Beauty favorieten 2017

Beauty favorieten 2017

Omdat het jaar bijna om is heb ik mijn beauty favorieten van 2017 verzameld en in een blogpost gezet. Vandaag laat ik je mijn favoriete make-up en skincare producten van 2017 zien. Wat zit er in mijn beauty favorieten 2017 lijstje? Nou alle producten die ik blijf kopen en eigenlijk niet meer zonder wil. Let’s find out!

Beauty favorieten 2017

Cien Q10 anti-rimpelcreme Lidl

Cien Q10 best getest anti-rimpel dagcrème van Lidl

Oh boy, dit was mijn beste beauty skincare ontdekking van 2017. Een potje Cien Q10 anti-rimpel dagcrème kost slechts €2,99 en is door de Consumentenbond als best getest!

Of de crème ook voor jouw huid geschikt is weet ik niet, iedere huid is anders maar mocht je op zoek zijn naar een anti-rimpel dagcrème dan is dit potje zeker de moeite waard. Wil je mijn review over de Cien Q10 anti-rimpel dagcrème lezen klik dan HIER.

Filorga Oxygen-Peel lotion

Filorga Oxygen peeling lotion ervaring

Mijn review over Filorga Oxygen-Peel lotion verscheen kort geleden op mijn blog. De peel lotion heeft een vast plekje in mijn beauty-routine gekregen. Mijn gezicht is/oogt een stuk gladder en mijn onzuiverheden rulen niet langer sinds ik de Filorga Oxygen-Peel lotion gebruik. Mijn poriën zijn aanzienlijk gekrompen en ik heb niet langer last van onderhuidse ontstekingen. Wil je mijn review over de Filorga Oxygen-Peel lotion lezen? Klik dan HIER.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Anastasia wenkbrauwpotlood

Ik heb echt hele vervelende wenkbrauwen want a) de wenkbrauw haartjes worden best lang en b) mijn wenkies temmen en in shape houden is een helse klus. Om de 2 weken laat ik mijn wenkbrauwen epileren omdat de haartjes snel groeien. Door middel van een touwtje laat ik ze mooi in model brengen want zelf kan ik het niet.

De Anastasia Brow Wiz wenkbrauwpotlood is amaze. Ik gebruik een sjabloon van Anastasia en kleur mijn wenkbrauwen in met de Brow Wiz potlood. Mijn wenkbrauwen zien er natuurlijk uit en ogen niet getekend. De Brow Wiz pencil laat geen dikke laag achter, en je kunt heel nauwkeurig te werk gaan met het dunne potloodje. Mijn wenkbrauwen zien er de hele dag vol en mooi uit. Yup, dit potloodje blijft.

Marc Inbane Natural Tanning Spray

Marc Inbane review

Ook de Marc Inbane Natural Tanning Spray is een blijvertje. Omdat ik met een kleurtje gezonder en stralender oog ging ik jarenlang naar zonnebank. Twee jaar geleden ging ik niet langer onder de zonnebank liggen, want tja, mijn grootste orgaan keer op keer pijn doen kon ik niet langer aan. Maar ik miste mijn tintje wel.
Afgelopen zomer was ik bleker dan bleker, niet alleen zou ik niet op vakantie gaan maar ik zat alle dagen binnen. Work, work, work dingetje was on going.

Ik won een fles natural tanning spray van Marc Inbane en na het eerste gebruik was ik om. Mijn review over deze spray lees je HIER.

Catrice HD Liquid Coverage foundation

Small Talk on Sunday #56 beauty budget toppers & meer

De HD Liquid Coverage foundation van Catrice is een echte budgettopper. De foundation is luchtig en geeft een prima dekking. Ik vind het een zeer prettige foundation die haar werk gewoon prima doet.

Op de blog van Femke las ik een paar maanden geleden een review over de Catrice foundation. Femke was om en het is haar favoriete budget foundation. Als iemand zo enthousiast is dan ben ik vaak zwak en wil ik het ook kopen en proberen. Ik heb geen spijt van de aankoop want deze foundation is echt prettig. Prijskaartje: € 6,99.

beauty budget topper

De Essence I ♥ Extreme mascara is ook echte budgettopper. Al sinds 2013 gebruik ik met veel plezier de I ♥ Extreme volume mascara van Essence. Er is geen andere mascara die zo fijn, goed en goedkoop is als deze van Essence. Ik heb tussendoor wat dure high end mascara’s gehad, zoals Le Volume de Chanel en Armani Cosmetics Eyes To Kill Mascara Excess, maar no one beats Essence. Voor €2,89 hoef je het niet te laten right?! 

MAC Mineralize Bronzing Powder

MAC bronzing en blush review

Contouren en shapen is niks voor mij. Ik ben niet goed in tekenen en kleuren. Eigenlijk gaan kwasten (of het nu voor schilderen, verven of make-up aanbrengen is) gewoon niet zo goed samen. Omdat enkel een laagje foundation mijn gezicht zo vlak maakte wilde ik toch voor een bronze powder gaan. Een MAC medewerker bij Douglas liet mij zien hoe ik met een beetje bronzing powder toch meer diepte in mijn gezicht kon laten verschijnen.

De MAC Bronzing Powder vind ik heel fijn, ik breng de poeder aan met een Kiko kwast en ik vind het resultaat op mijn gezicht meteen 10x beter.

Armani Designer Lift foundation

Armani designer lift foundation review

De afgelopen weken heb ik nieuwe make-up producten gekocht. Armani Designer Lift foundation en een primer van Armani zijn twee nieuwe producten die ik momenteel gebruik en deze twee scoren hoog hier. Ik geef ze graag volgend jaar aandacht op mijn blog. Ik gebruik de twee producten namelijk nog niet lang genoeg om er een volledige review over te schrijven.

Wat is jouw beauty favoriet van 2017?

Lees ook

7 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?