Bijkletsen: Katy Perry, bijna Beijing & keuken

Bijkletsen: Katy Perry, bijna Beijing & keuken

Daar is ze weer. Nog altijd: not frequently blogging, en dus gooi ik er vandaag een bijklets blogpost in. Er zijn een aantal dingen waar ik wil kletsen op mijn blog, and so here it is: bijkletsen: Katy Perry, bijna Beijing & keuken blogpost en nog meer losse onderwerpen waar ik iets over te zeggen heb. Let’s click and scroll!

Bijkletsen: Katy Perry, bijna Beijing & keuken

Volgende week stap ik het vliegtuig in en ga ik naar Beijing. Zo een tripje naar China heeft mijn schoonzusje en mij nu al tripjes naar Den Haag en Amsterdam gekost, maar we zijn er nog niet. Aankomende week moeten we nog een keer naar Amsterdam. Hopelijk is het papierwerk na donderdag geregeld en mogen we onze voeten op Chinees grond zetten. Ik vind het oh-zo-geweldig-spannend en gaaf dat ik ga. Mijn schoonzusje wilt sowieso vloggen, ze pakt denk ik mijn vlogcamera af als we in Beijing zijn. Ik hoop dat ik tijdens en na de trip tijd heb om de boel te editten en online te knallen.

Katy Perry concert 2018

Wat geef je een 10-jarige cadeau? Mijn dochter wordt dit jaar in april 10 jaar. In ieder geval niet iets wat ik bij Intertoys kan halen. Dat ze 10 wordt is voor haar madre natuurlijk een heel speciaal moment, het voelt als een soort jubileum en dus wil ik haar een bijzonder cadeau geven waar ze hopelijk veel mooie herinneringen aan vast plakt voor later. En dus bestelde ik drie concertkaarten voor het concert van Katy Perry in mei. Zo ongeduldig dat ik ben, en een grote voorstander van ‘voorpret en er naar toe leven is leuker’, heb ik het mijn dochter verteld en ze was zo ontzettend happy!

Let's go loco! De nieuwe keuken komt eraan

Wanneer komt die keuken nou online?

De keuken staat maar is nog niet af. Alles doet het en staat en ik ben elke dag ontzettend blij. Ik koop zelf elke week verse bloemen voor in de keuken en op de eettafel, ben helemaal happy! Maar de keuken is nog niet helemaal af. Er moet nog een glasplaat tegen de keukenwand geplaatst worden en de Hue Philips spotjes moeten er nog ingezet worden. Als alles helemaal af is is dan mensen, dan gaat ze eindelijk foto’s van de keuken maken. Ik moet nog enkel bedenken wel outfitje ik bij elkaar moet rapen voor op de foto.

lush producten 2018

Love Lush

En opeens ben ik hardcore fan van verschillende heerlijke Lush producten. Oeh I do love de verse reiniger Dark Angels! Ge-wel-dig spul! Ik gebruik sinds november de verse gezichtsreiniger Angels on Bare Skin totdat mijn schoonzusje Dark Angels tipte en het mij samen met de Rub Rub Rub cadeau gaf. Rub Rub Rub is een lekkere scrub, iets te heftig voor de kleutervrienden onder ons (mijn zoon wilt het nooit meer gebruiken haha) zo zegt mijn zoon.

Mijn kinderen en ik vinden de Honey lipscrub echt fantastisch, de kids staan vaak, met de lipjes getuit, klaar, voor een beetje Honey lipscrub love van mama.

vision board maken

Vision board 2 is in the making

Afgelopen vrijdag kocht ik voor een stapel magazines voor op de eettafel. Binnenkort ga ik los met de schaar en zal ik gaan knippen in de magazines. Want mijn dromen en doelen voor mijn tweede vision board zijn vastgesteld. Oeh, ik heb zo een zin om mijn tweede vision board te maken, de wetenschap dat zo een vision board echt werkt maakt het zo leuk.

Orphan Black

Het afgelopen weekend heb ik samen met mijn schoonzusje naar de laatste twee afleveringen van Orphan Black gekeken. Begin december begon aan de serie en deed er slechts bijna drie maanden over om vijf seizoenen af te werken. Geen enkele seizoen of aflevering heeft mij teleurgesteld. Ik kan oprecht zeggen dat ik elke minuut van elke aflevering van alle seizoenen geboeid zat te kijken, dit is tot nu toe enkel de serie Lost gelukt.
Ik vind Orphan Black een geweldige serie en eerlijk, het is denk één van de beste series die ik heb gezien. De serie Lost staat nog altijd op nummer 1 en Orphan Black mag op nummer 2. Ik ben nu aan American Horror Story begonnen, aflevering 1 is een feit en ik ben benieuwd of ik verder kom.

Hoe gaat het verder?

Eigenlijk gaat het heel goed hier, alleen was mijn zoontje goed ziek de afgelopen week en dat was niet fijn. Sinds gister gaat het gelukkig beter en we hopen dat hij deze week weer lekker naar school kan gaan.
De komende week staat de familie planner weer helemaal vol, 10-minuten gesprekken, kinderfeestjes, bijles-, badminton- en zwemles en de oh zo nodige kappersbezoek. Ik ben zo grijs aan het worden mensen, naar de kapper is niet alleen een heerlijk ontspannen uitje het is een MUST.

Afgelopen vrijdag werd ik zowaar herkend in Den Haag. Lieve lezeres Ipek sprak mij aan (terwijl ik met mijn zonnebril op in de Primera liep) en we hebben even met elkaar gekletst. Ik vind dit soort ontmoetingen heel bijzonder. Ik heb een foto van Ipek en mij, alleen ben ik Ipek helemaal vergeten te vragen of ze het wel oké vindt dat ik de foto op mijn blog plaats.

Ik baal wel een beetje dat ik zo onregelmatig blog de laatste tijd. Ik kan niet op commando bloggen want (ja daar komt het weer) het is zo lastig te combineren met alles in mijn offline leven op dit moment. Een mooi pluspuntje is wel dat ik enkel achter de MacBook zit als ik er ook echt zin in heb. 

Zijn er Katy Perry fans in the house?

Lees ook

14 reacties

 • Wat leuk dat je jouw dochter zo hebt verrast met de concertkaartjes. Geen fan hier, maar ik wil nog wel eens naar een concert van haar toe gaan. Ben zooooo benieuwd naar je keuken. I love Lush, Angels on Bare skin vind ik heerlijk.. je begrijp dat ik nu erg benieuwd ben naar Dark Angels. Nog even en je zit in het vliegtuig naar DE muur!

  Beantwoorden
 • Wat een geweldige vooruitzichten: een mooie nieuwe keuken die helemaal af is, het concert van Katy Perry én een reis naar Beijing. Wat zal je dochter blij zijn met zo’n leuk cadeau!
  Ik ben ook heel benieuwd naar je vision board binnenkort. En bij de Lush moet ik ook echt eens gaan rondkijken. Ik heb daar nog nooit iets gekocht (shame on me!), maar heb ook al veel goeds gehoord over de honinglipscrub.

  Beantwoorden
 • Nee, geen Kate Perry fan hier. Mijn oudste is sowieso niet van de muziek van nu, hij vind wat oudere muziek leuker, soms hoor ik m iets neuriën en dan zeg ik oh dat is Bon Jovi… hahaha. Mijn jongste zet soms wel muziek van deze tijd op. Maar je gaat weer op reis, oh wat heb jij een leuke schoonzus, wou dat ik er zo een had, maar helaas! Geniet er van!

  Beantwoorden
 • Lush looove! Fijn om te lezen dat je je bij de club gevoegd hebt. Het is zó verslavend!
  Orphan Black vond ik ook heel erg goed – net zoals Lost. American Horror Story vond ik ook de moeite, al is lang niet ieder seizoen even goed. Ik moet American Horror Story: Cult binnenkort maar eens downloaden, want ik sta alweer een seizoen achter. Roanoke had ik ook veel te laat door… Er wordt haast niet meer over gesproken in de media!

  Beantwoorden
 • Ah wat een toffe vooruitzichten, CHINA!! En Katy Perry met je dochter. Heel tof.

  En ik ben echt heel erg benieuwd naar die foto’s van je keuken. Opschieteennnn 😀

  Beantwoorden
 • Angels on Bare Skin gebruik ik regelmatig en vind ik ontzettend fijn. Afgelopen zaterdag heb ik me weer laten gaat bij de Lush, bij de bad ballen 🙂
  Cool dat je herkent werd in RL 🙂

  Beantwoorden
 • Supermom jij, gewoon je tienjarige dochter meenemen naar een concert van Katy Perry 😀 Ik denk dat er veel van haar vriendinnetjes compleet knetter gaan worden als ze dat horen 😀
  Aftellen naar Beijing, hoor! Geniet er maar keihard van!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?