarbij je op de bovenkant van je hoofd staat, het is een van de hoofdhoudingen in Hatha Yoga ook wel de ‘Koning van de houdingen’ genoemd en deze mensen, de houding staat op mijn vision board en staat op het must do lijstje voor 2018! En dat is best wel wat aangezien mijn grove motoriek nooit goed is geweest.

With love,

Nesrin

Lees ook

23 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?