10 dingen die je nog niet over mij wist

10 dingen die je nog niet over mij wist

Op mijn blog deel ik best veel over mezelf. Met plezier deel ik elke week mijn photo diary en vertel ik jullie waar ik van hou, waar ik razend enthousiast van kan worden en waar ik een hekel aan heb. Er zijn uiteraard ook dingen die ik (nog) niet heb gedeeld. Vandaag leer je mij een beetje beter kennen, ik heb namelijk 10 dingen die je nog niet over mij wist op een rijtje gezet.

Het idee om 10 dingen die je nog niet over mij wist te verzinnen komt van de blog van Sandra. Sandra heeft een ’10 dingen die je nog niet over mij wist’ blogserie. Vorige week verscheen deel 11 op haar blog AroundSan.nl

10 dingen die je nog niet over mij wist

Het laatste slokje thee in mijn glas voor mijn neus weghalen is dus iets wat niemand mag doen. Ik word lichtelijk agressief als ik het laatste slokje thee niet opdrink. Ik voel bij het laatste slokje namelijk een soort voldoening en dit mag gewoon niet van mij worden afgenomen omdat thee drinken een genietmoment voor me is.

Ik houd van fruithagel en eet het liefst een beschuitje met zeker een centimeter boter en daarop een dikke laag fruithagel. Oh yum, ik vind fruithagel heerlijk en de echte van De Ruijter vind ik het lekkerst. Ik koop gemiddeld twee pakken fruithagel per jaar, je snapt dat ik dit doe vanwege zelfbescherming. Als er een pak in de kast staat dan duurt het hooguit een week en dan is het op.

Op sommige momenten kan ik behoorlijk ongeduldig zijn, vooral wanneer ik voorbij mijn grenzen word geduwd of wanneer ik gedwongen word met iets om te gaan voordat ik daar klaar voor ben.

daily cup of bla bla bla nesrin

Ik vind de Pearl reclame spotjes met Jan Smit heel leuk vooral als hij aan het einde van de commercial Pearl Pearl Pearlllllll zingt. Verder vind ik Jan geen reet aan.

“Het bezit van een zaak is het einde van het vermaak” is een prima spreekwoord dat perfect bij mij past. Naar iets toeleven vind ik geweldig en als ik het in mijn pocket heb dan is het vermaak over en ga ik vrij snel over naar een volgende uitdaging.

Ik heb een zwak voor Nicolas Cage. Ik vind Nicolas niet bijzonder knap maar de beste man heeft iets bijzonders. Ik vind al zijn (foute) films geweldig en City of Angels staat al heel wat jaren op nummer 1.

De namen van mijn man, kinderen en die van mij eindigen op -in, ook onze achternaam eindigt op -in. Het grappige is dat we de namen van de kinderen niet bewust er voor hebben uitgekozen om het compleet te maken.

If Beyoncé can, I can Meet the twins

Ik heb dik een maand twee kittens in huis en ik weet nog steeds niet wie wie is, ze lijken ontzettend veel op elkaar. Mijn man en ik noemen de katten ‘poesjes’ en de katten reageren op deze verzamelnaam. Mijn kinderen blijven de namen Mitsie en Puma roepen maar de katten reageren hier niet op.

chloor kopen

Op werkdagen ga ik de deur niet uit zonder eerst het toilet te poetsen, te stofzuigen en het aanrecht schoon en netjes achter te laten.

Niemand mag met zijn handen aan mijn haar of gezicht zitten, met uitzondering van mijn kinderen en kapper, oh en heel soms mijn man. Mijn man en kinderen moeten wel eerst hun handen wassen voor ze mij mogen aaien 😉 en dan nog vind ik het onprettig.

Heb jij er moeite mee als iemand aan jouw haar en/of gezicht zit?

Lees ook

20 reacties

 • Gelukkig doet je site het weer en kon ik dit leuke overzicht lezen :). Handig die verzamelnaam voor de kittens.

  Maak jij elke ochtend schoon? Ik ben blij als ik de ochtend goed doorkom 🙈

  Beantwoorden
 • Nicolas Cage wist ik al van jou, volgens mij heb je dat al eens eerder vertelt, de combi met John Travolta dan in Face Off, geweldig!!! als die film voorbij komt, net als City of Angels inderdaad… oef.. moet ik weer zien, hahaha

  Maar ook Cage in.. uhhh Albatros? The Rock? Is dat hem? Echt… you just changed my life in 7 seconds is het geloof ik…

  Dan jouw vraag, hangt ervan af wie, Merlijn, absoluut, intitmiteit ten top, en mijn toekomstige partner absoluut, want zo weet ik, of iemand mij ligt of niet, in partnerschap gezien dan. Mijn kind zal het niet eens doen, dat doe je ook niet zomaar in iemands gezicht zitten.

  Echter, vroeger, komt nu in mij op, vies praatje, mijn moeder, whahaha als tiener, zij kon niet van pukkels en puisten afblijven en met regelmaat lag ik op schoot of zo en ging zij alles uit zitten knijpen, whahaha zo fout als wat, maar dan wel daarna met alcohol dus heel hygisch zeg ik altijd, en goed voorbereid 😉 Die tijd is allang voorbij gelukkig 😛 Want soms hoorde ik ineens.. ‘kom hier!’ hahahaha Vlooien dus..

  Mijn haar? Oh zo heerlijk als er aan geklungeld wordt, ja dat vind ik wel heerlijk en mogen zelfs de cliËnten op mijn werk doen zo nu en dan, hangt ervan af hoe mijn haar zit. Borstelen, frunniken, vlechten, ja graag!

  X

  Beantwoorden
 • Superleuk dit lijstje met feitjes! Ik ben dol op dit soort artikelen 🙂 Wat leuk dat jullie namen allemaal op ‘in’ eindigen. Toch toevallig heel goed gekozen dan 🙂 En dat ongeduld herken ik heel erg. Ongeduldig zijn is echt een van mijn slechtste eigenschappen… oeps!

  Beantwoorden
 • Ik heb er precies ook een beetje probleem met mensen die in mijn haar zitten met hun handen. Dat geeft mij zo’n raar kriebelgevoel die ik eigenlijk niet leuk vind.. Ik kan het niet uitleggen hoe dat voelt.

  Beantwoorden
 • Leuk! Ohhh ongeduldig, high five girl.. Daar herken ik mezelf helemaal in. Maar alle werkdagen eerst de wc volgooien met bleek, stofzuigen en een net aanrecht? Nee, dat kan ik niet joh! Die poesjes, geweldig haha. Wat een toeval dat jullie namen allemaal met -in eindigen!

  Beantwoorden
 • Dat van dst laatste slokje thee heb ik ook! Haha! Ik besef het mij nu pas nu ik dit bij jou lees. 😛 Wat grappig. Bijzonder dat jullie namen en achternaam allemaal op ‘in’ eindigden. Leuk feitje is dat!
  Bedankt nog voor het noemen van mijn blog. Lief! Leuk dat je nu ook dit artikel hebt geschreven! Was leuk om te lezen. 🙂

  Beantwoorden
 • Poetsen voordat je ’s morgens het huis uitgaat? Ben blij als mijn ogen dan überhaupt open zijn! Bovendien heb ik een poetsvrouw gelukkig want ik zou er het geduld niet voor hebben om élke dag (?!) te stofzuigen…

  En iedereen mag aan mijn haar en gezicht zitten. Of in ieder geval iedereen die ik ken. Waarom niet eigenlijk? Je eigen man en kinderen niet?

  Beantwoorden
 • Haha super leuk om te lezen. Oh en ik kan ook chago worden van het feit dat mijn thee weggehaald wordt voordat het op is… Kom niet aan mijn thee.. 😉

  Fijne Zondag! Genoten van dit super leuke artikel

  Beantwoorden
 • Grappig dat je je kittens niet uit elkaar kan houden. Ze lijken inderdaad ontzettend hard op elkaar!
  Mijn vriend heeft trouwens een irrationele haat voor Nicholas Cage. Hij wordt agressief als hij zijn naam nog maar hoort.

  Beantwoorden
 • Pff, nou, ik ga om 7 uur ’s ochtends de deur uit en behalve het aanrecht netjes achterlaten, doe ik verder echt niks in het huishouden hoor. En nee, alleen de kapper mag aan mijn haar zitten, verder hoef ik dat gefriemel absoluut niet.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Ik ben erg benieuwd naar jouw reactie! De reacties lees ik allemaal met heel veel plezier! Het mailadres wordt niet gepubliceerd en de velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Reageren...?