Ik heb een gaaf shirt laten bedrukken (en jij kunt er één winnen)

De antwoorden op jullie vragen

Onlangs mochten jullie alles aan mij vragen. Ik heb de leukste vragen verzameld en vandaag beantwoord ik de vragen op mijn blog. Wil jij weten of ik van plan ben om ooit cosmetische chirurgie te doen in de toekomst, wat mijn beste eigenschap is en wat ik Beyoncé zou vragen als ik haar ooit mag interviewen…Maar ook welk designeraankoop ik zou verkopen als ik zonder geld zou komen te zitten? Lees dan snel verder!

De antwoorden op jullie vragen

Ik heb hele leuke vragen gekregen en ik heb ze, naar mijn idee, zo volledig mogelijk beantwoord. Ik wil iedereen die een vraag heeft gesteld hartelijk bedanken. Toen ik het eerste gedeelte van mijn Q&A (het vraag gedeelte) op mijn blog gooide was ik bang dat ik weinig vragen zou krijgen en misschien wel helemaal geen. Big thanks you guys!

♥ Van verschillende lezeressen kreeg ik dezelfde vraag, namelijk: HOE houd je toch altijd zo goed balans in alles? Kinderen, man, werk, blog, eigen tijd, sociale contacten….

Ik heb geen trucje, geen magisch potje waar oneindig veel energie in zit en waar ik dagelijks van snoep. Ik heb geen kloon of tweelingzus die ik soms kan inzetten. Wat ik wel heb is een geweldige man die mij ontzettend goed helpt. Ik heb een behoorlijk druk leven en ik houd ervan, ik ben niet gemaakt voor een rustig leven. Ik trek veel verschillende dingen naar me toe en ik vind de afwisseling juist leuk. Ik doe, plan en organiseer veel op gevoel en natuurlijk schiet ik soms iemand tekort, maar ik doe altijd mijn best voor een ander en voel me dan ook niet heel schuldig als het mij niet lukt.

Wat mij ook enorm helpt is dat ik veel lieve familieleden in mijn buurt heb die graag op de kinderen passen waardoor ik andere dingen kan gaan doen. Ik haal veel energie uit dat wat ik doe, of het nu mijn blog, werk, kinderen of man is…het geeft mij energie om door te knallen.

Ik houd niet altijd alle ballen hoog en balans houden lukt niet altijd. Sinds kort heb ik hulp in huis en dit levert mij heel wat vrije uren op. Het moment als ik thuis kom en de bovenverdieping tip top schoon en opgeruimd is gewoon PRICELESS. En die uren die ik ervoor terug krijg spendeer ik met mijn man en kinderen.

♥ Gebruik je nog je wimperserum en bevalt het nog steeds?

Mocht je nu denken welke wimperserum? Check het verhaal van de lange en volle wimpers hier. Ik heb nog altijd een flesje Careprost in huis en ik gebruik het sinds kort weer. Ik werd op een gegeven moment moe van het smeren en heb het een lange periode niet meer gebruikt. Mijn wimpers gingen terug naar wat ze ooit waren. Nu smeer ik het weer om de dag en ik ben nog steeds heel tevreden en raad het zeker anderen aan die langere en vollere wimpers willen.

roze shawl Louis Vuitton

♥ Als je opeens zonder geld zou komen te zitten en een van je designeraankopen moet verkopen om het op te lossen, welke aankoop zou dat dan zijn?

Als ik geen geld heb en ik iets zou moeten verkopen dan heb ik 0 moeite om materiaal in te leveren. Het zou mij eigenlijk niets uitmaken welk item ik zou moeten verkopen, als het moet dan moet het maar. Er zijn wel twee items waar een stukje emotionele waarde bijhangt, dat is de Louis Vuitton shawl die ik van mijn schoonzusje kreeg en mijn Tiffany & Co ketting.  De shawl zou ik niet snel verkopen omdat het een cadeau is van mijn sis.

tiffany & co drie sleutels ketting

De ketting van Tiffany & Co met drie sleutels aan de hanger staat voor mijn gezin (de sleutels staan voor mijn man, dochter en zoon) en het feit dat ik het zelf kocht van eigen middelen nadat ik de periode van smeken om een baan had afgesloten. Verder mogen ze alles van mij afpakken. Materiaal is leuk maar een goed en gelukkig gevoel is veel belangrijker.

♥ Is er een bekende Nederlander met wie je wel een beschuitje zou willen eten?

Een beschuitje eten als in sex hebben met een BN’ er? Of spreken we hier over een gezellige ontmoeting? Sexwise: niemand. Ik zou wel een gezellige ontmoeting met die zoon van André Hazes willen hebben maar dit samen met mijn gezin, mijn man en dochter vinden hem echt een leuk persoon op televisie en ik zou best een dag met de Hazesjes op pad willen gaan.

♥ Wat vind jij de grootste afknapper(s) op een andere blog?

Hier heb ik even over moeten nadenken. Ik denk dat je aan mij een makkelijke hebt, ik haak niet snel af als bloggers typfouten, spelfouten en taalfouten maken. Ook niet als de foto’s ugly zijn. Waar ik niet zo goed tegen kan is als bloggers in herhaling vallen, dan krijg ik al snel het I know already! gevoel. Ook zal ik afhaken als een blogger regelmatig clickbaits inzet. Ik ben trouwens ook geen fan van riooljournalistiek.

♥ Welke blogs lees je zelf graag?

Ik lees graag blogs van mensen die dicht bij zichzelf blijven en met een persoonlijke touch schrijven. Toen ik net begon met bloggen had ik een waslijst met blogs die ik elke dag bezocht. Tegenwoordig is het een klein groepje bloggers die ik graag volg omdat ik ze online heel leuk vind. Ik hoef geen raakvlakken te hebben met een blogger om ze te volgen, ik vind het juist leuk om de verschillen op te zoeken, zo lees ik nauwelijks mommyblogs ook al ben ik zelf een madre. De blogs van Marije, Romy, Femke, Northflix en Sammie bezoek ik meerdere malen per week. Wat beauty betreft vind ik BeautyLab de blog van Serena al jaren heel leuk en haal hier nog steeds veel uit.

♥ Ben je van plan cosmetische chirurgie te doen in de toekomst?

Jaren geleden riep ik steevast NEE en NOOIT. Nu denk ik er anders over. Ik heb geen lijstje met punten aan mijn lichaam die ik graag zou willen veranderen maar ik weet inmiddels ook dat ik nooit nooit moet zeggen. Mijn eerste shot Botox heb ik gehad, niet omdat ik er jonger uit wil zien maar omdat ik de diepe groeven tussen mijn wenkbrauwen plat wil hebben en hier heb ik geen spijt van. Of ik een keer onder het mes zou durven weet ik niet. Er zijn dus geen plannen en alles is mogelijk.

If Beyoncé can, I can Meet the twins

♥ Wat is je aller allerliefste lievelingsliedje van Beyoncé?

Poehhh, moeilak heur. Als ik echt moet kiezen dan is het ‘Crazy in Love’. ‘Flawless’ vind ik ook echt een goed nummer maar ‘Crazy in Love’ is een nummer waar ik denk ik 40 jaar later nog steeds wel op wil dansen.

♥ En wat zou je deze powervrouw zelf willen vragen tijdens een interview?

Weer een moeilijke vraag. Ik denk dat ik Beyoncé wil vragen of ze per liedje haar album Lemonade wilt uitleggen. Haar album Lemonade is een verhaal over liefde, hoop, verraad, leed en vertrouwen op je instinct of ontkenning. De boodschap van haar meesterwerk is hoop en ik zou graag willen weten of dit de boodschap is die zij voor ogen had met dit album.

♥ Waar ben je erg trots op met wat je bereikt hebt?

Ik denk dat ik op dit moment heel trots ben dat ik twee prachtige en gezonde kinderen heb en al negen jaar moeder ben. Het moederschap heeft mij heel veel gegeven en ik denk dat het mij nog veel meer gaat geven.

Ik ben trots op het plekje waar ik nu sta, dat ik hard werk, dat ik dankzij de dieptepunten die ik heb gezien en gevoeld meer uit de persoonlijke hoogtepunten heb gehaald en in de toekomst hoop te halen.

♥ Wat is je beste eigenschap?

Mijn beste eigenschap op dit moment is dat ik veel aandacht besteed aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Nesrin een Turks meisje kinderboek

♥ Wat zijn de leukste Turkse gewoontes?

Het samenzijn. Als Turken samenzijn dan gaat dit gepaard met goed voedsel, veel praten, muziek en genieten.

♥ Wat is het grootste verschil tussen Nederlanders en Turken.

Ik denk dat Turken meer gastvrij zijn. Zij zullen een vreemde op hun wenken bedienen in hun huis, zij zullen je niet zonder rust, eten en drinken de deur uit laten gaan. Als Turken gasten ontvangen dan zullen zij de gast goed verwennen en ik denk dat je dit als gast ook echt zo ervaart.

♥ Wat vind je het leukste om te doen samen met je kinderen? En samen met je man?

Mijn kinderen en ik vinden het heel leuk om op een vrije dag samen op pad te gaan, meestal verzinnen we ter plekke gewoon iets leuks en gaan we met het openbaar vervoer. Met mijn man hoef ik niet zonodig aan romantische diners of dansjes op de dansvloer te doen, hij en ik kunnen goed genieten van een avondje vrij zijn en samenzijn.

♥ Hoe deel jij je quality time in en wat doe je dan het liefste?

Wat ik echt heerlijk vind is mijn eigen space invullen met uiterlijke verzorging, denk aan een bezoek aan de kapper, schoonheidsspecialiste etc. Ik zou dit verder willen uitbreiden met op z’n tijd een goede Thaise massage maar dit heb ik nog nooit gedaan. Ik plan nooit een hele dag quality time in, ik verdeel het liever over de weken.

♥ Wat is je favoriete nummer OOIT en waarom?

Ik vind het heel lastig om hier antwoord te geven op dit soort vragen, want wat nu the best ever is, is over acht maanden waarschijnlijk anders hier 😉 Het nummer ‘Run the World’ live at the Mrs Carter show vind ik echt steengoed en ik kijk nog altijd regelmatig naar dit clipje.

♥ Wat is jou guilty pleasure?

Als de kinderen net op bed liggen en man van huis is plof ik soms op de bank omringd door chocolade en snoep en kijk dan heel graag naar de vlogs van Monica Geuze. Na een rit door haar vlogs ga ik door op YouTube en kijk ik graag naar de concerten van Beyoncé en zoek ik ook graag oude nummers op van Freddy Mercury en zo vermaak ik mij prima op YouTube en ik kijk ik zelfs naar leuke scenes van series op YouTube.

Dat waren alle vragen en ik hoop dat je het leuk vond om het te lezen. Normaal gesproken sluit ik elke blogpost af met een vraag aan jou maar ik heb de grootste moeite om een leuke vraag te bedenken. Want wat voor een passende vraag zet je nou onder een Q&A post die je zojuist hebt afgerond? Misschien zoiets:

Waarom kom jij graag op mijn blog?

Lees ook

22 reacties

 • Leuk dat je alle vragen hebt beantwoord! Ik heb weer wat nieuwe weetjes over jou geleerd 🙂 Superleuk om te horen trouwens dat je mijn blog gaat leest. Dat geldt andersom ook. Ik lees jouw artikelen altijd met veel plezier. En ik blijf het zeggen, maar ik vind het écht heel knap hoe je alle ballen hoog houdt en niet alleen werkt en blogt, maar ook heel veel tijd en energie in het moederschap steekt 🙂

  Beantwoorden
 • Ik kom op jouw blog omdat jij echt jezelf bent.. lekker je eigen stijl, ding en schrijfwijze. Ik vind het top. Dat clipje kende ik nog niet, ik schat zomaar in dat ik die ook vaker ga kijken haha! Lief dat je mijn blog noemt, wat je verder schrijft over het eerst volgen van heel veel blogs naar het kleine clubje nu is heel erg herkenbaar. Turks samenkomen klinkt goed, vooral door het centraal staan van lekker eten :-). Wat heb je leuke vragen gekregen en beantwoord!

  Beantwoorden
 • Leuk om je antwoorden te lezen!

  Ik kom graag op je blog omdat ik je een te gek wijf vind dat oprecht en no-nonsense is. I applaud you for that.

  Dikke kus en fijne zondag 😘

  Beantwoorden
 • Ik kom graag op je blog omdat jou wereld zo anders is wat betreft het gebruik van cosmetica en parfum, design kleding en tassen etc.
  Ik heb nog nooit iets gekocht dan simpele spullen.

  Zou het serum ook werken voor wenkbrauwen, die zou ik best dikker willen. Is namelijk het enige wat ik elke dag bijteken, ze zijn zo dun en kleurloos.

  Beantwoorden
 • Kijk, dit zijn toffe artikels. Ik heb het gevoel dat ik je alweer wat beter ken, nu. En wat betreft je vraag: ik lees je blog graag omdat je steeds 110% jezelf bent. You don’t play pretend, je schrijft zowel over goede als slechte momenten en bent gewoon een ontzettend sterke vrouw. Dat stralen je blogposts ook uit, vind ik.

  Beantwoorden
 • Leuk om je antwoorden te lezen! Ik kom hier altijd graag, het is allemaal echt Nesrin. Lekker gezellig en vind je kletsblogjes per week ook echt super leuk om te lezen.

  Fijne Zondag!

  Beantwoorden
 • Ten eerste: Wat fijn om te lezen dat je mijn blog graag bezoekt. Volgens mij volgen wij elkaar echt al jaren/zo ongeveer vanaf het begin.
  Grappig ook om te zien dat de dames die jij noemt allemaal ook bij mijn favorieten horen.
  Ik voel/zie raakvlakken met die meiden, maar ook veel verschillen. Toch komen ze allemaal heel oprecht over en dat spreekt mij aan. Gewoon lekker onbevangen schrijven en delen.

  Ten tweede: Ik volg je net zo graag en kom hier ook meerdere keren per week kijken of er iets nieuws te lezen valt.
  Waarom? Omdat ik houd van je eerlijkheid. No fake bullshit! Als ik jou spreek via andere kanalen heb ik ook het gevoel dat ik niet hoef te filteren en dat je het ook prima accepteert als we het oneens zijn/iets anders zien.
  Volgens mij heb ik – ook gezien de snorharen – ergens Turkse genen, want ook hier zul je nooit met een lege maag vertrekken en iedereen kan altijd mee eten.
  Het zal je hier niet gebeuren dat je om 17:30 binnenstapt en te horen krijgt “Sorry, we wilden net gaan eten!”… Hell no!
  Al moet ik wel toegeven dat ik niet zo lekker kan koken als de Turkse vrouwen die ik ken.
  Ook het quality time alleen willen herken ik. Al hoef ik niet per se naar de kapper of de massagesalon. Soms even 2 uurtjes alleen zijn heb ik echt nodig.

  Anyway, genoeg gekletst! Enjoy your sunday, chicka!

  Beantwoorden
 • Ik heb weer nieuwe dingen geleerd. Klopt wel dat turkse mensen gast vrijer zijn. Dat vind ik net zo leuk. Wij in België zijn ook niet altijd gastvrij of laat staan iemand op straat gewoon dag te zeggen. Ik vind het ook leuk om te lezen dat je ook heel veel zaken plant. 😉

  Beantwoorden
 • Zeg nooit, nooit, inderdaad, en dat geldt voor alles, hahahaha ben ik ook al heel lang achter 😉

  En ja waarom lees ik jou, geen idee? Natuurlijk wel, omdat jij net als ikzelf gewoon leuk blogt, humor hebt en een kijkje geeft in jouw dagelijks leven met grote regelmaat, dat vind ik dan ook het leukste om te lezen.

  X

  Beantwoorden
 • Wat een heerlijk, eerlijk en leuk artikel! Heel leuk om op deze manier meer over je te weten te komen! Moest trouwens heel erg lachen om dat plaatje van Beyoncé met jouw hoofd erop! Haha!

  Beantwoorden
 • Leuk om te lezen! En het is zoals je zegt, wat maakt dat materiële uiteindelijk uit, hè 😉
  En Freddy Mercury! OMG! Hier wordt Queen soms keihard opgezet en wordt er even hard meegebruld 😀 Zalig gewoon!
  En jouw blog lees ik vooral omdat jij gewoon jij bent, jezelf en in alle eerlijkheid. Punt. 😉

  Beantwoorden
 • Ik bezoek jouw blog ook nog steeds iedere week ; )
  Ik zou er ook niet zo’n probleem mee hebben om bepaalde dingen te verkopen als het echt zou moeten. Alleen mijn DKNY horloge wat ik kreeg van Tommy tijdens onze eerste kerst zou ik niet weg kunnen doen.
  Beyoncé is niet mijn favoriet maar haar nummer Love On Top is mijn favoriet van haar, vind het zo’n lekker vrolijk nummer 😀

  Beantwoorden
 • Ik hou van je ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’ manier van schrijven. Ik vind je vrolijk. Ik word vrolijk van jou en ik geniet gewoon van het lezen an sich.

  Beantwoorden
 • Ik ben nog relatief nieuw in het blogwereldje en er zijn eigenlijk nog steeds maar weinig blogs waar ik geregeld lees én reageer. Maar de jouwe is er wel eentje van. Ik hou gewoon niet zo van al die 1000-in-een-dozijn blogs en jij schrijft zo lekker no nonsense en helemaal jezelf. Deels herken ik me heel erg in je drukke leventje en met zoveel dingen tegelijk bezig zijn maar jij tilt het ook wel weer echt naar een next level! En deels vind ik het leuk om een kijkje te krijgen in jullie drukke sociale familieleven. Leuke blog weer om te lezen 🙂

  Beantwoorden
 • Je lijkt mij een super leuk mens.
  En zo’n fijn gezin.
  Dat vind ik heel mooi om te lezen.
  Je komt ook oprecht over en dat vind ik best
  zeldzaam op internet.
  En je humor vind ik ook erg leuk.
  Daarom kom ik graag op je blog.
  Al lukt het vanwegen mijn gezondheid niet zo vaak als ik zou willen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?