Cien Q10 beste anti-rimpel dagcrème van Lidl (voor slechts €2,99)

Cien Q10 beste anti-rimpel dagcrème van Lidl (voor slechts €2,99)

Ik kan zo blij worden als ik een geweldig budget product heb gescoord. Uiteraard deel ik mijn enthousiasme en de budgettopper op mijn blog. Het is de Cien Q10 anti-rimpel dagcrème van Lidl. Cien Q10 is de best geteste anti-rimpel dagcrème volgens de Consumentenbond. Voor slechts €2,99 heb je goed anti-rimpel crème in huis. Of de crème ook voor jouw huid geschikt is weet ik niet, iedere huid is anders maar mocht je op zoek zijn naar een anti-rimpel dagcrème dan is dit potje zeker de moeite waard.

Cien Q10 beste anti-rimpel dagcrème

Dus voor €2,99 heb je binnenkort geen (nieuwe) rimpels meer? To good to be true. Nee, ik moet je teleurstellen want zoiets bestaat (nog) niet. Wel bestaan er gelukkig goedkopere anti-rimpels crèmes die hun werk heel goed doen, Cien Q10 dagcrème is er één van. De Consumentenbond testte samen met 14 zusterorganisaties 34 anti-rimpelcrèmes waarvan er 13 in Nederland verkrijgbaar zijn. Cien Q10 anti-rimpel crème van Lidl scoort het best en versloeg hiermee onder andere een potje van €95,- van Lancôme.

lidl beste dagcreme consumentenbond

Duurder is niet altijd beter, maar crèmes die rimpels laten verdwijnen bestaan niet. Maar crèmes kunnen wel het vochtgehalte van de huid verbeteren, waardoor die er beter uitziet.

Helaas kun je na vier weken smeren het resultaat niet met het blote oog zien maar toch is er verschil. De Consumentenbond heeft het verschil gemeten met een 3D-analyse van de huid en een corneometer die kan meten in hoeverre de huid is gehydrateerd.

Hartstikke fijn zo een test van de Consumentenbond maar wat vind ik van de dagcrème?

Review Cien Q10 anti-rimpel creme van Lidl

Ik smeer nu een aantal weken de dag- en nachtcrème van Cien Q10 en ik ben tevreden. Mijn huid kan niet veel hebben en wil nog weleens slecht reageren op nieuwe producten en bepaalde ingrediënten. Ik heb regelmatig last van onderhuidse ontstekingen en onzuiverheden maar ik ben blij dat ik geen aanval heb gehad de afgelopen weken. So far so good.

Cien Q10 best getest anti-rimpel dagcrème van Lidl

review cien Q10 nachtcreme anti rimpel

De crème ruikt naar zonnebrandcrème, persoonlijk vind ik dit niet verkeerd en juist lekker. Minpuntje is wel dat het product parfum bevat, niet iedere huid kan hier tegen. Voor €3,00 krijg je een simpel potje met daarin 50ml product, verder geen luxe en geen toeters en bellen. Het bevat gelukkig wel UVA- en UVB filters.

Ik ben zeer tevreden en ik vind het geweldig dat je ook voor weinig geld een topproduct in huis kunt halen. Het merk Filorga heeft mijn hart gestolen en ik schuif Filorga echt niet zomaar aan de kant maar het potje van Cien krijgt zeker een vast plekje in de badkamer.

Cien Q10 gezichtsmaskers anti rimpel review

Cien Q10 anti-rimpel gezichtsmaskers

Nog niet getest maar wel meteen in huis gehaald: de Cien Q10 anti-rimpel gezichtsmaskers. Voor de prijs hoef je het niet te laten, je betaalt €0,99 per setje.

Ik ben geen beautyblogger en ik heb mij niet verdiept in de ingrediëntenlijst. Mocht je willen weten wat er allemaal inzit dan mag je mij mailen dan stuur ik je een foto van het ingrediëntenlijstje. 

Welke dagcrème gebruik jij momenteel?

Ook leuk om te lezen: Ik gaf mezelf Botox cadeau

Volg jij mij al op FacebookInstagram en Twitter?

Lees ook

23 reacties

 • Deze gaan zeker op mijn to shop lijstje voor de koude maanden. Klinkt goed.

  Ik gebruik nu nog een hypoallergeen product van Etos en daar ben ik helemaal tevreden over. Maar voor de koude maanden heb ik meer verzorging nodig

  Beantwoorden
 • Ik wil deze ook een keer aanschaffen, maar eerst alle andere dingen opmaken die ik nog heb. Lidl heeft sowieso interessante spullen bij hun beauty hoek. Ben benieuwd!

  Beantwoorden
 • Een echte dagcreme gebruik ik nooit eigenlijk, allemaal geldklopperij, voor deze prijs zou het kunnen, maar ik gebruik al enige tijd de ginseng creme en bodylotion evnetueel om mijn lippen vochtig en mooi te houden en de rest ook in elk geval en die haal je bij de op = op voordeelshop, prijs, ongeveer hetzelfde, en ruikt ook amper…. wel in de fles of de pot, maar eenmaal op… is het neutraal en het heelt ook nog eventuele wondjes wat sneller 😉

  Oh, en bij zwemmen, heerlijk, goed insmeren zowel de lotion, maar de creme nog meer? Als ik daarna ga douchen zit er nog een lekkere filmlaag over mijn benen heen, dus houdt ook goed vast in water!
  X

  Beantwoorden
 • Budget is altijd goed! helaas reageer ik niet overal even goed op. Momenteel heb ik de dagcrème van Philosophy. Potje is bijna op en ben dus bijna toe een iets nieuws.

  Nu heb ik een serum (voor de pigmentvlekjes, jup we worden ouder!!) van Filorga, waar ik erg tevreden over ben (werkt ook nog best goed,verrassend!) en ben me aan het bedenken voor ook de dagcrème er eens van te nemen. keuzes!! 😛

  Beantwoorden
 • Ik heb het bewuste potje weleens in handen gehad maar toch ook weer terug gezet. Maar blijkbaar moet ik er toch gewoon eens eentje kopen. Ik heb nu een creme van Holland & Barret en die is wel redelijk aan de prijs.

  Beantwoorden
 • De vorige variant kwam ook al zo goed uit de bus. Enig nadeel is alleen wel dat het in een potje zit. Hopelijk switched Lidl ooit nog naar pompflaconnetjes.

  Beantwoorden
 • Al een paar keer met deze in mijn handen gestaan maar toch niet gekocht. Ik ben al jaren trouwe fan van niveau en wanneer ik iets anders gebruiken krijg ik vaak last van roodheid en jeuk maar jouw ervaringen klinken goed. En voor die prijs kan ik het best eens gaan proberen! Dat masker lijkt mij ook wel wat trouwens.

  Beantwoorden
 • Bij deze creme gaat het om het verzorgende effect en dat is natuurlijk super. Maar als je echt huidproblemen ,acne,rimpels,littekentjes hebt ,en deze wilt repareren en uiteindelijk niet naar botox hoeft te grijpen,maar een mooie zachte natuurlijke en jonge huid hebt en gekregen van een serum die werkt op stamceltechnogie?Ook zonder toeters en bellen.. 🙂

  Beantwoorden
 • Ik heb gelukkig een heel makkelijke huid, wel gebruik ik altijd een dag- en nachtcreme. Merkvast ben ik niet, ben nu heel tevreden over de Q10 creme van Nivea, maar dit klinkt ook goed! Vind het wel belangrijk dat er een redelijke zonbeschermingsfactor in m’n dagcreme zit, heeft deze Cien creme ook zo’n factor?

  Beantwoorden
 • Ik gebruik Q10 van Nivea. Haal ik uit Nederland want goedkoper 🙂 Hoe goed dag- en nachtcrème werkt vraag ik me af. Een pot met open deksel is nooit goed voor het behoud van de ingrediënten. Dagcrème gebruik ik ook niet, alleen zonnebrandcrème. Mijn huid is vrij snel vet dus smeer ook niet altijd nachtcrème eigenlijk. Maar vaak wel.

  Beantwoorden
 • Je maakt me nu heel nieuwsgierig! Ideaal dat ook zo’n goedkoop merk als Lidl nu een anti-rimpelcrème heeft uitgebracht die nog goed werkt ook! Ik ben zelf fan van de crèmes van Etos-huismerk, maar smeer nog niet met de anti-rimpelvariant 😉 Dat komt over een paar jaar vast wel.

  Beantwoorden
 • Klinkt goed! Dat is bovendien geen geld voor een crème die doet wat hij moet doen. Fijn dat hij naar zonnecrème ruikt, dat ruikt zo lekker!
  Ik gebruik nu de Seaweed Oil-Control Gel Cream van The Body Shop als dagcrème en Daisy Delight van CÎME als nachtcrème. Die bleek voor mijn huidje toch iets te vet voor overdag.

  Beantwoorden
 • Klinkt heel goed, maar ik ben erg voorzichtig. Ik heb een tijdje als gastblogger gezichtsverzorgingsproducten getest die ook wat meer budgetgericht waren. Ik weet niet of het daardoor komt, maar ik ben verdorie nog steeds niet van die ontsteking aan mijn (gezichts)huid af. Echt heel balen. Dus ik gebruik nu zo min mogelijk, maar wel de merken zoals ik die eerst gebruikte (Clinique, Estée Lauder, Vichy) en sinds kort La Roche-Posay. Bij dat laatste merk heb ik een heel goed gevoel.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?