About me

Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla

Mijn naam is Nesrin, een 30-something vrouw, getrouwd en moeder van twee kinderen. Mijn wortels liggen in Tunceli (Turkije) toch ben ik een echt Arnhems Meisje die in Heveadorp opgroeide.

Ik ben een Arnhems meisje maar mijn wortels liggen in Tunceli, Turkije. Ik ben Koerdische-Aleviet, ik spreek Turks met een Nederlands accent. Ik ben de tweede dochter van de vier die mijn ouders hebben. Ik kom uit een hardwerkend gezin en hier ben ik enorm trots op en dit heeft mij grotendeels gevormd tot de vrouw die ik nu ben. Ik begon op mijn 14e met werken en ik heb dit altijd met plezier gedaan.

Mijn man is mijn beste vriend, mijn soulmate ( ja ik geloof erin), mijn rechterhand. Ik was 17 toen ik verkering met hem kreeg, toen ik 22 was verliet ik het ouderlijk huis in een witte jurk. Mijn man is mijn grote en enige liefde. Inmiddels zijn we 15 jaar samen en zijn we trotse ouders van een mooi meisje die in 2008 is geboren en een prachtige zoon die in 2012 is geboren.

“Mijn dochter was 1,5 en gaf mij een applaus tijdens mijn diploma-uitreiking”

Toen ik net was getrouwd studeerde ik nog. Tijdens mijn studie communicatie aan de Christelijke Hogeschool te Ede werd ik zwanger. In het derde studiejaar werd mijn dochter geboren middels een keizersnede en vijf weken daarna zat ik mijn tentamens te maken. In 2009, toen mijn dochter 1,5 was, gaf ze mij een applaus tijdens mijn diploma-uitreiking.

Direct na het afstuderen kreeg ik een baan aangeboden. Ik heb twee jaar op de afdeling Marketing & Communicatie van een school gewerkt. Toen ik zeven maanden zwanger was van mijn tweede kind werd mijn contract niet verlengd.

Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla

 

In 2012 ben ik moeder geworden van mijn kleine grote man en mijn gezin is compleet.

In het dagelijks leven ben ik allereerst moeder. De kinderen staan centraal en gaan voor alles. Toch is mijn blog geen ‘mommyblog’ nee op mijn blog draait het om de 30-something woman die stiekem blij is dat ze geen 20’er is want toen was alles een stuk moeilijker.

“Grote contrasten, yup that’s me”

Ik ben een echte Ram, ik kan niet stil zitten en ik houd van uitdagingen. Ik werk veel thuis en ik ben gek op hardlopen en high heels, detox en snoepen. Ik heb een “keukenfobie” en toch deel ik graag recepten. Grote contrasten, yup that’s me.

Hardlopen doe ik graag en ik haal hier enorm veel energie uit. Op de middelbare school was ik een fat girl en ergens in 2006 viel ik veel af en er was een nieuwe Nesrin geboren. Ik moet hard werken om in maatje 36 te blijven passen. Ik houd enorm veel van zoet en kies eerder voor een reep chocolade dan een warme maaltijd. Hardlopen, hoelahoepen, springtouwen zijn de workouts die ik graag alleen thuis doe, je zult mij niet snel in een sportschool treffen.

Ik ga elk jaar naar Turkije maar dan niet voor een all-inclusive vakantie in een groot resort. Turkije is een groot land, het verschil tussen Istanbul en Tunceli is enorm groot en zo zijn er meer mooie plaatsen in Turkije die ik graag nog wil zien. In de zomervakantie zit ik graag in de omgeving van Izmir.

Niet geheel onbelangrijk: ik geloof heilig in Beyoncé.

Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla

 

 

 

Mijn blog is een personal lifeblog en ik typ alleen als ik ergens enthousiast over ben. Meestal staan er zes artikelen per week klaar maar ook heb soms niks om over te praten en dan staat er ook niks nieuws voor je klaar. Ik werk niet vooruit omdat ik hier geen tijd voor heb. Het is vrijwel allemaal vers van de pers. Ook schrijf ik vaak met een knipoog en mijn eigen humor die misschien niet iedereen kan waarderen maar à la het is mijn blog.

“Alles is vers van de pers”

Ook goed om te weten is dat ik de meest belabberde kwaliteit foto’s op mijn blog plaatst. Fotografie is zeg maar niet bepaald mijn ding en ik wil nog altijd een mooie camera kopen en mij hierin verdiepen. Mijn blog is een uit de hand gelopen hobby en ik kan niet altijd het perfecte plaatje (wat ook niet nodig is want ik ben gewoon realistisch) hier neer zetten.

De reacties op mijn blog lees ik allemaal met heel veel plezier!

Dit ben ik, in 696 woorden dan.

Ik ben ten alle tijden open en eerlijk naar mijn lezers. Artikelen die door middel van een samenwerking tot stand zijn gekomen zullen eindigen met dit icoontje:

Daily Cup of Bla Bla Bla icoon

Nesrin