yolanthe_title

Battle: Yolanthe vs. Tim den Besten

yolanthe_title

Vandaag gaan we het hebben over Yo. En nee dit is geen persoonlijk artikel met mijn mening over Yolanthe. Wel gaat het over Tim die niet alleen gefascineerd is door Yolanthe maar ook zwaar geïrriteerd. Hij heeft een documentaire over Yo gemaakt en probeert erachter te komen waarom hij zich zo druk maakt om Yolanthe en waar zijn afkeer vandaan komt. Hij vergelijkt zijn kijk op Yolanthe met een auto-ongeluk “waar je naar blijft kijken”.

Ik vind Tim heel grappig en ik heb ook hardop gelachen. Hij ergert zich groen en geel aan Yolanthe en steekt dit niet onder stoelen of banken. In zijn documentaire gaat hij naar een psycholoog om erachter te komen waar dit allemaal vandaan komt.

Ik som een paar opvallende uitspraken van Tim op waarom hij Yo niet kan uitstaan:

– Omdat zij niet dicht bij zich zelf zou staan.

– Op Instagram bewerkt zij zichzelf op elke foto maar haar vrienden (Wes valt hier ook onder) niet.

– Hij vindt Yolanthe vergelijkbaar met een auto-ongeluk “waar je naar blijft kijken”.

– Tim vindt het belachelijk en lachwekkend als het woord sieradenontwerpster en Yolanthe in één zin worden uitgesproken.

–  ‘Je kunt niet met je kut tegen een boom gaan staan en vervolgens zeggen: God is mijn heer.’ Tim doelt hiermee op de bekende scene van Yo uit de film Turkse Chick.

Tim bij de Wereld draait door

Na dit fragment van De Wereld draait door moest ik de korte documentaire van Tim zien en heb ik hardop gelachen. De hele documentaire zien? Duurt nog geen 15 minuten. Klik hier. Maar Yo slaat terug met juridische stappen, de VPRO heeft een brief van haar advocaat ontvangen en op haar Instagram account plaatste ze een quote voor Tim.

Wil jij weten hoe Yolanthe jij bent? Vul de zelftest in.

En nujij.nl: Ergernis over een ander verteld veel over jezelf. Eens of oneens?

Bron: VPRO.nl 

Lees ook

33 reacties

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?