Keeping up with Nesrin #90 beauty speeddate, eenhoorn taart & plump je lippen

Keeping up with Nesrin #90 beauty speeddate, eenhoorn taart & plump je lippen

De afgelopen week ging ik naar een beauty speeddate in Amsterdam (plumpde daar mijn lippen) en ging ik naar huis met een zeer goed gevulde goodiebag. Ik ging naar een verjaardag (met eenhoorn taarten!) in Groningen en ik was ontzettend gelukkig toen ik hoorde dat Will & Grace eindelijk weer terug zijn op tv. Mijn knalgele Kenzo tas mis je niet deze week en de twee overvolle wastassen van school trouwens ook niet. Tegen middernacht wasjes van school opvouwen is heel gewoon voor moeders. Ready? Keeping up with Nesrin #90 staat klaar.

Keeping up with Nesrin #90 beauty speeddate, eenhoorn taart & plump je lippen

Maandag

kenzo tas geel

Yo! Goedemorgen. Vandaag begin ik de dag met een overleg op een andere locatie. Het verkeer staat goed vast en het lijkt alsof er overal wegwerkzaamheden zijn op de route die ik rij. In m’n denim on denim outfitje en mijn nieuwe knalgele Kenzo tas begint de week toch goed. Later op de ochtend ga ik naar mijn eigen locatie en we zijn we al snel acht uur verder, de kop is eraf.

Dinsdag

orchideeen door laten bloeien

Vandaag zitten we met een probleem want mijn man en ik kunnen de kinderen niet van school halen. Gelukkig kan mijn vader de kinderen halen, thank God for family in de buurt. Als ik klaar ben met werken rijd ik naar mijn ouders en daar eet ik met de kindjes. Mijn moeder heeft pompoensoep gemaakt en ik geniet volop van al het heerlijks op tafel. De orchideeën op de foto kocht ik ruim twee jaar geleden voor de verjaardag van mijn moeder en deze bloeien al die tijd non stop!

’s Avonds breng ik de kindjes naar bed, lees ik voor uit Jip & Janneke (deel 4 inmiddels) en liggen de broertjes kat braaf op het bed van mijn dochter. Nu de katten nog vrij weinig buiten komen mogen ze van mij naar boven en op de bedden liggen, zodra ze volop buiten zijn is dit bovenverdieping grapje OVER.

Oehhhh en volgende week komt het nieuwe seizoen van Will & Grace dan EIN-DE-LIJK op televisie. I’m SO HAPPY! Liefde voor Jack en Karen.

Woensdag

roze uggs meisjes kopen

Zoals elke woensdag werk ik vandaag een halve dag thuis. Ik werk braaf door en stop even als ik de kinderen van school moet halen. Als ik op het schoolplein sta krijg ik twee volle wastassen in mijn handen gedrukt, das waar ook…Ik had mij ooit opgegeven als wasmoeder :-(. Mijn lunch bestaat uit rijstwafels met avocado, een heerlijke combinatie vind ik.

Het cadeautje voor het dochtertje van mijn nicht komt binnen, het zijn roze UGG’s, te lief! Later deze week gaan we naar haar verjaardag.

’s Middags staan mijn dochter en ik in de rij voor de negenjaars prik. Mijn dochter vindt het ontzettend spannend en is bang voor de twee prikken die ze gaat krijgen. Mijn dochter begon het nieuwe jaar, één seconde over 12 om precies te zijn, op oudjaarsavond met dikke tranen en de tekst “dit jaar word ik negen jaar en krijg ik de negenjaars prik”. Je snapt dat ik genoeg drama heb aan moeten horen de afgelopen negen maanden en eigenlijk blij ben dat het moment hier is. So let’s just get it over with..

Uiteindelijk zit ze heel moedig klaar voor de prikken en doet ze het heel goed, ze is blij dat het over is en begint al snel over de 12 jaars prikken haha. Eyeroll echt…

We gaan die middag gewoon naar de badmintonles. No drama en gewoon met die racket meppen!

Donderdag

beauty speeddate amsterdam

Vandaag werk ik een halve dag thuis en zit ik aan het begin van de middag in de auto naar Amsterdam. Een PR bureau heeft een beauty speeddate georganiseerd en ik ben erbij. Het is een hele gezellige middag en ik heb veel informatie over nieuwe maar ook bestaande producten en merken gekregen. Ik plumpde mijn lippen met een Plumping Lip Gel van Skyn Iceland. Meer over de beauty speeddate en de goed gevulde goodiebag binnenkort op mijn blog.

Na een lange dag zit ik om 23:00 de was voor school op te vouwen met twee speelse katjes om mij heen die de wastas geweldig vinden.

Vrijdag

roze rok H&M

Normaal gesproken ben ik op vrijdag vrij maar vandaag mag ik aan de bak omdat ik over de viering van het hoogste punt van de nieuwbouw ga.

’s Avonds zitten mijn man, kindjes en ik gezellig aan de thee met Speculoosjes, dit is ons genietmomentje samen. Later op de avond bericht mijn zus (uit België) dat ‘Coming to America’ (film met Eddie Murphy, jeugdsentiment hoor) op is, ik houd van deze film en schakel snel naar de Belgische zender om te kijken.

Zaterdag

beauty speeddate mooi pr amsterdam

Vandaag ben ik de hele dag binnen maar ik zit niet stil. Ik neem een video op voor mijn blog en ik weet nog niet of ik deze online zet want video’s met mezelf op beeld vind ik nog altijd weird. Mijn dochter gaat op pad met een lieve vriendin en kennis van de familie en mijn zoon gaat op pad met zijn tante. Ik blog, poets en ruim op.

Tegen 16:00 komt het vriendinnetje van mijn dochter, zij blijft vandaag logeren en de meiden vermaken zich door de rest van de middag slijm te maken.

Mijn schoonzusje brengt repen Tony’s want das goed voor de lijn….

Zondag

eenhoorn taart laten maken goedkoop

Vandaag gaan we naar Groningen want het dochtertje van mijn nicht is 1 jaar geworden. Mijn nicht heeft prachtige eenhoorn taarten die je eigenlijk niet wilt aansnijden want zo mooi zijn ze. Naast de moderne taarten is er gelukkig ook eten uit de Turkse keuken.

Terug in Arnhem plak ik houtskool poriënstrips op de neus en kin van mijn man en schoonzusje en mij. Het resultaat was: NIKS. Op de strips troffen we geen dikke mee-eters helaas.

It’s a wrap! Hoe gaat het met jou?

15 reacties

 • Wat een heerlijke week. Ohh jaaaa, Coming to America is zo’n leuke film. Ik zou hem ook kijken als ik wist dat deze op tv kwam :-)! Mooie taarten had je nicht geregeld, ik zag ze op Instagram voorbij komen. Mijn nichtje wil ze nu ook haha!

  Beantwoorden
 • Wauw, die eenhoorntaart! Wat een feestje alleen al om te zien 🙂 Ik vind de foto van de twee katten op het roze dekbed ook zo lief. En altijd fijn als je ook wat kattenhulp krijgt bij de was doen, haha. Arme jij om ’s avonds nog zo’n klus voor school te moeten opknappen. Maar you did it! 🙂

  Beantwoorden
 • Met 12 jaar weer een prik? Is dat nieuw? Nou goed, Coming to America staat ook op Netflix, al enige maanden zelfs, hahahaha staan meer oude films op van onze tijd of mijn tijd en zelfs daarvoor 😉

  X

  Beantwoorden
   • Wist ik een paar maanden geleden toen deze film op tv kwam ook niet hoor, dus met de reclame skippen zitten kijken, ga naar netflix en toen stond ie daar ook, hahaha gebeurd vaker op het moment, vooral deze oude films dus 😉

    Beantwoorden
 • Zo te lezen was het weer een goed gevulde week,
  Prachtige planten orchideeën en staan langer dan welk boeketje 💐
  Op mijn werk krijg ik dan ook steevast een orchidee rond mijn verjaardag ipv het usual bosje bloemen.
  En in mijn jeugd ook katten gehad maar nooit op mijn bed, brrrrr
  Fijne week 👋

  Beantwoorden
 • Het lijkt wel alsof iedereen vorige week pompoensoep gegeten heeft! Ik heb gisteren ook een pot gemaakt. Heerlijke herfstkost!
  Die eenhoorntaart is zooo moooooi! En wat vreemd dat die houtskoolstrips geen enkel effect hadden!

  Beantwoorden
 • Aaah wat een hoop leuk en lekkers! Vind de rode rok je echt super leuk staan, zeker in combinatie met het gestreepte truitje. En je video wel online zetten hoor, ben super benieuwd!

  Beantwoorden
 • Rijstwafel met avocado moet ik toch eens proberen, klinkt lekker. Je avocado’s zien er trouwens ook briljant goed uit! Zo mooi groen! Ik vind het nog altijd een uitdaging goede rijpe avocado’s te scoren! Prachtige taart ook!

  Beantwoorden
 • Ohjee ik moet écht eens Will & Grace gaan kijken, nog nooit gezien! 😛 En wat een kunstwerken die taarten. Sommige mensen kunnen dat zó goed. Heb ooit eens een bloemenmandje als taart laten maken voor mijn moeder. Leek net echt haha. Was heel lekker ook trouwens 😀

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?