tony's popcorn discodip header

Daily Cup of everything van teatox naar transgender

Het komt voor dat ik weken lang een bepaald onderwerp voor een blogpost in gedachte, deze onderwerpen stapelen zich op en het lukt mij niet om er een goed lopend stuk over te schrijven. Daarom gooi deze losse flodders vandaag in één blogpost en noem ik het daily cup of van alles en nog wat. Vandaag aandacht voor Bruce Jenner a.k.a Cait de transgender, The Kardashians the money making marketing family machine, teatox Bootea en meer.

Bucketlist Queen B.

Veel bloggers hebben een bucketlist, ik heb er geen. Natuurlijk heb ik ook dingen die ik graag wil doen maar ik heb vooral dromen die ik wil waarmaken. Voor wie mij een beetje kent weet dat ik niet van de lijstjes, schema’s en planningen ben. Ook ben ik nooit op tijd en heb ik een hekel aan opmerkingen die over “het einde” gaan terwijl ik er nog middenin zit. Deze laatste is vaag en heeft een voorbeeld nodig, komt ie: Waar ik lichtelijk agressief van word is als ik op vakantie ben en men het er al over heeft wanneer ik terug kom/de dagen aan het aftellen zijn.

Terug naar de bucketlist. Geen bucketlist maar er is wel iets wat ik nog heel graag wil zien en dat is de documentaire van Beyoncé (my one and only Queen) Life is but a dream zien want deze heb ik (dit is pijnlijk) nog nooit gezien.

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=EhEnhNU3gVM[/embedyt]

Bootea

bootea

Ik kocht deze teatox van Bootea vlak nadat ik klaar was met mijn Clean 9 detoxkuur en ik nam het mee op vakantie. Waarom Bootea? Deze teatox zou passenn in een gezonde levensstijl en belooft een betere huid, gewichtsverlies en meer energie. Ik zou hier een uitgebreide review over kunnen schrijven maar het is inmiddels weken geleden en het enige wat ik over deze thee kan melden is dat je flink wat vocht verliest en het flink laxerend werkt. Dus voor die moeilijk naar het toilet gaan de Senna blaadjes in de thee werken laxerend. Verder heb ik niet veel gemerkt aan mijn huid en weet ik niet of ik toen ben afgevallen want ik had geen weegschaal op vakantie.

Deze teatox duurt 14 dagen maar je hebt ook een groter pakket waar je 28 dagen mee kunt teatoxen. Bootea is verkrijgbaar bij De Tuinen. Ik kocht het toen het in de aanbieding was. Een doos Bootea bestaat uit een zak Daytime Detox en een zak Bedtime Cleanse. Je begint de dag met een Daytime theezakje en om de dag drink je ’s avonds een kopje Bedtime Cleanse.

Aanrader? Nee. Ik zou het zelf niet nog een keer kopen.

The Kardashians

Ik heb een haat en liefde relatie met deze money making marketing machine wat zichzelf een hechte familie noemt. Er was een periode in mijn leven dat ik maanden lang trouw op zondagavond op de bank zat met een pot Ben & Jerry’s om naar de nieuwe avonturen van The Kardashians op E! Entertainment te kijken. Dit was in de periode vlak nadat ik was bevallen en mij een olifant voelde en dit ook in stand hield door de bakken met ijs weg te eten. ‘Keeping up with the Kardashians’ was voor mij het moment om even niet aan luiers, een huilende baby en de bergen met was te denken. Dit duurde een half jaar. Enfin.

Big news de gezusters Kardashian en Jenner hebben alle vier een app waar je op een heel “persoonlijke” manier een kijkje in hun leven kunt nemen. Zij delen hun fashion, sport, make-up tips en laten hun persoonlijke leven (wat ze eigenlijk al jaren doen dit alles moet eigenlijk tussen aanhalingstekens) in de app aan je zien. De apps zien er heel gaaf uit en ik heb ze op mijn telefoon gezet want ik was heel nieuwsgierig maar ook hier komt de money making marketing machine tot leven want je mag na het maken van account zeven dagen gratis hun wereld unlocken daarna kost het je €2,99 per maand. Vier keer €2,99 per maand! Je snapt dat ik dit dus niet zal doe.

Transgender Bruce Jenner a.k.a Cait with a C not a K

Nog meer nieuws vanaf 24 september zendt TLC de achtdelige documentaire serie ‘I am Cait’ uit. Je ziet Bruce Jenner, de (ex) stiefvader van de Kardashians en vader van Kendall en Kylie door het leven gaan als transgender. Ik heb gelachen toen ik zijn/haar nieuwe naam voorbij zag komen Caitlin met een C en geen K (Kardashian fact: Kris, Kim, Khloe, Kourtney, Kendall & Kylie it’s all about the K).

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=kBuGE4-IZeQ[/embedyt]

 PR 10 km

Afgelopen vrijdag heb ik, tot mijn grote verbazing, mijn snelste 10 kilometer run gelopen. Binnen een uur, 59:33 om precies te zijn, tikte ik de 10 kilometer aan. Mijn eerste 10 kilometer die ik ongetraind maar wel op karakter liep was op 16 mei tijdens We run Amsterdam de tijd stond op 01:09:58.

I just felt like running Forrest Gump

Tony’s Popcorn & Discodip limited edition

Tony's chocolonely popcorn en discodip

Het enige wat ik over deze limited edition Tony’s Chocolonely  Popcorn & Discodip wil zeggen is: KOOP EN EET DEZE REEP NU HET NOG KAN!
De limited edition Tony’s puur, amandel en zeezout ligt nog veilig in de kast.

Dit was mijn daily cup of alles wat nog in mijn hoofd zat 😉
Ik wens u allen een fijne zondag toe!

Lees ook

33 reacties

 • Die teatox schiet niet echt op dan. Op die manier verlies je alleen maar vocht en dat is nou net wat je NIET wilt lijkt mij. Nou ja, iemand moet het uittesten 😉 Oh lekker, Tony! Ik ben sinds afgelopen week even helemaal van de extra suikers af. Geen drop, geen chocola. Ik wil eens kijken of het enige effect heeft op mijn ontstekingen. Zal wel niet, maar een mens blijft proberen toch? Fijne zondag en geniet van Tony. X

  Beantwoorden
 • Wat een heerlijke daily cup! Ik zou die teatox niet zo snel doen. Veel vocht verliezen is niet goed voor mij, aangezien ik dit amper aanvul want ik drink veel te weinig haha! Hmmm die Tony’s moet ik toch een kans geven lees ik zo! I am Cait wil ik zien. Ik ben benieuwd!

  Beantwoorden
 • Weet je dat ik nog nooit een aflevering van de Kardashians gezien heb??? Ik zag ze op een gegeven moment in de Grazia voorbij komen en had geen idee wie ze waren en wat ze deden. Naarmate ze ook in de telegraaf en andere media kwamen kreeg ik een idee. Het heeft me echter nooit verleid om daar eens naar te kijken… Zo grappig hoe verslaafd jij bent aan Tony’s ik heb van de postcodeloterij eens twee Tony’s gewonnen. Maar ik hou het op Milka, ik geloof ook dat wat je gewend bent en lekker vindt dat je het zo moet laten. Jouw Queen Bee was voor mij mijn Queen of pop Madonna. En je 10 kilometer ik doe een diepe buiging en neem mijn petje af!!!

  Beantwoorden
 • Wat een mooie tijd voor de 10km! Heerlijk hoor, vind dat altijd zo’n fijne afstand om te rennen. Die chocolade reep zie ik met regelmaat voorbij komen, haha. Volgens mij is hij écht heel lekker! Ik sla hem over, want ik mag geen chocola, maar je brengt me wel op het idee om hem voor mijn ouders te gaan halen!

  Beantwoorden
 • Die lijkt me lekker, limited edition Tony’s Chocolonely Popcorn & Discodip. Ik haal hem maar niet in huis ;-). Ik heb ook geen bucketlist. Ik doe gewoon wat ik graag wil. En sommige dingen zullen wel nooit gebeuren, ook niet als ik ze op een list plaat ;-).

  Beantwoorden
 • GIMME DAT CHOCOLATE BAR!!!!1!!!1!11

  😉

  Met de Kardashians heb ik ook een haat-liefde verhouding. Ik zit vaak met mijn ogen te rollen als ik ze bezig zie en hoor, maar tegelijkertijd blijft ’t toch ook een guilty pleasure om telkens weer op hun features in de Daily Mail te klikken.

  Beantwoorden
 • Ik VOND de Kardashians serie vroeger echt heel erg leuk TOT dat mijn moeder en jongere zus er zo’n grote fan van werden dat het een beetje m’n keel uit hing haha. En proficiat met je geweldige tijd voor die 10K!

  Beantwoorden
 • Hahaha ja ik zeg herkenbaar als je op vakantie bent en men zegt dan…. bijna… lol, ik zeg dan, we zijn er nog NU, dus nee ik ben hier en ga nog lekker genieten! Volgens mij zei ik dat ook tegen jou telkens en tot het bittere einde zelfs toen je al in het vliegtuig bleek te zitten 😛

  De teatox, ooit had ik een detox thee, van zonnatura of zo, later nog eens een andere, wat je zegt, ik ga aan de dunne en dat is zwaar irritant en als dat alles is, is nog slecht ook dan.. dus doe ik het met andere kruiden al dan niet vers of met een zakje en dan nog verse kruiden erbij, gember, munt, thijm…. net wat ik denk nodig te hebben. Brandnetel, ja die wel uit een zakje dan, ik ga nog net niet het bos in om brandnetels te plukken, lol. Ik raad het dus ook al lange tijd af bij mensen.

  Kardashians, uhm, ja ik weet wie het zijn, maar als ze ineens in beeld komen elders dan in hun eigen show, dan herken ik ze niet eens, hahaha geloof me, mijn nicht kan soms in een deuk liggen om mijn nitwitterigheid in deze tijd van namen en nu bekende personen. Zijn ze wel zo bekend dan eigenlijk? 😉

  Die chocolade, ja nee, ja nee.. als het maar tijdelijk te koop is, nu weet ik niet wat ik mis, dus is het meer verstandig om het nooit te eten omdat die er toch weer uitgaat als limited? lol…

  Fijne zondag Nesrin!
  X

  Beantwoorden
 • De kardashians zijn inderdaad een machine als het om geld draait. Maar hé, als je daar nu je inkomsten vandaan haalt dan moet je toch dingen blijven verzinnen.
  Ik hou niet zo van chocolade dus die Tony laat ik mooi liggen voor de liefhebber.
  Ik ben stiekem heel benieuwd naar die documentaire over Bruce/Cait en ik vond het ook hilarisch dat ze gekozen heeft voor een C. 🙂

  Beantwoorden
 • Ik kan er nou niet over beslissen of ik mezelf ga beschermen en die chocola niet ga proberen ( en dus ook iets moet missen) of dat ik hem ga proeven met kans op verslaving haha

  Beantwoorden
 • Zodra cait praat ben ik klaar… Zou je dan als teansgender dat niet willen veranderen vraag ik me dan af he…. Weet dat t door de make up komt maar ze is wel mooi….

  Ik blijf toch trouw aan milka… Tony’s heeft me nooit getrokken…

  Lijstjes etc… Ben er ook niet van.. Probleem is dat ik zelfs die kwijt raak…!!!

  Beantwoorden
 • De reep van Tony’s lijkt me lekker! Al hoor ik van velen dat hij echt niet lekker is haha! Ben benieuwd naar de docu van Bruce Jenner. Interesting! Ik heb trouwens even antwoord gegeven op je vraag bij mijn artikel hehe. ^^

  Beantwoorden
 • Hartstikke goede 10K tijd, proficiat met deze PR!! Dat er nog vele zullen volgen! (ben ik wel van overtuigd 🙂 )
  Weet je, toen ik de foto zag met “Bootea” las ik het als “Booty”. En had ik wel de link naar thee gelegd, maar wel eentje waarvan je een grotere achterwerk zou krijgen. Maar niet dus, je begrijpt dat ik lichtelijk teleurgesteld ben 😉
  Waarom ben je nog niet aan de Tony’s puur/amandel/zeezout begonnen?! Aarrggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, zoveel zelfdiscpline! (ik heb ‘m nog niet gespot en ik wil weten hoe deze smaakt! is het net zo subtiel als de Tony’s rabarber? wordt het net zo verslavend als de Milka Oreo? zoveel vragen in het leven!)
  Jij ook een fijne zondag! d(*o*)

  Beantwoorden
  • Hahahahaha helaas geen ‘Booty’ zou wel passend zijn geweest aangezien ik het ook over de Kardashians heb 😉 kweek je eigen Kardashian booty.

   Vanmiddag heb ik Tony’s puur, amandel & zeezout gegeten. Als je van puur houdt dan is dit een prima reep maar er had wat mij betreft meer zeezout in gemogen.

   Joh die rabarber en kokos reep was gewoon een flash van de bovenste plank.

   Beantwoorden
 • Thanks voor de kijktips, hier ga ik Seth heel blij mee maken 🙂
  Geen grap, hij vindt B + K leuk haha! Ok, die laatste alleen als ze niet praat.
  Ik ben nu ook een teatox aan het proberen maar ben er nog niet over uit wat ik ervan vind. Hij is in ieder geval wel erg lekker!

  Beantwoorden
 • Hahaha altijd leuk zo’n van alles wat post. Ik moet zeggen dat ik de Kardashians nog nooit heb gevolgd en ik eigenlijk alleen alles wat op het nieuws (en Facebook, vergeet Facebook niet) komt meekrijg. Die Tony’s lijkt me echt fantastisch, maar als ik die in huis haal is ‘ie binnen 1 uur op. Hetzelfde lot is de chocolade pepernoten gister vergaan…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?