Beyonce and Jay Z Drunk in love live Daily Cup of Bla Bla Bla

Beyoncé’s Surfboard & Watermelon (dirty talk)

Beyonce and Jay Z Drunk in love live Daily Cup of Bla Bla Bla

Zingen I love it. Vooral in de auto als ik zeker weet dat alle ramen goed dicht zitten en de volume knop omhoog gaat. Nu na een jaar ‘Drunk in Love’ van Beyoncé en mister hubby Jay-Z mee te zingen over surfboards en watermelons werd het tijd om de Urban Dictionary erbij te pakken. Watbedoelt ze eigenlijk met surfboard? Ik had werkelijk waar geen idee.
Het is Bey, Queen B zoveel dirty talk kan toch niet uit haar mond komen? Note to self: zing nooit hardop bij anderen over surfboard en watermelon. Dirrrrrty talk.

First of all ik vind Jay Z en Beyoncé een ongelooflijk mooi koppel. Ze stralen power uit en of het echt of is laat ik in het midden (ik denk van wel). Uit het liedje ‘Drunk in Love’ heb ik de betekenis van surfboard en watermelon opgezocht. Maar ook zinnen als ‘Eat the cake now Anna Mae’. Anna Mae is Tina Turner, dit wist ik. Maar waarom gebruikt Jay Z deze bekende uitspraak van Ike Turner? Ike en Tina’s relatie was één grote puinhoop met geweld.

tumblr_mxvwxq3iKv1qzi80do2_r1_250_zps3eb1af24

Urban Dictionary

Surfboard oftewel bathtub boogie is niets meer of minder dan een seks stand in bad. Ik kan hier niet verder over schrijven want dit is niet mijn ding maar deel het linkje wel even voor de nieuwsgierigen onder ons.

Watermelon “I’ve been drinking watermelon” aldus Beyoncé. Jij mag kiezen: 1. Ze drinkt echt het sap van een watermeloen. 2. Ze drinkt een ander sapje.

Eat the cake Anne Mae! Anna Mae is Tina Turner. In de biografische dramafilm ‘What’s love got to do with it’ brengt Tina haar eigen single uit als solo artiest en Ike Turner (haar man) is jaloers op haar succes. Hij dwingt haar taart te eten. Het fragment wat een hoop duidelijk maakt vind je hieronder.

http://www.youtube.com/watch?v=DadlLq2yrBw

Maar wat bedoelt Jay Z hiermee? Ik denk dat Beyoncé de Tina Turner is geworden en dus staat als een zelfstandige vrouw met eigen carrière naast Ike/Jay Z. Dit alles zonder lichamelijk en geestelijk geweld natuurlijk.

Park it in my lot, 7-11 Seven eleven is een supermarkt (wereldwijd behalve in Nederland) die 24 uur per dag open is. Beyoncé is 24 uur per dag beschikbaar voor Jay. Dus.

tumblr_n02qyq7Tq41r3oxbgo1_500Ik blijf het een geweldig nummer vinden alleen zal ik niet zo snel hardop over watermelons en surfboards zingen (als er andere mensen bij staan).

Zingen jullie mee? Drunk in Love

Wist jij dit?

Bron: I am Beyoncé Tumblr

Lees ook

25 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?